Mitt nya fynd!!

HEJ!!!!! :D

gissa om jag är glad!!! oj oj oooj!
Jag berätta att jag va inne på blocket här om dagen och hörde av mig till folk om lite intressanta grejer jag hittade. Bland annat ett sminkbord som jag blev helt förälskad i. ska göra om bordet lite så det passar in i stilen som kommer bli i vårt hem under sommaren!

INGA FÖRDOMMAR NU!!
så här ser bordet ut ;)
och nej bordet kommer inte se ut så här efter sommaren.


nu de det min 400kr! I LOVE YOU BORDET!

 tanken är att den ska bli mer åt det här hållet


lite shabby chic stil så där..
JAG ÄLSKAR den stilen. Helst vill jag att det ska va lite mer slitet och ha lite karaktär med nån snygg grå text eller dylikt.
Men först målas det och så får vi se vad jag bestämmer. ÅH va jag är förväntansfull, det kommer bli riktigt snyggt!!!
Tjejen och killen som jag hämta detta av bodde bara någon gata bort så vi kunde ta med oss bordet direkt. så jäkla skönt och de va SÅÅÅ underbara! fy satan. Ett par som jag skulle kunna kalla mina vänner nån gång i framtiden. Tror patric o jag va hos dem i säkert 1 timma o tjöta ^^
riktigt kul <3


Nu ska jag bara börja jaga efter en pall till bordet med ;)
vill gärna ha en sån rund pall som är höj och sänkbar.. en sån go man kan snurra lite på ni vet, det är nått för mig <3

puss puss <3

Är ni oroliga!? försmak på studenten 2012 BILDER

JAAH! de e klart ni e..
ni tänker.. *hmm!? ska hon aldrig lägga upp de där bilderna från studenterna i Uhamn i år? hon som inte ens har sett sin studentfilm från 2010??*

JAAAA jag ska jag lovar.. och det gör jag varje gång. skam åt denna människa som har tummen mitt i hand, tungan  allt annat än rätt i mun och näsan som alltid  är i blöt. eller hur säger man ;)

här kommer ett liiiiitet smakprov från årets student ;)






Till skillnad från här i Göteborg så känns Ulricehamns student alltid så speciell. I Ulricehamn är det en stor folkfest i 1-2 dagar.
Här i gbg tar folk studenten i över en månad och när sista vagnen kommer vill man bara ställa sig rätt fram och peka finger, skrika och gapa "håll käften det e inte kul längreeee!!!! tyst" MEN det gör man så klart inte. Utan man ler och tänker: *Klart de ska döna på. Det är ju student.. Detta händer även för dem bara en gång i livet.* Men det känns inte som att det e så kul att va den sista i gbg som tar studenten. äch! vad vet jag ^^

Mer filmer och bilder kommer senare som sagt. Men här e i alla fall nått ;)

PUSS <3

En munk.. ne vänta TVÅ munkar :O

WIhooooooo!!!

hej

"En munk en muuunk!!!" skrek jag på jobbet här om dagen. mina kompisar fatta ingenting... så klart ;)
och NEJ det var inga runda doughnut som traskade runt ute på gatan utan.. Ne här var två praktfylda munkar med orange skynke o hela baletten. Alltid händer det nått kul ;).... Båda hade flipflop och inge hår hade de heller.. undra om munkarna rakar sitt hår under armarna och mellan benen med??
jäääklar det där hade jag kunnat bli gråhårig på.. Sjukt onödig tanke! åhhhhh jag kommer aldrig få reda på det ^^
aja skit samma


så här tänker ni


och så här mena jag.
Exakt så här såg de ut :)

....FAN undra om de rakar benen också..?

Dagens favo 31/5

Tja mina vänneeeeer!!

Dagens favorit är lätt Blocket!! me like alot!
fy satan va bra.

Jag råka hitta en spis till morsan. AS BRA. alla mått stämde och allt..  När jag väl fick tag i han som ville sälja den så var det en kvinna redan som skulle ha den. MEN ÄNDÅ! hejja Blocket. deet går snabbt och enkelt! :) jag har hittat ett bord där jag vill ha som jag tänkte ringa på i morgon! skulle bli så jävla nice här hemma! :D

hejja blocket

Favorit och räddning för dagen!

Tja bloggen!

Som sagt. idag var jag ju iväg och tog allergisprutor och som alltid när det är säsong så här så blir jag så hiiiiimla trött. Ni kan aldrig föreställa er. det är nått fruktansvärt..
Man kan inte hålla sig vaken. På bussen hem så decka jag totalt. visste inte vart jag va de gångerna jag vaknade till. Det var väldigt jobbigt. när jag kom hem somnade jag och kom nästan inte upp ur soffan. Tack och lov så kom jag upp nån gång runt lunch. Upp upp och ivääg...in till stan tänkte jag och hasade mig likt en snigel ut till bussen.

Väl där var det RAKA SPÅRET till Expresso House! inget i världen hade kunnat stoppa mig. Jag visste att det va min enda räddning för att kunna klara av jobbet senare.
"Ge mig en stor jäkla kaffelatte att ta med... med extra allt!! jag håller på o dö!" sa jag till kvinnan på andra sidan disken. Hon tittade på mig med stora ögon och sen brast hon ut i skratt där hon mixade och joxade bakom den stora maskinen.

Jag slurpa i mig de där kaffet ganska snabbt och tyckte att de inte smaka ett skit..? bara mjölk....! *VA FAN!!! har hon bara hällt i mjölk i min kaffe!?!? var är den skummiga tjocka mjölken på toppen, och den lite beska smaken?? hallå?!?* tänkte jag.. Jag drack lite vatten och jäklar va de sved på tungan.. JAHA! då hade jag brännt mig ^^

Efter ett tag kännde jag mig som en fulladdad dyracell-kanin och svishade igenom resterande arbetsdag.

TACK EXPRESSO HOUSE!!!

<3

allergi

Hejsan svejsan. Har nyss kommit hem för att slänga av mig lite grejer innan jag drar till jobbet..
Har vart hos min allergiläkare idag och tagit spruta, fyllt i papper osv.
Eftersom jag kännt av pollen den sista veckan.. lite mer än vanligt och varit hes sen i fredags så bestämde de sig för att ge mig 80 000 enheter eller vare är istället för 100 000. Det känndes bra och det räckte nog där för JÄVLAR VA TRÖTT JAG ÄR! har knappt kunnat hålla ögonen öppna sen jag fick sprutorna. Fy fy fyyy! fick göra andningstest flera ggr idag på grund av allt och ja. Det såg väldigt bra ut. gött gött :)

Ne hörre ni. nu ska jag tagga till för 3  timmas jobb. tror inte det blir nån kväll för mig idag. 

kärlek på er <3


Snurrig i bollen

Folket

Antons student drnna fan. här är studenterna som väntar på o få sätta ihång :-P

Anton o studenttutan

här är han innan han ska in i sporthallen för en sjuk avslutning!!! sölter syrra

Morsdag! <3

Alla är människor!

Det är vad jag har att säga till mitt försvar angående hur jag har betett mig i helgen mot min mamma. Till Morsdaghelgen till råga på allt! Fy faaan!! De enda jag kan säga är att det va synd. Inte att jag ångrar mig eller att jag önska att jag va på ett annat sätt.. Det hade inte gått. Jag behövde en sur,vres,tyk,dunderlöjlig,Elin-är-irriterad-för-att-du-andas-helg.. Jag kunde inte hjälpa det.. Det bara vällde ut och morsan fick ta all skit :/ Allt som var och är blev liksom för mycket och så kunde jag inte hålla tillbaka att jag va sur o vresig... Super-Mamma med tålamod som STÅLMANNEN tog de mästa med en nypa salt och sa inte så mycket om det.. Hon tycker så klart om mig lika mycket ändå!! även när jag inte förtjänar det. Hon bad mig att va lite glad på antons student i alla fall. Töntigt onödigt att vara tyken på en sån fin dag tyckte hon.. till svar fick hon "NE MAMMA! nu e det så här och det finns INGET som du kan göra för å få mig att inte va sån här nu" Min 21 åriga mognad bara strömmar ut ur käften på mig på en och samma gång!!

Himlande med ögonen, onödiga suckar, stel och hyttande med fingrarna. Sån helg har jag bjudit på... Stackars mamma :(

Jag köpte i alla fall en Morsdagtårta som jag så selebert fick fraktat till Staberg av Terre o Calle den dagen vi skulle åkt till Varberg och jag va så jäkla bakis. fick stanna hemma och krama holken istället ^^

På morsdag i söndags käka vi tårtan och jag tror nog att mamma fatta att jag tycker vääääldans mycket om henne ändå.. Även om hon satt där och log för tårtan och tacka o hade sig och jag svarar henne med "ja jaaa!! ta o ät nu nån gång då!!!" tårtan smaka säääkert gott efter den jäkla skitkommentaren. haha!!

Här är ett praktexempel på hur underbar just min mamma är! Detta är bara en av sakerna som gör att jag tycker om henne så mycket. För jag VET att hon kommer alltid tycka om mig oavsett vad, och jag henne.. Även om man ibland inte förtjänar det.. Det är helt enkelt en del av charmen.. Sen är hon ju så jäkla bra på allt annat. Ni skulle aldrig förstå ;)

ni vet... min mamma e BÄST ♥




PUSS PÅ ER <3


______________________________________________________________

Vi tog även en promenad bort till Pappa och maggan. Jag hade köpt en chokladkaka till henne med texten "världens chok-GLADASTE mamma" på! Skrev även ett litet kort där jag kort förklarade hur viktig hon är för oss och att hon verkligen hör hemma med vår familj <3 Hon är vår familj nu. E så glad att hon finns <3 :)

Förjävla äcklig kanibal!!!!!!!!

