Studentveckan i repris

Tja!

Kunde inte hålla mig från att låta tankarna löpa på nu när jag sitter o ruttnar här på jobbet.
Det e riktigt trögt nu innan sommaren. det är inte många man kan snacka med om man säger så.

Och visst är det så att mina tankar just denna veckan är på en helt annan plats.

STUDENTEN!
Asså jag kan inte fatta att det va ett HELT år sedan man själv inte kunde sova denna natten för att man va så uppspelt inför studenten. eller att man under gårdagen gick balen.. jag kommer ihåg hur hes jag verkligen var hela den veckan. tack vare allt festande. MEN det vare värt för sån lycka och sån sammanhållning o glädje det var mellan alla i klassen den veckan.. det va underbart! Man hade inget negativt omkring sig alls bara lycka. eller ja nästan. Åtminstånde så är det de lyckliga stunderna man vill komma ihåg och nu tar 92orna studenten i mon! sinnes?! Och så kommer året efter. "JAhapp? oo nu då?!!!" men det skiter man i för man e så jävla lycklig ändå.


Jag glädjer mig varje sekund åt att de kommer ha, vad ska man kalla det? den bästa dagen i sina liv för en lång tid fram över.. man fattar inte det när man väl är där, i alla fall så gjorde inet jag det. visst jag tyckte jag hade kul, men alla sa att det skulle va så ofantligt lyckogivande o att du bara vill tillbaka till den dagen efter det... Nu förstår jag vad de menade! Riktigt avis är jag asså, hade lätt gjort om det.. upplevt allt i repris o spolat tillbaka bander. Veckan efter följde av en grym resa till Alanya med gänget vilket va underbart! jag saknar den veckan och hur tighta vi alla var då. vi är tighta nu med men vi ses ju absolut inte lika ofta...

Två tummar upp för morgondagen då jag kommer vara så glad för alla studenters skull, komma ihåg min egen och bara Älska denna tiden.

....

Ibland känner jag mig bara så ensam

Deppig som en gammal dippsås

Ja :/

Det är inte alltid lätt o leva. Ibland blir jag riktigt arg på mig själv för hur jag hisspar upp mig o mår dåligt för saker som absolut inte alls stämmer! :O Saker som jag vet inte stämmer eller saker som jag till 90% inte skulle oroa mig för om jag bara tänkte till en extra gång. Just idag har det varigt att jag trott många varit arga/besvikena på migen jag har inget speciellt bevis på att de faktiskt är så ? jag har bara fått för mig det och ja, jag får en jobbig kännsla i kroppen bara. om det stämmer eller inte. det vet jag inte fören jag frågat. jag är en feeeet tönt!!

Skit samma! hur som helst har det varit en skitdag! det börja la med att jag vaknade tio i 1 på dagen när jag först trodde kl va 10. Gött slag i ansiktet där....! sen verkligen ÖSREGNADE det när jag gick till jobbet -.-.... vi fick tillsägelse av chefen för att vi inte gjort ett lika bra jobb som tidigare på året. ALLA jag pratade med va otrevliga. faktiskt ALLA utom en o han va tydligen för gammal för o ens prata med.. enligt honom själv...

Idag var en sån dag då jag lika gärna kunnat ligga i sängen tills nu bara för o spara mig själv o alla andra från en pissig dag...

MEN.. Gott folk. då ska ni får höra på ett riktigt stjärnskott till människa o det är en av mina nyaste arbetskolegor Teresia... ELLER - Teres AKA Al Kajda *Ja jag vet, stavningen är rätt i detta samanhanget* Hon e fan bäst. Det är bara så. det finns tusen med anledningar till varför. Men guud jobbet blir så mycket bättre med henne där. och varför blire då det? jo för hon e lika grym som mig, om inte bättre ;) hahah! hon e sjukligt rolig, uppdaterar mig om allt tokigt som hänt under dagens gång. Jag får antingen ont i magen eller käkarna av att jag skrattar så mycket åt/med hennes. Jag kommer aldir mer behöva gå på gymmet. vi försyåt varandras under cover skämt som många andra inte förstår sig på. Det är liksom gömda i personligheten ^^ men det e gött o ha träffat denna underbara människa! Hon är ju bara för snäll o go, Har den självrespekten och livsglädjen som så många saknar. jag gilla henne så fort jag kom innanför dörren den dagen hon börja. hon visa tänderna som en annan liten tiger hela tiden o skratta o hade sig ^^ då e man godkänd ;)

