Ta inte min Mustang!!

Hitta en sån himla mysig video i morse så jag kunde inte tro det var sant..
visst barn ska inte bråka, men det gör dem och det va ju bara så härligt på nått vis.. Kanske för att de var så lillgamla och givetvis för att ingen blev skadad ;)

Kolla in



Så jävla söta!
Speciellt han den äldre i slutet när han lugnt och sansat säger NO!!! o sträcker fram näven som han e stålmannen ^^

så söta!

En liten del av gårdagen!

Igår hade jag en del för mig.. Bland annat träffade jag Alexandra vid Eriksberg för lite häng i hamnen och njuta av det fina vädret ett slag.. Vi drack lite kaffe och tog oss en kebabsallad :)
Att vi alltid har så stora gap mellan gångerna vi ses är ju verkligen underligt ^^ Vi har alltid så trevligt ihop :)

Bjuder på några bilder från de fina vädret :)







Var detta en försmak på sommaren tro? längtar ;)

På lördag så drar vi på en Zumba-Pass i 2 timmar: Jag Emma, Carro och så Alexandra med om vi har tur, det hade vart väldans trevligt måste jag säga :)

mini-shoping

Jag var ju i stan här om dagen för att handla kläder.. Men fick gå hem efter två köp då jag fick ont i ryggen.. skit skummt det har gått över nu som tur var, vet inte vad det kan ha vart :)

Trots det lilla blev jag väldigt nöjd!


En topp från Gina Tricot för 149:-, Denna kommer jag använda flitigt i sommar, det är en sak som är säker!! mycket pastell och mycket färg kommer det bli!


Köpte även en blus på Flash 399:- som jag blev helt förälskad i, lär ju använda den när jag än får chansen ;)

Det var det. men som man säger: Less is more... Ibland ;)

Han kollar PORR !?

Detta är ju nått jag aldrig kommer sluta skratta åt!
När Jimmy Kimmel drar igång sina tokigheter och låter allmänheten göra bort sig.. finns det nått bättre :)
iofs så skulle de göra bort sig om de säger att de inte tittar på Porr... men kolla in detta klippet helgalet :P



puss puss

Fika fika fika fikaa!!

Yepp skadra på söndagsfika tillsammans med Alexandra i Eriksberg :)
ska bli kul att träffa henne igen det va sååå länge sen nu. jag har inte vart vaken så länge om jag ska vara ärlig, så där av dålig uppdatering.. kollade ju på filmen sent igår ni vet ;) till min besvikelse drömde jag inte om några gröna män eller någon klädd i trikå heller :/

... Vad dagen kommer ha att erbjuda mer e hemlis, har massa att ta mig an, känner mig redan trött på bara tanken.. MEN det blir fett ;)

vi hörs senare :)

The Avengers

OJ OJ OJ OOOOJJJ!!! säger jag bara, Jag vet inte hur jag ska förklara det jag nyss upplevt. Att beskriva kännslan jag fick av att titta på The Avengers gör den inte rättvis. ni måste se den. LOVA mig det!!! Den är värd varenda krona. till och med om man inte gillar att titta på action.

Kortfattat så kan jag förklara kännslan: Hade jag haft mansdelar hade dom stått upp det kan jag lova er ;)
jag fick kännslan som jag kan få ibland när jag tittar på Hockey, jag blir så jädra taggad att jag knappt kan hålla käft.. Detta va fan värre, folkmassorna fick mig att INTE ställa mig upp och skrika så fort Hulken briljerade, eller när Iron man bara va Iron man!!!!!!!!!!!!!!!!!! scenerna va storslagna, jag kunde se mig själv bara ställa mig upp och skrika som en redig karl när slagsmålen satte igång !!

Jag kommer antagligen se den på Bio igen! det är den värd!!