Har ni läst metro idag!!!!???!?!?! Har ni? ne tänkte la de, Kännde att ni inte fick missa vad jag nyss läst och känner för att akut berätta lite snabbt om inlägget angående den Nakena-KÖTTÄTANDE-stönande miffot i Miami!!!

helt galet klicka på bilden nedan så kommer ni direkt till artikeln. Jag fick en lite kännsla av walking dead där ett tag! fy satan. Det kanske inte är nått virus som kommer att ta över menskligheten utan en ny form av LSD istället. haha. Ne gud. sånt här ska man inte skoja om. fruktansvärt surrealistisk händelse. Hade jag sett detta hade jag kräkts.. Jag lovar!! Tänk att mannen som blev äten överlevde. med 3 fjärdedelars uppätet ansikte!!?!?!?!?  jag dööööörrrr! så äckligt!


bild hämtad från metro & från miamiherald.com

snabbkollar ett tidsinställt inlägg?

HEEEEEEEEEEEEEJ ^^

Kass! + Dagens favorit

Holabalola!

Skrev et låångt inlägg med en massa onödig skit! jag palla själv inte läsa det så täntke att det skulle bli ännu trögare för er.
Att skriva och veta om att det finns så många andra som läser det är en riktigt bra sak. I alla fall för mig.. Jag är en sån invecklad Person igentligen. Jag tänker på så mycket och ska alltid baka in mig i skit! Jag hade aldrig pallat läsa vad jag gjorde förra året om jag inte hade hållt mig på mattan.. Det blir helt annat när man har andra att tänka på med :) KUL!

Jag har varit dökass på att uppdatera det senaste.. Men det e klart. Har vart mycket i huvudet och annars med för den delen. Antons studnet osv. Dagens favorit har verkligen blivit lidande så därför tänkte jag bjuda på en verklig dagens favorit! :)

Jag fick idag förfrågan om att jobba i sommar.. 2 veckor eller något tror jag. Ska bli gött.. Det är inte så mycket. Men det är aldeless lagom!!! Jag ska få testa på ett jobb jag faktiskt länge undrat hur det är. Har dock inte kännt att jag haft ork att lägga tid eller energi på att söka mig för o testa. gött att det kom till mig ^^

Det var dagens favorit.
En favorit på köpet var att man kan köpa Gainomax på Netto för 16 kr numera ^^ på gymmet kostar de 20. Alltid nått haha! tyvärr inte kaffesmak men får testa dessa andra två o se vad jag tycker. känns som Vaniljsmaken kan vara supergod. Choklad vetifan... Värt o testa :)


Ska redigera massa studentfoton nu.
Puss o kram <<3

Pre Antons student!

Tjobree!! Detta filma jag runt tiosnåret i fredags. Tänkte lägga upp den då Men som allt annat denna gelgen så krångla det

Roadtrippar jävligt hårt

Jag Terre o Lena va på väg in till Borås för att köpa studentPresent till Anton. Terre o Lena got carried away :-P Saknar er redan <3

Angående studentveckan

Heeeeej!!
Uppdateringen här har varit sjukt seg denna veckan. Förklaringen är enkel. Brorsan har tagit studenten och det har varit fullt ös med förberedelser angående detta.. Jag lovade ju ett inlägg på kläderna jag skulle köpa till själva studentdagen.. I ärlighetens namn så hade jag jätte svårt att hitta något jag tyckte om så jag köpte inget till en början. Men jag var i borås med Teres och Lena i förrgår och där hitta jag ett linne som jag tyckte mycket om. ett svart transparant linne med stora röda och blå blommor på! så det fick de bli.
Jag har haft problem med internetet på mobilen med så har inte kunnat lägga upp filmer så som jag tänkt.. Tänkte att det skulle vara lättare. Men jag gär det idag istället så det kommer komma en del filmer från både balen, studenten osv.
Hur som helst så förstår jag att alla hade roligt igår, sicken jäkla lyckofest!! vi träffa både nya men också gamla vänner vi inte sett på år och dagar och allt va kalas.. Jag va kalas...packad! oja, inte riktigt som min student men det va tillräckligt. idag fick jag betala för den mängden rosé som jag förtärde hahaha! fy fan!!
Det va värmerekord igår. vi har inte haft så här varmt i maj på 12 år och det va riktigt kul att höra. de va nästan så man storkna ^^'
nu ska jag möta upp familjen vid lokalen och städa upp från igår.
håll utkik på bloggen efter bilder och filmer från studenten 2012 ;)''
puss o kram <3

Terres lägescheck

Idag bar det av in till borås för att ta hand om lite ärenden gällande brorsans student. vi satt o hängde på torgstallet o tog en sen frulle. Terre berättar läget

Bastuprooooo!

Hej!

ÄRE INTE VARMT!!
jo svin varmt! helt galet varmt. JAG ÄLSKAR DET! 23 grader har jag hos mig nu! tror inte det är sant. Att det håller i sig. man vet ju inte riktigt vad man ska ha på sig. Känns som vädret spelar en ett spratt. Så tar man på sig kort kort så lär det ju börja blåsa o regna. jag vågar helt enkelt inte ^^

i helgen vankas det student för brorsan. OJ OJ OJ!!! till och med JAG är taggad! hejja hejja!!
idag är det bal och det ska bli såå kul att se! :)

På fredag är studenten! det kommer bli KUNG! jag har inte så mycker att säga nu. kör en uppdatering senare idag..
Nu ska jag iväg o köpa mig en blus jag kan ha på hans dag. tänkte köra på vitt nertill och en transparant blus utan arm. Turkos färg får det bli, det gillar jag så mycket! :D och höga klackar ;)


massa pussar och kramar så länge <3 

Dagens favorit 21/5 OCH 22/5

HEJ!
Dagen igår blev inte alls som beräknad. Jad hade tänkt dra hem runt 20, förberätt mat, Packat lite inför resan till hemtrakterna och så vidar. Givet vis hade jag ju tänk skriva om dagens favorit med. Men som ni hört så blir saker och ting aldrig som man tänkt sig.. Det blir bättre ;) så därför tar vi två dagens favorit istället, för att kompensera för gårdagens failure!!!! :P

Favo 21/5

HELT KLART vardagslyxen, Om man vågar lyxa till det lite oavsett vilken dag det är så blir livet så jäkla mycket bättre. Det kan va allt från lite mys hemma, med tända ljus. att vara uppe en timma längre. lägga sig tidigare.. Börja läsa den där boken du velat börja läsa så länge.
Ta tagi saker du länge velat göra.
göra något med folk du tycker om eller bara gå ut och träffa folk... Tänk själv, Vad är lyx för dig.. Vad skulle du vilja göra just nu?
Vardagslyx är helt ärligt en av de saker som fått mig att klara av den tunga tiden som varit.
Det var gårdagens favo


Favo 22/5

Dagen favo däremot: Den är lite annorlunda.

Jag vill hylla rabatthemsidorena som kan få de mest exklusivt dyra att bli billgit!! dealar som ger dig halva priset osv. Kolla in: LETS DEAL och sidan GROUPON : där kan ni hitta billiga deals på spabehandlingar, resor hemartiklar middagar: you name it.
Här har ni verkligen något som ni måste nytja! :)


Lets deal bjuder till! ;)

Groupon bjussar på resor

Sablans flis!

JAAAAAAAA!!!!
jag fick ut min flis!! äntligen äntligen!!!! <3
Jag visste att jag hade kvar en flis i hälen. jag VISSTE DET!!
det har gjort riktigt ont ett tag, jag tränade till och med igår trots flisen. Det gick bra men det var ju inte speciellt skönt. När jag vaknade i morse och tog första steget så känndes det precis som jag fick in flisen i foten igen på nått sätt. Jag blev förbannad och bestämde mig: "Nu ska du ut! din sablans flis!!!!" efter mycket om och men så kom den. en vass äcklig GLASFLIS, så tunn så tunn. Lika lång som bredden på min lillfingernagelns spets. så den känndes. Blä!!
Tyvärr ble jag 2 minuter sen till jobbet. men det var det fan värt!!! jag är FRI och kan träna idag utan att känna en huggande smärta i hälen.

Idag bär det av hem till Ulricehamn. Brorsan går balen i morgon och studenten är på fredag. En massa som jag har att göra tills dess, Vet inte hur jag ska orka ^^ !!

Brännskadad från solkräm! visste inte man kunde????

Igår när jag var på Clarion med Matte så fick jag ett sms av Teres.

"RING"

"Brännskadad från solklräm.... Kom nyss från akuten"

Jag höll ju på att dö!?
vad då AKUTEN?? vad då BRÄNNSKADA!?!?!?!??!

jag ringde omedelbums och det visade sig att Teres fått någon sorts allergisk reaktion på en solkräm hon skulle testa på solariet där hon jobbar.
hon låg hemma med kylklampar och aloevera och var helt förtvivlad. och det förstår jag, Jag har varit med om en allergisk reakltion på något liknande vis och det är en av de mindre roliga studerna i mitt liv. Speciellt när man vet att man inte är allergisk mot något sen tidigare!

De hade tagit in henne på akuten direkt, gett henne allergimedicin och skickat hem henne igen!!!! man kan väl ha kvinnan på övervakning åt minstånde när till och med läpparna svullnat! så känner jag i alla fall..!
uch jag belv så orolig.. Kan tänka mig hur Teres kände sig. Hade velat vara där med henne så hon slapp va själv. Iofs har hon sina Barn där som har tagit hand om henne så bra.. De är allt duktiga, ena riktiga godinar är vad de är ;) <3

Jag skicka ett extra sms när jag kom hem för säkerhetskull fall ifall hon var vaken men hon sov. så hoppas på svar idag istället.

åh min stackars stackars Teres <3
Hoppas svullnaden är nere snart så att det inte känns så konstigt längre.. Inte kul att gå runt och se ut som en uppstoppad firre i ansiktet dagarna i ända... Om hennes feja ser ut som hon beskrev den ;)




TERES: om du inte ser ut så här, så är du lika vacker som innan oavsett om du e lite svullen eller inte..
men ser du ut som på bilden så STANNA HEMMA, alla kommer titta på dig quasimodo Teres *host*
det är inte värt det!! ;)

puss min gurka <3

På sjukhuset...