 Vi är inte många anställda på vårt jobb. bara ett litet gäng. Men det är nog det tokigaste lilla samling människor på samma plats samtidigt o jag önska att jag kunde berätta för er alla om hur roligt jag o teres har åt alla på jobbet. eller ja, vissa mer än andra *Host* Teres du förstår vad jag menar om jag säger skorpinjoner i badrumstaket. ;)
Men jag kan tyvärr inte. Har man tystnadsplikt så har man.. och det är bra, men ibland önskar jag att vi inte hade det o att jag kunde berätta om alla tokigheter som sägs på jobbet ^^

autobuss

TJA! :-DTTTTTDB HÄR SITTER JAG PÅ BUSS100 PÅ VÄG TILL BORÅS. Sen DRAR VI DÄR IFRÅN O TILL ULRICEHAMN DÄR MAMMA SKA HÄMTA MIG O PATRIC-. DET E FÖRSTA GGN JAG BLOGGAR PÅ MIN tELEFON O SOM NI SER VÄGRAR DETN ATT GÅ UR CAPSLOCK :-O SKIT IRRITERANDE:.. FAST DET E JU EN JÄDRA SKIT MOBIL MED SÅ.... HUR SOM HAVER SÅ ÖSREGNAR DET NOG I HELA SVERIGE NU- . VI KOMMER LA FÅ BYGGA OSS EN ARK SNART SÅ VI ÖVERLEVER REGNET ;-) HEHE! NE, EN DAG MED REGN O JAG BLIR LEDSEN + ATT VI HADE RIKTIGT FINT VÄDER I MORSE SOM TUUR VAR :-D AJA. KOMMER KANSKE SLÄNGA IN ETT MER VÄTTIGT INLÄG

Kommentarer.. plus minus noll

Jag orkar inte sitta o svara på alla kommentarer jag fått men vill bara säga att ni som gjort det. ni e så söta ^^ och ni vet vilka ni är :) Pierre Ska försöka o skona dig från tårar i mina nästkommande inlägg här och Malin du kan va min lilla goding. längtar tills du kommer hem o skriver mer grejer på face o bloggen.

Jah, Det var la det ^^
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag har ganska mycket o blogga om känner jag. saker som jag verkligen vill ta upp som jag tänker mycket på. och saker som hänt, tex valborg som borde ligga uppe på bloggen så sent som i morgon kväll. jag är uppe för sent och känner "FAN VA OMOGEN JAG ÄR!" men det hör la till. har ju trots allt i inte fyllt 20 än.

Patric snarkar som aldrig förr och jag HATAR HONOM när han sover!!!!! ne så får man inte säga men det där med att man är söt när man sover stämmer absolut inte in på honom och det är bara för att han snarkar så äckligt jävla mycket. ^^ Dock är han underbar när han är vaken och det är ju tur det, då vi spenderar mer tid ihop vakena än sovandes ;)

Hepp får la sova nu. natti natti <3

Bara en dröm!


Inatt grät jag tills jag svimmade i den drömmen jag hade.
jag drömde att nått så fruktansvärt hade hänt att jag till och med gråter när jag tänker på det.

Jag drömde att Patric råkade ut för en olycka och dog...!!!!???
Det var så sanslöst verkligt att det känndes som jag skulle spy.

 jag grät och jag grät. jag var livrädd. jag visste inte hur jag skulle kunna fortsätta att leva utan honom. hur skulle jag kunna ha roligt utan att få dela det med den bästa killen jag någonsin träffat? hur skulle jag kunna umgås med mina kompisar när dem snacka om deras killar och hur kära de var, när jag aldrig mer skulle få höra hans röst, krama honom, eller kyssa honom? 
JAG VA SÅÅÅÅÅ LEDSEN. gud va jag grät. jag har aldrig varit så ledsen ens i verkligheten som jag var i drömmen och jag hoppas av hela mitt hjärta att det aldrig händer mig. och jag önskar att detta aldrig skulle hända någon även om jag vet att inte ens jag kan undkomma att förlora männsikor jag älskar i mitt liv tillslut.

jag vet om att jag aldrig kom över smärtan och saknaden av honom, Han som gjorde mig till den männsikan jag är i dag. Han som får mig att vara en bättre person när jag inte förstår bättre.
Det var med mig vart jag än gick, vad jag än gjorde... som ett hål i själen. det kändes som att jag var helt tom inombords.

 Jag var fast och jag skrek, jag skrek på Patric att han skulle komma tillbaka. Att han inte kunde lämna mig. Att jag inte orkade gå vidare utan honom.

jag vet att jag flytta hem till mamma för att inte behöva ha något att tänka på och jag låg bara på golvet på mitt flickrum och grät. tills det inte gick längre. 
Då börja lampan blinka. Och jag kände en konstig kännsla över kinden. Det låter kanske jätte löjligt men jag drömde tillslut att han kom tillbaka till mig. Han var där. jag kände att jag inte var ensam längre. och jag börja gråta igen. OCH JAG VAKNADE ALDRIG!! Det va så hemskt. Allt bara fortsatte. Jag grät och jag grät. Och jag visste att han ville säga nått med att blinka och skaka i taklampan, men jag förstod inte vad han ville. 