Hej mina glada!

kan tänka mig att ni tycker jag vart tråkig de senaste som bara skrivit massa skit här på bloggen. Ni får stå ut. ibland är det så att man behöver spy ut lite av sina kännslor man har och vi är ju inte mer än människor eller hur ;)

gårdagen var Kanon bra! verkligen.. Kunde nog inte önskat mig en bättre måndag! jag säger det igen JAG ÄLSKAR VARDAGSLYX det är vad som gör veckan så otroligt underbar. inte helgerna, för de är bra bara av att man får vara ledig! Veckodagarna är då man ska tänka att allt kan hända och jag tycker inte man ska känna sig begränsad av vardagen om man kan, Livet blir så mycket roligare då :)
i alla fall mitt ;)

Att gå till jobbet var inte alls lika jobbigt som andra dagar, solen sken och jag kännde mig sen men var av någon anledning tidig till bussen. helt underbart. jag tog en latte på stan. väl på jobbet så snacka vi brudar om helgen som varit och hur veckan kommer se ut. Tyvärr inte så mycket träning som jag hade velat men sånt är livet..
Hela teamet tog maten vi hade med oss och käkade ute i solen istället för att sitta och häcka på kontoret, Bara där kände jag lyx och bara tanekn på att man sitter där i solen och känner "jag väljer att gå och jobba nu." istället för att tänka, nu måste jag gå för jag måste jobba.. Bara det kändes skönt.

Efter jobbet drog jag och Emma till gymmet, Jag fick ingen plats på passet som vi ville gå på men Emma fick en lapp av en snäll tjej som ångra sin bokning och gav den till henne istället. SÅ SNÄLL!! <3
Emma drog på MRL och jag utmanade löpbandet. OCH crosstrainer som jag för övrigt hatar. CT är de värsta jag vet efter spinning *hehe* men det gick bra ;) tog 1000 m på rodd  på volym 10 på 4 min. känndes ganska bra. ska ta femtonhundra på 5 min nästa gång tänkte jag. :)

Patric skulle till salgrenska och ligga på övervakning under natten då han skulle undersökas för sömnapné. Hoppas det går bra. han va inte glad. Han var hos sina föräldrar innan det för att slippa dra hem till hisingen. Jag titta förbi för att slippa vara själv allt för länge och fick träffat deras nya hund Maggan.. ÅÅÅH SÅ SÖT! jag blev dunderkär! sicken söt liten hund och vilken personlighet! underbart <3

När det var dags att gå ringde Mattias som satt på O´learys och kolla på matchen som var. Jag tänkta la ta en sväng förbi där och hänga lite men det blev mer än så :)
jag tog lite käk, drack en cola.
Sen gick vi vidare till Clarion Hotel för att ta igen lite på de vi inte han i lördags ^^
EN MYCKET trevlig kväll med go dricka mycket exlusivt sälskap (mattias) och en underbar försommarvärme trots lite regn på eftermiddagen <3
Jag är så nöjd så nöjd. jag kom hem runt ett nån gång men det gör inget. Är helnöjd!
lite segt att gå upp idag då jag inte kunde somna förens 2-3 natt :P


Sportbaren

Clarion! De gör riktigt goda drinkar där. farligt farligt ;)

Gårdagen

Hola balola!

Vilken dag vi hade igår! :)
Riktigt härlig, varm och skön. Klart jag va ute heeela dagen och gotta mig i solen på balkongen vi inte har osv? ne. jag städa.. städa städa städa. Det var egenvalt och det var verkligen behövligt så det gjorde inte så mycket. Det är ju härligt idag med så jag får njuta idag istället..
Igår kom Qamilla en sväng och höll mig sälskap. vi hade lite tjejsnack o klaga lite på våra älskade pojkvänner osv hehe ;)
Senare på kvällen kom Patric hem. Aldeless perfekt till tacosen jag hade lagat så det blev jätte bra. Han hjälpte mig att försöka få ut en flis jag fått i hälen under dagen. Tror det va en glasflis för jag ser ingenting men det känns för jäkla konstigt måste jag säga.
Hur som haver gick gullet och jag på en kvällspromenad som tänkt och det va aldeless perfekt.. Jag gillar bäst att gå promenad på kvällen. Det luktar så gott då! det är ju faktiskt halva nöjet ;) Vi va uppe på berget och kolla ut över Göteborg. Patric blev aldeless uppbiten av myggorna som va där så vi fick gå ner en studn efter ^^
Innan vi gick fick patric för sig att vi skulle göra vårskirk ut i dalen som var där och se om det blev eko!! Det va skit härligt att få skrika av sig lite och vi skrattade gott :P
åh va jag tycker om att vara med dig patric. spelar ingen roll vad vi gör (förutom kolla på tv o sitta vid datan för det börjar bli segt ;) ) så har jag såå himla roligt med dig.
Resterande kväll va aldeless underbar och det va skönt med tanke på hur det vart en tid.. Han lova att vi skulle hitta på mer tillsammans och jag hoppas verkligen han håller det <3.

Patric ska åka till sjukhuset o sova där inatt. För den där undersökningen med hans sömnapné ni vet. Enligt apparaten han mötte med hemma så hade han ett andningsuppehåll på 83 sekunder!? och det är VÄLDIGT dåligt om det stämmer så de måste kolla igen för att va säkra. känns bra att det blir riktigt undersökt <3

så vi kommer inte ses förens på torsdag om vi har otur eftersom jag ska till mamma och förbereda för brorsans student :/ känns så där - när vi inte setts så mycket de senaste..

Men den som väntar på nått gott ;)

en gammal bild ^^
puss<3

Skabbet!!

HEEEEEEJ!

Idag vakna jag nästan av mig självt tack vare solen. var inte alls motigt att gå upp och jag kom iväg i tid. även om jag sov lika kasst som vanligt.. Tänk va solen kan göra mycket..
igår fick jag storhetsrycket på min hy och mitt hår. de är i så dåligt skick nu att jag nästan blir tokig!!!
finns inget jag gör som hjälper. nya produkter, rätt produkter, mycket rengöring, mindre rengöring...! men det är väl som folk säger. mår man inte bra i själen så syns det på utsidan. Det finns inget annat jag kan komma på. Man mår ju inte precis bättre av att man ser ut så här...! spelar ingen roll vad man har på sig man känner sig äcklig i vilket fall.. Man vill inte sminka sig för det känns verkligen inte bra när man har en hy som denna.. trots alla produkter jag har som jag VET är bra så hjälper det inte...!
Håret vill man bara ha uppsatt för de hänger o äcklar sig o ser FÖR jävligt ut..
BRA F**ing liv!

hörs sen
puss <3

Dagens favorit 20/5

Dagens favorit är:

Att det har börjat med texter som hjälper folk att sluta röka istället för att bara skriva hur farligt det är. Tex: att man kan ringa sluta röka linjen och så är står det ett nummer till dem.

Jag tycker det är jätte bra, för det finns säkert folk där ute som e sugna på att sluta röka men som inte orkar göra det. Eller som riktigt får tummen ur till att ta hjälp om man känner att det inte riktigt går på egen hand.. så jag säger
JA till ciggpaketen med slutaröka tipps ;)

puss på er <3

UNDERBARA SÖNDAG! <3

Jag har bestämt mig. Jag ska älska söndagen mer än någon annan dag på hela veckan.. Varför undrar ni?
jaah, varför inte undrar jag då? Den kan vara precis lika underbar som vilken annan dag i veckan.. :) Alla dagar blir ju vad man gör dem till, och istället för att ligga och gråta och ha dödsångest för att den nya arbetsveckan kommer. Så kan man lika väl ta vara på söndagen och gå till jobbet på måndag och tänka, FETT GRYM helg jag haft.. Jag gillar veckodagarna. Jag gillar verkligen att gå till jobbet, Träffa mina vänner och träna med dem. jag älsar rutinen det ger. när jag vart ledig mer än två veckor så känner jag mer att *fan va jobbigt, jag behöver lite rutiner* för när man inte har nån tid o passa eller något att göra på dagen så blir det lätt att man lägger sig vid olika tider, går upp olika tider och det gör att man bara blir tröttare :O
SÅ SÖNDAG! I LÖV YOU!! <3

Idag vakna jag faktiskt jätte sent. säkert halv två. Slängde mig ur sängen rulla upp rullgardinen och börja vika all tvätt som skulle vikts igår.
Diska disken jag inte orka diska klart. Mattias ringde och förklara vad som hände igår och det va som jag trodde. hans mobl hade dött. han hann att dra hem innan jag ens kom till stan. typiskt ^^
Vi bestämde att vi ska ta en boxvin på berget en dag istället. Ser verkligen fram emot det! :) ska bli skit kul!!
om det blir en vardag eller helgdag det spelat ingen roll. Fattar inte varför man måste supa på helgen när man lika väl kan dricka lite på vardagen..? jah, så klart är det på egen risk om man har arbete dagen efter. Men är man en person som kan dricka med måtta så lär det vara lika okej att ta lite vin på berget en tisdag som en lördag.

Åh det är så vackert där upp ska ni veta. skulle vilja ta med er alla dit. ni hade älskat det. ska dra iväg en liten film när vi går dit så ska ni få se ;)

Nu väntar lite mer disk, sen ska jag dammsuga och så.. Sen blir det faktiskt en promenad för min del. vi har 23 grader här idag :) jag tror nästan inte det är sant. Hoppas det håller i sig så att Anton får en varm och helt underbar student. Det är han värd!
I eftermiddag verkar det som det vankas Grill hos Pingu i vilket fall och det hade verkligen vart nått jag kunnat tänka mig att göra idag! men vi får se jag ska va med Qamilla och det kanske blir så att vi vill vara själva istället ;) .. Kanske att mamma, Janne och Monica kommer och hälsar på.. De åker ändå förbi här idag :)

Att jag ändå mår skit idag som vilken annan dag så känner jag ändå att jag inte orkar konsentrera mig på o ta itu med det. så vi knuffar undan det lita gran o så älskar vi livet lite extra just idag!
eller vad säger ni??



Så här såg jag ut i håret igår :)

puss <3

Vad hände där då!?

BRAAA KVÄLL! ^^ säger jag och ironin flödar som brölande musik ur öronen på mig!

Det var tänkt att vi skulle åka till Pingu idag, grilla och kolla på fotbollen..
Patric åkte runt 13 snåret och jag var o träna. När jag kom hem vänta tvätten på mig så vackert. som jag berätta i tidigare inlägg vet ni ju hur det gick ;)

Patric sa att jag fick komma till pingu om jag ville men det visa sig att de bara var han pingu o lorenson som skulle va där o de hade börjat dricka o spela spel och det skulle inte bli nån grillning..
jag hade fixat mig och fixat håret på ett nytt sätt i ren tristess..

Gick till affären o köpte ägg o smör.. Baka en kladdkaka.. Mattias smsa o ville att jag skulle komma in till stan och inte slänga bort min lördag hemma själv. LÄTT SOM EN PLÄTT! kände jag och väntade bara på att kladdkakan skulle bli klar. drog på mig klackarna för att ta mig in till stan där han skulle vara nån stans.. Prata med mamma i tele hela vägen och när jag kom fram till stan fick jag inte tag i mattias!?!?
Jag visste inte vart han var eller nått. Verka som hans mobil hade dött. Jag väntade på honom inne i stan i 30 min nånting tills jag kännde att jag lika väl kunde gå hem.. om hans telefon var död så spela det ju ingen roll att jag ringde 18 ggr o smsa 7 ^^
Jag frös och missa bussen.. fick ju så klart vänta i 25 minuter extra på att få ta en buss hem. KUKEN!
nu när jag e hemma vet jag inte vad jag ska hitta på.. har ärligt talat legat o kollat in i en avstängd TV i 40 minuter utan att tänka på nått. jag e så efterbliven.. Det var faktiskt nära att jag gick och satte mig själv på en bar och drack en öl.. Men jag våga inte tack vare alla galningar i och med fotbollen och allt.. får bli en annan gång.. Tur att jag hade Teres där som kunde hålla mig sällskap när jag satt där i min ensamhet!

sååå! det va det för denna dagen. nu vill jag bara va ifred.

puss hej <3

Dagens favorti - OMFG!!!!!!

Dagens räddning OCH dagens favorit ÄR

Tvättkorgen!!!!!

Varför?... jo nu ska ni få höra gott folk! spänn fast säkerhetsbältena ska ni få reda på nått som BARA händer mig!!!

Allt börja med att jag drog hem efter träningen..
väl hemma håller tvätten på o rullar i tvättmaskinen för fulla drag.. patric satte på den innan han drog idag.. Så jag tar mig en dusch inser att kläderna jag tänka ha på mig faktiskt är i tvättmaskinen.. jag hittar en vit gammal skjorta och ett par blå leggins som jag drog på mig. observera INGEN BH då jag slängde allt, inklusive de jag hade på mig innan träningen på tvätt.. hmm? nakna tuttar under en ganska tunn vit skjorta? neeee inte mitt bästa drag. men vem är hemma nu ändå tänkte jag? ska bara ner till källaren. 

Haffar min tvättkorg, går ut genom dörren o där står en dam och stirrar. OOHH NOOOO!!! tänkte jag.. hon börjar förklara att hennes dotter flyttat in i översta lägenheten "vilket förklarar allt oväsen den senaste tiden" och hon undra vart man slängde sopor och dylikt. Mer kommer jag inte ihåg då de enda jag kunde tänka på var hur mycket jag ångrat mitt klädval. vi stod där ett bra tag i den KYLIGA trappuppgången. tur att man har en tvättkorg. tänkte jag. och försöker diskret att ändra grepp så att den ska komma tillräcklit högt upp för att skyla de pinsamaste denna dagen
Det slutade med att jag höll tvättkorgen liiite ovanligt högt för att det ska se normalt ut. Vad då tänkte jag.. hon vet väl inte.. jag kanske håller min tvättkorg så här jämt!??????? som om det inte var uppenbart vad jag hade hållt på med -.- Bra första intryck eller?

Väl nere i tvättstugan står jag och pillar med maskinerna då jagar hon mig ner dit o frågar om värmen i huset. om den är avstängd. fick i panik ställa mig o luta med armarna korsade över den onormalt stora tvättmaskinen. JAG LOVAR att det såg ut som jag fläxa! så jävla pinsamt. men jag kunde inte med att hon skulle råka se!! vill inte skrämma bort henne ;)
Trevlig morsa till den nya grannen dock. hoppas hon som flyttat in e lika trevlig ;)

.....frågan är igentligen vilket som hade vart värst.. att hon ser att jag inte har nån BH eller att jag uppför mig allmänt efterblivet? hahah!!
båda lika illa tycker jag. ska aldrig igen smita ut så där. o TRO att jag är säker. för när man minst anar det.. så står det en nyinflyttad grannes mamma utanför dörren och stirrar.. Helt klart ett vanligt fenomen detta ;)


puss <3

Lördags planering

God morgon gott folk ;)

Lördag och sista dagen med hårdträning. i morgon ska jag vila.. SÅÅÅÅ SKÖNT!! jah om jag inte får för mig att träna ändå ;) märker vi i så fall.
Patric väckte mig och fråga om jag ville gå ut och gå en promenad. visste att om jag gör det kommer jag inte hinna käka eller fixa mig till träningen sen. surt :/ typ 2a gången han frågar om vi ska gå ut o gå. hade velat verkligen..

Idag är det zumba med marlene och det är inte så många som verkar ha bokat. hoppas det är tillräckligt många så man slipper känna sig ensam, Patric ville inte följa med som stöd idag o tjejerna kunde inte. Ingen fara, jag drar själv. NU SKA FLÄSKET BRINNA!! xD kommer bli jobbigt för jag har träningsverk idag ^^

Senare under dagen bär det förmodligen av till Möldal för lite grill o fotboll. får se om jag hänger med..

Det var la dagens planer.... just det, måste ta itu med berget av disk som befinner sig i köket. blääää!!! xD

Aja gott folk. ska dricka upp min smoothie nu, sen drar jag la..


puss <3

Dagens favorit 18/5

När man har två TV: apparater så att man kan titta på det man själv vill även om den andra vill se på ett annat program!

Inte ofta jag hejjar för en TV i sovrummet men ibland kan det vara riktigt bra :)
Men om jag ska vara ärlig så brukar TV:n i sovrummet mest stå och samla damm ;)


Puss på er ;)

Våren bjuder på nyheter

säsong 5 av sons of anarchy kommer börja i September i år! :O fett irriterande då jag e färdig med säsong 4 nu och vill veta vad som händer sen!!!!!!!!!!!!! så klart.. Därför det finns serier.
men verkligen, en riktigt RIKTIGT bra serie, den har bannemig allt!

aja, nu sitter jag och väntar på att min bakpotatis ska bli klar. ska äta den om en kvart eller nått. E vrål hungrig!!!!!! ikväll ska patric o jag käka hamburgare, kolla på the girl with the dragon tatoo. Lite myspys så där. Det behövs..


Våren bjuder på nyheter på gottefronten som ni kanske känner till.. Mycket nytt de senaste. lakrits choklad, kebabchips, ost spiraler, jordnötsbågar!? man tänker *wtf*

nu de senaste har jag hittat två nyheter jag inte kunnat hålla mig från att testa ;)


Daim bulle? låter ju förvisso riktigt gott om man gillar daim :) om jag ska va ärlig så gillar jag vanliga giflar mer :) giflarna vinner alla gånger här faktiskt. Eller så är det en sån bulle som man gillar ju fler gånger man äter den. som suchi ungefär..... åh kan inte fatta att jag drog suchi i parallel med en bulle!? fan jag hatar ju suchi. -.-


Nästa kandidat är nya ballerina marängsviss!?
Jag tyckte de va för söta i börja när jag åt dem. men jag tycker vanliga ballerina med hallonkräm är för söta ibland. så kanske är de goa. Andra gången jag testade dessa var de visserligen godare. har dock inte testat att doppa dem i mjölk vilket kanske var dumt. Helt övertygad om att det blir bättre efekt då ;)

Polis polis potatis-gris

tja alla fans!! vart o tränat igen. Instruktören på detta passet va inget för mig. gillade det inte. så jah kommer inte gå på hennes pass nått mer. Skönt att det är sånt stort utbud här, så man kan välja o vraka

Dagens favorit igår var

Hej folket. trodde jag lagt upp denna igår men det verka inte alls som det gick. lägger ut den nu istället :) så det blir en dubbel favorit idag. kompletterar senare.

Min älskade Gainomax recovery cappuccino flavour


Utan denna hade jag inte alls fått sånt bra resultat OCH!! mina vänner den smakar så jäkla gott. o för mig som är gottegris e detta en perfekt belöning efter ett hårt pass.
När lönen kommer ska jag även köpa hem lite Strive
En produkt som tillför kroppen vettska och arbetar lika hårt som du gör kan man säga

När NUTRIWAY STRIVE+ blandas med vatten ger det ett enastående skydd mot uttorkning, eftersom det snabbt ersätter de näringsämnen som går förlorade när du tränar intensivt. Det är verkligen nått jag behöver då jag är sjukt dålig på att dricka plus att jag börjat svettas som ett djur. Ske ge det ett test. tror inte jag kommer bli besviken.. vem vet. den kanske blir Dagens Favorit  ;)


puss på er <3

Att vara tankspridd - Eller bara dum?