Tillslut ändrades hela drömmen. från att vara de värsta som någonsin hänt till en plötslig lycka när jag förstod att det var han. Jag va så svullen i ögonen efter att ha gråtit oavbrutet så länge att jag kisade när jag tittade efter honom i rummet. ´
Plötsligt hörde jag viskningar komma mitt framför mig och jag var inte rädd jag blev bara glad. Det var Patric. jag visste det. Visskningarna blev klarare och klarare. tillslut hörde jag honom nästan lika bra som att han stod framför mig på riktigt. Han sa att allt var okej. Och att jag inte skulle vara ledsen mer. För han var här nu. Och allt var bra. jag blev helt stum, jag kunde knappt röra mig, jag trodde jag hade blvit sjuk i huvudet av allt som hänt att jag inbillade mig honom.
Det kändes omöjligt att känna en sån lycka igen. Han sa förlåt för att han lämnat mig. Dum som han är så ber han om ursekt för nått han inte kunnat rå för. Så jag svara tillbaka att han va knäpp som bad om ursäkt. så vi båda börja skratta åt den sjuka händelsen. 

Samtidigt som jag skratta o grät så försvan allt.. kännslan att jag inte var ensam försvan och jag blev aldeless tom igen. lampan sluta blinka och när jag fråga vad som hände så fick jag inget svar. Han var borta igen. allt var så surrealistiskt.

Jag kuta ner till mamma helt ivrig och upprymd för att berätta att han kom tillbaka.
Jag trodde mamma skulle bli glad för mig skull men hon kramade mig bara tyst, orolig för att jag förmodligen var så mentalt labil och tittade på mig med rynkad panna och sa -

Elin, lyssna nu väldigt noga på vad jag har och säga. Han kommer inte tillbaka. Hur mycket du än vill det så kan han inte. Han kansek kommer vaka över dig och du kanske kommer känna hans närvaro då du verkligen behöver det. Du kommer väl ihåg när jag sa till dig att jag skulle vara med dig jämt om jag skulle dö. Att du alltid skulle kunna prata med mig om du behövde. Det är nog samma med Patric nu.
Men han kommer inte kunna vara vid din sida jämt och han kommer defenitivt inte komma tillbaka. Att visa sig så för dig och få dig att höra honom så tydligt som du gjorde ikväll tar mycket kraft från honom och han måste ladda upp den energin igen för att orka följa med dig på något sätt nästa gång. Tillslut kommer han försvinna förgått när han känner att han är färdig och har framfört det han kom tillbaka för att förklara för dig. -

Vad skulle jag säga? vad skulle jag tycka eller tänka när hon som alltid tröstar mig och vill mig väl säger nått sånt. mamma torkade bort en tår från min kind och kramade mig igen. Hon fråga om jag ville titta på CSI med henne. jag bara vände mig om utan ett ord och gick upp o la mig på mitt rum igen.

-------------------------------------------------------------------------------------
jag vaknade av att kudden var våt och äcklig efter att jag gråtit så mycket. jag gick upp, snöt mig, grät för att jag drömt den värsta drömmen jag någonsin drömt och sen gick jag o la mig igen. sen vaknade jag kl 10, gick upp och käka frukost.





------------------------------------------------------------------------------------
Det vara bara en dröm! Och jag kommer aldrig glömma den...


Vad skulle jag passa att arbeta som?

Jag hittad liiiiiite jobb på arbetsförmedlingen denna gången trots allt. gansak kul måste jag säga. Hoppas man får nått svar denna gången.

men men, till själva frågan. Vilka av dessa jobben skulle jag passa att arbeta som tycker ni?

1. Trädgårdsarbetar
2. Elevassistent
3. Butiksförsäljare
4. Lokalvårdare
5. Servitris
6. Jordgubbsförsäljare

Jag har i alla fall sökt dem och så får man bara hoppas att man får nått svar. e lite trött på att sitta hemma på dagarna. Man känner sig nästan lite inlåst med tanke på att man ska iväg vid en viss tid på dagen och då känns det som resten av dagen innan jobbet är förstörd xD jag vet att det låter konstigt. men så är det faktiskt.


Just det. igår satt jag på nätet o var så shopping sugen att jag trodde jag skulle spricka hehe!
Jag hittade nästan INGENTING som jag ville ha :O förutom denna klänningen. som jag funderar på att köpa. men jag vet inte?

Nelly.com