Ibland kan man vara bra dum va!? eller är det så att man bara är så tankspridd att man inte riktigt lyssnar vad den andra säger? att man missar halva konversationen och tejpar ihop det man hör tills man fått någorlunda humm om vad det handlar om?

Ja, Alla har vi väl sånna dagar ;) jag har det ganska ofta.. Många tror säkert jag e helt efterbliven många gånger... Ibland kan man skratta åt sig själv för att man krånglar till det bra. Jag tror nog inte att man är dum i de flästa fallen.. Jag tror bara hjärnan faller på andra tankar under tidens gång :)

Tex denna bilden.. Detta hade säkert kunnat hända mig en av de sämre dagarna då jag har så mycket att tänka på att jag knappt vet vad jag heter ;)





Kul va? :D
nu ska jag byta om, fixa mig lite.. SEN gott folk! ska jag köra 2h ZUMBA !!! !!! :D

Va då fett?

Tja Alla Fans!!
dagen efter de stora Zumbapasset känns helt okej.. Ingen träningsverk idag.. Tror jag avverka de mesta igår ;)
Jag råka kolla mig själv i spegeln innan. Min rumpa har blivit mycket större. rundare om man får säga så ^^
på magen finns snart inte mytcket att ta av heller. ger det 1-2 månader så finns det nog inte så mycket kvar :O känns lite segt på ett sätt. men det är väl dit man vill komma kan jag tänka..
Ska dra nu. Emma ska hämta mig - MRL idag ju ;)
PUSS

BLODIG GÄRNING!

Hej vänner!

Nu kan ni nog undra vad detta kan tänkas handla om.
Så fraligt är det inte.. :)

Jag har alltid velat hjälpa andra. Göra en god gärning och känna mig stålt över den personen jag är. Att ge blod känns som ett väldigt stort steg i rätt riktning, och jag har alltid velat göra det. Men det har liksom inte blivit av.. Av olika anledningar så klart. Men nu har jag tackat JA till Jappregistret och de hjälper mig att ta steget till att gå dit. testa mig och börja ge blod! För varför inte göra det när man faktiskt är pigg,välmående, och FRISK framför allt!? Att hjälpa någon som är sjuk och som behöver hjälp!?

Det är aldeless för få blodgivare i sverige idag. Bara 4% av Sveriges befolkning ger blod. Kan ni tänka!? 4%!!!! det är ingenting. Jag tror heller inte att folk tycker det är "äckligt" att ge blod eller tycker det är jobbigt på nått vis utan vad jag har förstått så vill folk ge blod. Men de får inte tummen ur. Precis som jag ;)
så testa Jappregistret...ge blod...hjälp andra... må bra!


Puss <3

NI FATTAR INTE VILKEN GRYM TRÄNING

Sicken verk, sicken lycka sicket PASS!! oj oj oj!! Detta är de roligaste jag vet!!! Vad händer?.. Aja träningsnarkoman vet jag ju att jag blir när jag väl börjar träna men detta är roligare än vanligt!! Grymmt <3 <3

Ville bara dela med mig ^^

Emma och jag har börjat prata om att gå en salsakurs. Hade vart veldans roligt. Magdansen börjar ju i höst med.. Det måste vi testa på också!! :D ååååh Detta gör mig så gott!! <3

Dagens favorit #3

Vår chef på jobbet är så hilma rolig många gånger. Han kommer alltid med nått roligt skämt eller knasiga gester.
Idag. Mitt när man var som mest konsentrerad och man inte hade allt för roligt så sa han "Hörrni!? jag har tänkt på en sak..... Alla dessa fula raggningsrepliker som finns.. Undra om de funkar liksom....?" ingen aning säger vi "Men som den här tex!?.....Du fryser inte va?...Tänkte på att du varit naken i mina taknar hela kvällen!"
Vi alla garva högt. sa att den va kass! "Eller denna fortsätter han!!! Här har du 500kr drick tills jag blir snygg"


Drick tills jag blir snygg!?? den hade lätt funkat på mig, det är sjuk humor! :D riktigt bra. Jag hade lätt godtagit den på krogen.. I alla fall så hade jag börjat prata med killen i alla fall.. Få reda på om han e en kul typ eller om det bara va en tillfällighet :P

Roliga raggningsrepliker är fan de bästa.. ÄVEN om de nästan aldrig funkar ;)



puss på er <3

wow!!!!!!!!!!!!!

Oj oj oj! vi va på Zumba tidigare igår, jag och Emma.. Jag har nog aldrig svettats så mycket i hela mitt liv!!!!!!!! jag brukar aldrig svettas. eller jo klart man blir lite fuktig så men det dryper aldrig svett från mig och man ser aldrig att jag e svettig. MEN IDAG!!!! :O oj oj oooj!!! varken jag eller Emma har någonsin vart så svettiga som vi var denna gången, helt galet!! nu kommer det bli riktigt kul när man kan alla rörelserna ordentligt ;)

Idag väntas ett sent Zumbapass som kommer vara i 2 timmar! jag är så taggad så taggad! Det ska bli riktigt kul..
för övrigt ser min träningsvecka den samma ut bara det att jag lagt till ett pass på lördag med ^^ helt galet! nästa vecka blir det lugnt då kommer jag bara träna måndag och tisdag då jag ska hem till Uham på onsdagen. Anton tar studenten ni vet, känns så konstigt för det känns inte alls så länge sen jag var JUST där själv! helt sjukt.. men men ;)





Ska bli riktigt kul detta.

hörs sen puss <3

Transparant blus

Tjo bree!
Glömde flasha mitt senaste fynd!

I helgen drog jag och Sara en runda på stan.. Jag hitta inte så mycket. blev dock en marinblå blus från BIK BOK, mycket nöjd! ♥



som sagt. Helnöjd!

Puss på er.

föll i glömska

GOOOOD MORGOOOOON upplandsväsbyy!!...... eller vänta nu?
Det där var ju Oves replik. uch!

Hej godingar! :)

idag innan jobbet fick jag ett fall av senil light! ;) Jag glömde min telefon hemma!!!
Viktig var den tänkte jag då jag behöver den under dagen. men nej då.. Den ligger säkert så fint på köksbordet hemma. Onödigt! jag behöver ju deeen!!! :(
typiskt!
Ja ja... Jag kan tycka att det e as gött o va utan mobil ibland. speciellt när jag är hemma hos mamma. då önskar jag helst att den är avstängd. så himla skönt att inte bry sig om nått! <3

JA JA! det blir väl, väl det här ;)

puss på er <3

VEM FAN VILL HA GRANNAR!?

Jag HATAR en viss granne i denna sketna lilla byggnad!!
Att va så jävla efterbliven så man tror att man kan springa i trappor, möbelera mitt i natten, banka o stånka så man aldrig får en tyst minut UTAN att "tjurElin" ska komma fram???? ah då har man då fan tagit sig vatten över huvudet! fy satan!!! hela kvällen har de hållt på och springa upp o ner i trapporna burit grejer o haft sig. fine man får flytta o bära o ha sig.. MEN när man alltid väsnas o inte springer ner för trapporna som en vanlig person utan måste dundra ner som en annan efterbliven niandetalare JÄMT!! då har man fått min uppmärksamhet och om man sen få för sigg att möbelera mitt i natten! ASS HOOOLLLL! jag nitar dig!! Det är inte okej.. jag pallar inte sånt. inte jämt!! helt sjukt att det ska va så poppulärt att hålla på efter kl 23!?

jääädrar, nu är jag bara arg och trött!!
om jag inte kan somna om nu. då vet jag en som får de kokta fläsket stekt!!!

//Sur Elin som gärna borde sova men som har matlåda och träningsväska att packa!

DS.......

Om jag hade fått gå om

Tja friends!
Om jag skulle få gå om balen en gång till hade jag absolut valt den här håruppsättningen!! eller ska jag kanske säga hårbakelse ;) med inbakad fläta och allt!

Ja gud den är så vacker jag måste ha den uppsättningen nån  gång i mitt liv! ♥♥




gs

Dagens favorit #2

Gott folk!
Jag hittade denna videon igår på nätet. Den säger så mycket om att man inte ska ge upp det man önskar i livet, att man ska kämpa för att komma dit man vill och att man ALDRIG ska tvivla på vad man är kapabel till. eller vad just DU kan göra av ditt liv och din önskan.


Jag tycker verkligen den förtjänar att komma på min favoritlista.
Jag har så mycket att lära. Om mig själv och om så mycket annat. Att se på denna videon får mig att tänka en extra gång..Tack!

Dagens favorit # 1

FÖRLÅÅT!!
nu har jag strulat till det igen.. Dagens favorit skulle jag ju börja med den första maj...vad hände med det??!?!?!?

jaja, jag kom på det idag så vi kör igång från och med nu. Den 14 maj istället. Jag e besviken haha^^

Men här kommer månadens första DAGEN FAVORIT! :))))))

___________________________________________________________________



Sons of anarchy! JA TACK!!! jag kan tänka mig att dreggla över denna serien varje dag resten av mitt liv!!
Jag gillar Badboys, har alltid gjort. Denna serien är perfekt! :) här kan man få gotta in sig i skiten ordentligt utan att man behöver vara med om allt det där skumma xD Perfekt ;)

Ni som känner mig vet om att jag verkligen gillade Heath Ledger när han levde, En sån sjukt bra skådis och så JÄVLA snygg.. Det stör mig att han dog, hade velat se honom i en till B-Man film! Det hade vart grymmt!

Istället ser jag fram emot att få se mer av Charlie Hunnam som spelar Jaxon i min gottiga serie ;)
Bra skådis, sjukt snygg.. Ah va fan mer vill man se på TV igentligen ;)?
skämt åt sidor.. här kommer lite Pics









Här har ni min favorit 14 maj :) hoppas ni gillare

Min enda terapi då jag verkligen BARA mår bra <3

Hej kära vänner, ligger här hemma helt utslagen efter en dag på jobbet.. Dagen har gått relativt fort även om jag inte är nöjd med dagens resultat.. I mon tror jag verkligen det kommer bli bättre dock. Jag ska se till att det ska bli det..

jag sitter här omplåstrad med antibaktriella salvor och bara liiideeer! för er som inte läst så drog jag i morse till en balettuppvisning i form av en stor fet vurpa på stans mest häktiska samlingställe ;)
Jag fick inga stora sår eller någor sådant, skrubba mig bara lite på händerna, men eftersom gatorna där är ganska snuskiga så fick jag nog in ganska mycket skit i såret.. Tog fram min favoritsalva som hjälper mot ALLT!!! finnar, sår....? ah det va typ det ;)

LHP-salva kan köpas på apoteket, jag lovar er mirakelkur! Speciellt för er som har små barn som ofta får skrubbsår osv. DET FUNKAR och läker snabbare. Bränner det och svider det så betyder det att de funkar.. Det får den kännslan att bli skön på nått vis ;)...JAg e så jäkla sjuk hahah

För övrigt så tänkte jag lägga upp lite info om hur min vecka ser ut träningsmässigt..

Planerna är som så här:

15/5 Zumba Fitness Domkyrkan 17:20
16/5 Zumba Sommarspecial Backaplan 2 h 19:30
17/5 MRL Backaplan 11:30
18/5 Zumba Fitness 11:30

Sen lär det bli ett pass Zumba på lördag med, då Marlene har det där.. Det vill man inte missa :)

Nu får ni inte bli oroliga gott folk att jag ska träna så många dagar i rad. det kanske inte alls blir så. men vill ha det bokat fall ifall liksom. känns skönt, känner mig glad över att få träna så mycket som jag gör, jag känner verkligen att jag behöver det nu.. Har haft det sjukt jobbigt med mig själv ett tag.. för mång anledningar. och detta hjälper mig. Verkligen, jag blir så glad och speciellt av Zumba med Marlene som får en att må så bra. Hon är en sån vänlig själ och man känner det bara av att vara i samma rum.. Jag behöver det!


Det finns så många saker som jag vill göra och uppnå som jag måste lägga åt sidan.. Jag måste MÅSTE ta reda på mig själv först. Men jag har inte tyckt att det är så viktigt tidigare då jag vill ha och göra allt det där andra. Men kära vänner. Det är otroligt viktigt att känna efter hur man mår.. Hur man fungerar och varför saker tar så hårt som de gör... Eller inte tar så hårt.

Ville bara säga det ;) det känndes bra som sagt.. :)

Älskar er <3

Sicken jäkla morgon!!! Jag är då inte stålmannen!

God morgon alla glada!
i morse kände jag mig sååå trött och inte alls utvilad, trots den lugna helgen..
Men jag tog mig till jobbet i alla fall. Väl på stationen (Den mest rörelsefyllda platsen i hela stan kl 7 på morgonen) såg jag min spårvagn komma.. Jag tänker, Jag skaa med den, jag måste hinna..!
jag springer sicksack förbi alla tidningsbud och reklamutdelare.. i fullt fokus att hinna med spårvagnen.. 2 meter innan dörrarna snubblar min förädiska högerfot på en sten!!!!! och jag känner hur jag tappar kontrollen, jag tänker.. NEEEEEEEEEEEJJJJJ!!!!! nej nej nej nej neeej!! Duns----gliiiiid.....!! jag landar säkert 3 cm från spårvagnsdörren. jag är okej, jag hinner inte tänka på hurdet gick spårvagnen e på väg att åka.. jag ligger på dörren och trycker på knappen för att dörrarna ska gå upp.. Jag lovar er folket.. Det såg ut som jag var jagad av något hemskt.. i full panik slänger jag mig in i spårvagnen (som om jag inte vart nog dramatisk denna morgon.) kryper fram o sätter mig brevid en tant som bevittnat hela händelsen med stora ögon. Jag säger hej var på hon bara tittar??!?! jag sitter lugnt resten av resan. VILKEN MORGON!! ne hörni, flyga är inte min grej... I alla fall inte landningsprosessen. den behöver nog lite finslipning. Fattar inte alls hur Stålmannen palla det alltså..! Tur han e en seriefigur.. ELLER ;) ?

Aja i'm fine i alla fall.. lite skrapsår på händerna. knäna mår bra men min dygd.. oj oj oj mina vänner, jag vet inte hur jag ska reparera detta.. ;)

såhär hade jag velat att det såg ut


så här såg jag ut


puss hej <3

SöndagsMys

Hej godingar!

Igårkväll var det mys på hög nivå här hemma.. Jag behövde det, Även om det kom många roliga erbjudanden under kvällen så stannade jag ändå hemma.. Jag kände mig lite tråkig men jag hade verkligen inte orken till det.. Mentalt. Jag låg under täcket i soffan och bara tog det lugnt. nu när jag för en gångskull lät mig bara vara så kännde jag nästan att jag skulle behöva det ett halvår ^^

Jag är ensam idag med, Patric kommer hem runt halv elva nånting ikväll.. Han har vart hos lillbrorsan och hängt i helgen :) kul för dem ;)

Jag somna helt ärligt i soffan inatt.. Faktiskt lite med flit då jag va så trött och jag låg så skönt. jag vakna klockan 13 idag. kommer inte ihåg när jag gjorde det sist ;)
och dagen har gått åt till bara mys under täcket, läst lite bok. tagit en promenad i de fina vädret som varit.. nu är det dock mulet.. Snart ska jag iväg till affären och köpa lite potatis på coop här intill.. Såg igår att de hade potatis som kosta 1,50:-/kg.. tänkte testa det ;)

tänkte käka ugnsbakad kyckling idag. gott gott :)
japp.. så får det bli.

Jag Pratade med Teres innan idag och hon har börjat packa sina saker för flytten!!! :D jag längtar verkligen tills hon kommer hit. skulle igentligen velat hjälpa henne och packa men jag hade inte riktigt råd att komma :/.. Det får bli när hon kommer hit istället :) vi blir ju nästan grannar då. så JÄÄÄVLA KUL! :D

Ne gott folk. nu ska jag dra mig till bussen... Blä jag är inte alls sugen på o gå ut ur lägenheten ens, men men haha! ^^ ha en trevlig resterande söndag

puss <3

I brist på annat ;)

Så hitta jag en dag en sjukt rolig bild på massa kändisar, HUR de skulle sett ut om de vart håriga.. sjukt tråkigt kanske.. men ändå. nått får man la bjuda på en lördag som denna..

För övrigt har jag vart på Zumbapass med min favvvo instruktör Marlene
Hon får en alltid  att må så bra, känna sig duktig och vija röra på sig mera :)

nästa vecka vankas det många zubapass. närmre 4 stycken.. + ett MRL pass ska bli riktigt nice..
sara har vart här o hängt sen i torsdags, har vart riktigt gött o få träffa henne igen. hoppas hon samlat lite krafter nu så hon kan jobba de där feta passet i mon :)
Så hon åker hem idag.. Ska bli intressant och se vad jag ska ta mig an ikväll.. jag e såååå seg.. ska nog ta en riktig myskväll i badkaret med ljus o en bra bok.. det förtjänar jag..

nu ska jag vila.. vi hörs senare.. PUSSS <3








"Det är så konstigt med mig, jag kan nästan allt"

Så sa Lotta på Bråkmakaegatan
Jag gillade Lotta veldans mycket när jag var liten.. Men ju äldre jag blev, tyckte jag bara att hon blev elakare och elakare.. Sicken egoist till unge om man tänker efter. FY!! Men barn är ju bara barn och det ska de få vara.. Finns nog många barn som Lotta ;)
Jag kommer ihåg att jag under mina 3 och 4 år trotserier såg upp till Lotta veldans mycket.. Jag minns att jag fick en film med Lotta på min fyraårsdag.. Den filmen då hon blir arg på sin mamma, packar sina väskor och går till grannen och ska bo på hennes vind ni vet?


jag tyckte förmodligen att det var en väldans bra idé.
jag packade min viktigaste saker i en påse *min docka och dockläder* och gick över till min granne Inger..
Jag förklarade för henne att mamma och jag hade bråkat och att jag tänker flytta!!
Inger bjöd mig på saft och kakor och under tiden som jag satt och smaska så smög hon över till mamma som var fullt upptagen med att hänga tvätt. för att fråga vad i jössenam jag menade?  "var får hon allt detta ifrå??" fråga Inger..
Mamma bara skratta och förklara att Jag fått en film i födelsedagspresent som vart väldigt omtykt. Att det bara var påhitt därifrån.
Mamma sa att om jag ville sova hos grannen under natten så fick jag det och så fnissa hon.. *för hon visste!!! att jag inte kunde sova borta. Jag fick alltid panik*

Inger kommer tillbaka till mig och förklarar att jag fick sova hos dem och att mamma sa att det va okej..
Jag tyckte genast inte att det inte var lika kul längre då jag ville trotsa mamma så som Lotta.. Lottas mamma hade ju börjat gråta av längtan??!?!?! vad var det om... Min mamma skulle ju böna och be!? Jag beslöt mig för att hålla fast vid min del av planen..
Senare på eftermiddagen berätta Inger att både hon och hennes man snarka väldans under natten och att de inte alls va så roligt att sova jämte dem..
...Då gick jag hem till mamma igen..
finns mycket bus jag gjort ;)

Såhär packar vuxna när de ska packa ner sina viktigaste saker i påsar när de ska rymma hemmifrån.... eller?

Fuck Snooze!

Hej alla goda och glada!
hoppas ni haft en trevlig och punktlig morgon.. Olikt mig själv som försov mig..
Det va ju mitt eget fel, men jag kännde att jag häldre skyller på min Snooze-funktion på min veckarklocka.. VARFÖR FINNS DEN!!! sååå onödigt ^^
Man blir bara lurad till att ligga "LIIITE till" det är inte bra nån stans.. Det må vara gudomligt skönt att snooza och får en på ett klingande lyckohumör. MEN... den kännslan försvinner när man måste slänga sig ur sängen o ut genom dörren. Haha :P
Idag tänkte jag när klockan var några minuter innan den igentliga tiden då jag MÅSTE upp för att ha en  chans att hinna, då tänker jag *åååh bara 2 minuter till.. jaaa...åååhhjaaaa* zzZZZzzzZZZzz!

Ni kan ju tänka er. vakna igen då min buss skulle gått.. Undra om det finns nått botemedel för Snoozing?
det är ju faktiskt en sjukdom NOOT!

Kankse ska man börja med nått av dessa alternativen


Han har en poeng... Om man är en sann nörd borde detta funka ;)


Denna hade stört mig så jävla mycket..!! frågan är om jag hade gått upp ändå ^^

puss på er

i'm singing in the rain

Jaah, kanske inte ^^
Vädret idag är lika underbart som igår, regnigt. REGN REGN meera regn, mera regn så blir jag beng!!!!!

Igår när jag gick till jobbet så blev man nära på bortspolad av regnet som kom.. i morse va det lite annorlunda och jag tog på mig skinnjacka. SOM TUR var, så tog jag med mig mitt poaraflax för nu har det ösregnat konstant sen kl 9 ungefär!! :/


Idag kommer SARA hit! ska bli så kuul - hon stannar till lördag, känns br a när jag kommer va själv hemma. trevligt med lite sälskap, det va så länge sen vi såg så det känns så kul att hon kommer då jag inte har råd att komma ner..
Synd att jag måste jobba i mon annars hade det vart ännu roligare :P Men dagen går säkert fort och i mon ska vi ha möten och så på jobbet, blir lite annat då..

Här om dagen så spelade vi "Med andra ord" på jobbet för att få upp energin på kontoret lite, vi körde en tävling. Att dom som förlorar ska bjuda de vinnande laget på lunch.. Planen sket sig då vi har andra saker o göra under lunchen i mon så vi ska ha fika istället.. Några av oss går på dieter och försöker hålla sig från sötsaker så fikat kommer bestå av fruktsallad och glass vad jag tänk i alla fall :)
Trevligt..

för övrigt så känner jag inget för något just nu.. Går i vågor, under en dag kan jag få panik säkert 3-4 gånger för diverse grejer.. Det är inget jag måste prata om här igentligen för det är något jag inte försöker visa för folk.. Men det e mycket och jag måste nog berätta det för er... När jag säger att jag mår dåligt då gör jag det. jag mår inte dåligt så att det känns hela tiden, men det hänger över mig, så det är svårt att ta tag i saker...
folk för övrigt känns ganska efterblivna och jag har svårt att hålla hummöret uppe..
så det som brukar peppa mig när jag blir trött på otrevliga, dryga, dumma människor är att titta på denna bilden ;) då känns allt mycket bättre. för hey det kan ju inte va bra jämt och det måste va jobbigt för att det ska kännas bra när de stunderna väl kommer..


Puss på er <3

Jag älskar magrutor xD

Snacka om att ta det här skämtet med parodin på filmen 300 där de målar magrutor på folket till en ny nivå.. FUCK THAT nu e det hår som gäller ;)



Att jag inte garva när jag såg detta ^^

Om Disneyfigurerna hade vart människor????

En dag när jag satt o surfa så hitta jag en sida med bilder på olika Disney figurer. Men inte vilka som helst.. Bilder på HUR de hade kunnat se ut om de var verkliga personer.. Det va ganska intressant att se kan jag säga :)

Bella från skönheten och odjuret :)

Tönrosa AKA sleeping Beauty

Prinsessan Jasmine från Aladin

Esmeralda från Ringaren i Notre Dam

Vill ni se fler bilder kan ni klicka HÄR

Tänk er, coolt ändå...! tänk om ;)

Skäm bort dig själv!!

Idag fick jag hem världens bästa spa sett!(läs: I helgen..)!! som jag längtat!!
Jag blev lite chockad.. Trodde inte settet skulle va så stort. inget mig emot dock ;)

Jag kunde inte hålla mig från att testa den direkt.. Jag kan säga er en sak gott folk...! Har ni inget spasett från Artistry så ska ni skaffa er ett för den gjorde sitt.. Om inte mer!! Doften på produkterna är både fräch och söt på nått vis. Kan inte riktigt förklara det.. Men jag e kär
Jag vill bara bada i det ^^

Settet består av duschkräm, kropps peeling och gudomligt bodybutter. <3




Man får även en snygg och matchande nässisär.. Behövligt för min del! :D

 

Puss på er <3

HEJ HEJ Heäj häääääj!!

Fy sjutton så dålig uppdatering jag legat inne med i helgen.. men jag har bara inte orkat!!
i fredags så kom lillbrorsan med far och maggan för en kort visit.. Eller ja, lillbrorsan stannade hela helgen då han hade lite jobb att ta itu med här i stan.. Det va mycket trevligt, Hokey på kvällen.. Jag skypa med Garnis i ca 2 timmar. OM INTE MER! killarna somna sött i soffan ganska tidigt på kvällen. säkert kl halv elva eller nått ^^


Pappa, Anton och Maggan

Lördag startade jag ordentigt med lite avsnitt av min favoritserie New Girl!!!!! :D gud så jag skratta
Efter det bar det av iväg mot Lindomen med tjejerna för ett 2 timmars Zumba pass med vår instruktör Marlene! :D DET VA RIKTIGT kul och guuud så trött man blev. Känndes dock inte som att man tränade i 2 timmar :)
Vi bestämde att vi skulle hitta på nått på kvällen.. Det blev bio. dock gick det ingen bio den tiden vi kännde för och alla tyckte kl 23 var för sent så vi stanna alla hemma istället.. det blev god mat och lite bokläsande för min del. jag somnade runt halv elva i sängen med boken i högsta hugg.. Inte konstigt efter det träningspasset ^^

I Söndags vakna jag kl 7 o solen sken. Patric och jag gick upp nån gång vid halv 9.. Anton sov i TVrummet så vi låg i vårt rum o kolla TV i och drack kaffe ^^ ganska mysigt.

Emma kom och hämta mig kl 11 och vi drog till Backaplan för en timmes indoor walking. FY satan va jobbigt det va!! Speciellt med träningsvärk överallt! Det va inte så där jätte kul heller så jag tror inte jag kommer köra det fler gånger. får se! Bra träning dock..
När jag kom hem var jag lite seg så jag la mig och läste lite.. Jag decka runt kl ett och sov typ till fyra.. tror jag kanske tränat lite för hårt på bara två dagar i pollensäsong. Glömmer ju att det faktiskt är pollen ute när jag har så bra mediciner osv. Har ALDRIG kunnat träna den här tiden på året utan att bli dålig förut. Jag är så lycklig att jag kan det nu.. Jag behöver verkligen det!!! <3

När jag vakna bytte jag bara position från liggandes i sängen till sittades i soffan med täcke. kolla på serie sons of anarchy. ÄLSKAAAR den serien <3 badboys är min grej.. Har alltid varit ^^

Det var faktiskt min helg i stora drag :P

kul kul.. Puss på er <3

Det är fult att klaga!

tycker många.. Folk hatar att lyssna på andra som klagar eller vädrar sig om sitt..! jag kan känna att jag behöver vädra mig lite om allt och inget.. saker som stör mig, saker som e jobbigt och varför man kanske är deppig. men vem bryr sig igentligen!? på riktigt.. ingen gillar nån som klagar för mycket..

när klagar man för mycket då?
ja det kan man fråga sig, det vet man aldrig förens det är försent om man är den personen som "klagar" haha! charmigt va ;)

aja skit samma.. jag har en pissdag!! jag bara känner hur musten rinner ur mig.. otrevliga människor står på kö på min telefonlista idag och jag har aldrig tyckt så illa om folk i hela mitt liv... så känns det men jag vet att det inte är sant ^^
Det finns så mycket jag vill säga här som inte passar sig.. ja av olika anledningar. jobbrelaterat och diverse andra saker.. Jag tror jag spricker.. det är så jäkla drygt så det blir nästan komiskt! ;)

När jag kommer hem idag så ska jag laga lite lax tappa upp ett varmt bad och trycka i mig ett glas rött.. DET ÄR JAG VÄRD!! efter idag!! och i mon trodde jag att jag skulle få träna men det blev en del hinder.. kanske är det bara bra, jag som har så ont efter helgens bravader ;) tar det senare..

Aja hoppas ni har en härlig dag och att ni inte låter obetydliga saker gå er in på livet.. massor av kärlek till er där ute ;) <3

Jag måste se denna filmen!!

Twilight Kristen blir utbuad då hon ska hälsa på fansen efter en inspelning av filmen snow white.

HÄR kan ni se en kort snutt där hon lägger 2 ord för den nya storfilmen!

DEN VERKAR FEEET!!! Trailen är as bra, den ligger med i länken man kunde kolla på ovan!!

och ser ni vem som är med? Chris Hemsworth!! Det är nån jag gillar att titta på ^^
Han var ju även med i filmen Thor som kom ut 2011. Samt i filmen The Avengers som hade premier på bio för inte så länge sen!! är det nån som ska gå den 8 juni när denna filmen kommer ut så kan ni ju räkna med att jag är där! ;)



Thor 2 & captain america 2

Detta kanske är old news!
MEEN.. Gott folk för mig va det saftiga nyheter, när jag fick reda på att den andra Thorfilmen OCH Captain america kommer bli av.. okej jag va kanske inget fan av C.A när den gick.. men han va sjukt grym i the avengers! så klart att jag kommer kolla på den andra filmen.

Thor 2 kommer börja spelas in i Augusti.
Captain America 2 i Januari nästa år.

Good to know ;)

Här har ni stjärnorna när dom plojar runt på en intervju om deras två filmer samt the avengers som nyss släppts.


sneaky peek

Förlåt att jag vart så dålig på o blogga. har haft lite mycket för mig.. Annat att prioritera osv. Jag har lite på lager, Helgens härligheter..
Veckans bravader!! mycket träning..! osv :)

Det kommer! looovar ;)
ni får ha det så gött så länge.

PUSS <3

Simba allvetaren

här siter vi på resturangen simba och avnjuter....?..jah ni hör om ni kollar filmen.. Mattias presentera det mycket bra

Hes alive -michael Jackson

Yesbox.. man kunde nästan tro att karln va levande när en go dansare uppträdde som "the king of pop" i vårsolen. fett!! :-)

Klackarna i taket!

Nya skor va det ja ^^

Jag fick i alla fall tag i 2 par skor som jag gillade :P hoppas på att det kommer lite roligare skor till nästa månad
Så slipper använda samma skor hela dagarna, de går sönder så mycket fortare då tycker jag :/

Bild på skorna :)


Världens skönaste vår boots!!! och riktigt snygga till Gröna/militärmodet som är nu, FIFAAN ;)
299:-

140000000 cm klack. riktiga sittskor ;) kommer inte gilla att gå runt i dessa kan jag lova. men GUD så snygga de är på.
Patric köpte dessa till mig, Han Insisterade ;)
299:-

Det var ganska mycket fina skor som var på REA.. Lika bra att ta en titt om ni har tid och lust ;)

Hare gätt gullungar <3

Världens Finaste Pojkvännn!!!!

När jag kom hem idag, var jag först lite besviken att jag insett att hela dagen gått åt och att jag missade den tiden jag ville haft med Patric idag.. Vi hade bestämt att vi skulle vika tvätt och handla osv.. Det fick helt enkelt vänta då jag råka lägga hela min dag i stan.. Dock värt det...

När jag kom hem möttes jag av en väldigt fillurig gooding!!
Han va jätte söööt.. när jag tatt av mig ytterkläderna bad han mig hålla för ögonen.....!? jag som alltid blir så orolig när jag inte vet vad som kommer hända börjar ana de värsta jag kan komma på..! även om jag inte hade nått specellt som skulle kunna göra mig orolig. Det är nog bara en vana kan jag tro..
"sträck fram handen..." sa han.
OKEEEEJ!?!?!?!?!!? sagt och gjort och jag fick en mystisk påse i handen.. Tungt var det.. VAD KAN DETTA VA!!?? 

"10,9,8,7...2,1 Titta nu" sa han..
i påsen ligger en stoooor vacker röd blomma som han hade vart och köpt till mig på Blomsterlandet lite längre bort i stan. SÅ SÖÖÖT!! jag visste knappt vad jag skulle säga. Sånt här var jag inte van vid... Jag ville ha nått bra och säga men jag blev så överaskad ^^... Tacksamt offer att överaska ;)

Jag är ingen Blommexpert så vad den heter vet jag inte.. Jag brukar inte gilla stora blommor men guuuud så vacker den va.... och med krukan han hade valt till. Jag som har gått runt i flera veckor och tittat på sånna krukor, så kommer han hem med världens gulligaste blomma och kruka!! <3 <3 <3


Jag vet fortfarande inte vad jag ska säga!! jag ÄLSKAR SÅNT!! sånna där småsaker som känns så ända in i hjärtat.. För mig är en sån liten sak något jag kan leva på i år och dar!! 
jag älskar romantiska gester... Jag har sagt tidigare att jag inte gör det.. INGEN ANING HUR JAG TÄNKTE DÅ!! för när rätt person kommer då vill man ha allt inklusive romantik ;) 







Finaste blomman i finaste fönstret i den finaste lägenheten av den finaste killen jag vet!!

Tack åter igen hjärtat!! så himla gulligt!! kommer aldrig glömma <3 <3 <3

Älskar dig <3 

Vårmys när det är som bäst! / Teasing you!

AJJEMÄÄÄN!

Vårmys på hög nivå!!
Den lilla fikan med Mattias igår blev en heldag med mycket D-vitamin och mys på olika fik :P
Behövligt efter att ha suttit inne en hel dag i mörkret! ;)


Först drog vi till El corrosuuun.. El cårrasååång? som jag kalla de det innan jag kom under fund med hur jag skulle säga... Kalla mig dum ;) Mattias skratta så han grät!

Solen värmde!! Vi tog var sin ÖL och Matte-Patte tryckte i sig en jäkla massa mat ;)
Vi knalla vidare till olika fik men vi kunde inte bestämma oss riktigt vart vi ville gå..

Vi träffa Mikael Jacksson (Visar lite film sen) härligt att känna att han vaknar till liv när våren rullar fram här i götet :)

Vi drog till ett ställe som kallas Simba, där vi käka goda pajer och drack kaffedrinkar, jag vet inte riktigt vad allt var men det tar mattias över senare tänkte jag.. Fick spelat in när han förklara vad det va så man slipper säga fel ;)

OCH!!!!! när jag kom hem möttes jag av det bästa på heeela dagen.. Men det förtjänar ett eget inlägg gott folk ;) <3

Valborg!!

Igår var verkligen bästa dagen! ÅHH så underbart det var!!
Jag ville inte att dagen skulle ta slut, det var världens finaste väder och man kände bara ren lycka.
Förvisso så tvättade vi ungefär hela dagen fram till kl 4 så vi kunde inte hitta på nått kul.. Men kvällen var vår vän och vi drog in till stan och mötte upp Jennie och Bergwall. Vi köpte lite skor, som jag visar er sen :)

Solen värmde så härligt!! och vi åt glass i solen vid vattnet! Efter allt smaskande och D-vitamindosen drog vi vidare till Spice och käka lite mat. Vi hitta en perfekt plats på uteserveringen som gav oss sol ett litet tag till!! jag ville verkligen inte att dagen skulle ta slut, den va heeelt perfekt. Efter käket drog vi oss skilda vägar.. Bergwall o Jennie drog hem till sig. Patric o jag Promenerade bort till centralen. vi tog ytterligare en glass på vägen.. SÅ ONÖDIGT!! då vi va proppmätta från maten vi åt, men jag tror att vi inte ville att dagen skulle ta slut och att det var därför vi tog en extraglass ^^ för att suga in det sista av den underbara dagen, innan vi begav oss..


Väl hemma tyckte jag att vi kunde ta en promenad.. Hälst upp till Berget uppe vid slättadam! Det var helt vindstilla så det betydde att man för en gång skull kunde vara där uppe utan att blåsa bort!!
Patric har aldrig vart med mig där. Det är lite tråkigt.. Det är så himla härligt där uppe, man kan se hela Göteborg :)
och med en picknik korg, lite filtar, ljus och musik med den man tycker om, så är det nästan att jag smälter..! men men, en annan gång.
Jag fick promenera upp dit själv, och jag satt där i säkert en timma.. Jag kunde verkligen inte sluta le när jag satt där.. Så himla skönt.. Favoritmusiken i öronen, vinden i gåret och..Ja inte ett böjande skratt men ett skönt leende :)

Hoppas det kommer fler fina dagar utan massa vid och skit, för då kan jag sätta mig där oftare :) hae vart såååå värt det!!! <3
jag har testat ta kort på det, men det är liksom inte värt det.. Det blir inte ens bra :P

ha det gött
puss och kraaam <3

På jobbet!

Ja, här sitter jag och fördriver tiden..
Haha, ne inte riktigt så kanske.. Men ibland känns det som det.. Man väntar på att klockan ska slå 16:30 så man kan få börja röra på sig lite osv. vi sitter ju still hela dagen. Min rumpa kommer bli platt och se ut som en sån där "underbar" tantrumpa som de flesta får när de fött typ 20 ungar o e över 60 år. Det lär jag få snart så mycker som vi sitter haha...Ne skämt åt sido. Solen skiner och jag känner bara att det finns bättre ställen jag kanske hade velat vara på just nu. Med tanke på vädret ^^
Jag hade några inlägg som jag skrev igår om helgen. Men internet krånglade så jag fick helt enkelt skriva klart i Word.. Allt kommer upp senare på bloggen.. Det vill säga när jag kommer hem. Jag vill ta en kaffe ute idag, hoppas nån är på :) så fint väder så det borde man göra. Passa på när solen är framme :P

Idag ska Patric o jag handla mat och vika tvätt. Sen hade jag tänkt att ta en springtur på Bandet..



Nu e våren ÄNTLIGEN här och det innebär att det snart är sommar!! Hoppas Sommar maraboun kommer i år igen, hade vart så gott!!
Som vanligt varge vår och sommar så får jag nått ryck på smoothies! så nu kommer det säkert bli som alla andra vår/sommartider att jag lever på frukt och bär! det är så himla fräscht. LOVE IT!! så det lär la bli så igen, köpte en massa bär igår och allt jag behöver, så nu blir det smoothie "its my life" - för ett tag fram över, och det gör INGENTING! jag brukar rasa i vikt när jag käkar mycket sånt :P Alltid ett + . ;)

Hörs sen Puss <3

Valborg!!

Valborg började lugnt och sansat.. Jag sov länge.. Jag skippa frullen och drog till stan för att träffa Carro och Sara för en långfika, Carros kompis "va han hette har jag glömt" kom en sväng och käkade lite, sjukt trevlig typ.. det skulle kommit några fler men det blev inte så.

det blev mycket kaffe den dagen och runt kl 4-5 drog jag hem.. käka lite, frächatill mig och sen bar det av in till stan för att möte upp Patric och gänget :P Blev lite vin i nån park vid götaplatsen..
Vi stanna inte så länge där, utan drog vidare till Lisa som bor på Hisingen.. Perfekt för mig o Patric som bor i närheten ;)
Där satt vi o hängde ett slag, men alla knöt sig ganska tidigt.. Varför vet jag inte. Men det va trevligt ändå :)