Som sagt se den, ni kanske inte tycker den är lika bra som jag...smaken är ju som sagt delad. Men i värsta fall så kommer ni tycka den är biovärd och till och med det är ju bra :D


Nu ska jag ta och krypa ner jämte min allraaa allraaa bästaste och sova gott inatt, drömma om gröna monster, flygande plåtgubbar, sexiga män med hammare och män i färgglada trikåer ;) FY FAN VA BRAA!! längtar ;)

Kolla på Trailen




Puss och god natt <3

9,0 i Betyg på IMDB!!

*
jag va och shoppa idag.. blev bara två toppar, jag fick ont i ryggen av nån anledning så jag orkade verkligen inte gå runt mer, jag kunde inte koncentrera mig alls :/ får bli mer en annan dag istället :)
Bilder kommer i morgon så ni får se lite hur kläderna ser ut :)


*
Jag såg att filmen The Avengers har redan fått 9,0 i betyg på IMDB :)
kul.. vi ska se den ikväll: Jag, patric och Nicklas!den börjar kl 00:00.. och jag är redan trött ^^. men det är nog lugnt ändå.. :) Hoppas ni har en underbar lördag.



Puss och kram <3

Sicka moves

Nicklas och Patric stod och dansa. detta försökte jag få med på film.. tillslut fick jag mig en show

lördag 28 April

nu snart så ska jag med mina sköningar schöningar och träna Zumba.. vi har en sån härligt tjej som brukar ha våra pass. Marlen heter hon och hon är verkligen som solskenet själv. när man ser henne så blir man så himla glad. varför vet jag inte och alla tycker verkligen så om henne.. hon är så sjukt rolig och zumban blir bara inte en träning utan en ren skrattfabrik :)

Efter träningen bär det hemmåt och vad jag ska göra då vetifan. Nicklas kommer och umgås lite, känns skönt :)
funderar på om jag ska iväg och schoppa liiiiteee!!! har så mycket jag måste handla xD

Patric får gå till systemet för jag vill ha vin. Hejja hejja! :P 

vi fr se vad resten av dagen har att erbjuda, patric är bakis sen utekvällen med jobbet igår, så det är klart vi ska ut i de fina vädret och äta glass och mysa ;)


puss och kram :)

Det blir aldrig som man tänkt sig...Eller?

Jag såg en fruktansvärt rolig reklam här om dagen. en reklam för akut P-Piller..
Jag tänkte då att all reklam angående ens hälsa eller olika preventinmedel eller dyligt oftast är så fruktansvärt torra och tråkiga.
ÄNTLIGEN år 2012 kunde man skoja till det lite så att allt inte va så där ångestladdat och allvarligt ;)



Jag som alltid ser allt från en komisk vinkel (det är min förbannelse, det är jag som alltid garvar när ingen annan förstår de roliga i de hela) slängde till med ett gapflabb när jag läser texten *När det blev precis som du tänkt dig... Men ändå inte* är ju så jävla skön!!!! Älskar denna reklamen.

folk kommer köpa deras produkt för den rosa texten i sammanhanget! :P
och jag tackar för att man inte ska behöva vara så formell hela tiden, den bubblan sprack igentligen för ett bra tag sen nu!!

15 års mardröm är äntligen över


Jag vet inte om ni hört talas om Håkan Lans?

Mannen som uppfan färggrafiken, han är även mannen bakom de satellitingivningsystem som idag används av så väl flyg som sjöfart och som idag är världsstandard, Han har även uppfunnit en speciell datamus..

För drygt 15 år sen så stämmde Lans de stora datorjättarna. Det eftersom han krävt licenspengar från företag han anser gjort intrång i hans patent.
Han förlorade tvisten då efter att hans advokat gjort ett snesteg och har stridit för sin rätt tills idag, Lans och företagen har nu efter så många år kommit till en förlikning och exakt vad de båda parterna fick i förlikningen är hemlighetstämplat men Lans beskrivs som nöjd i alla fall..

Undra hur mycket pengar han har? har man uppfunnit nått som idag är världsstandard så lär man ju inte behöva leva snålt direkt ^^


                                                        Håkan Lans

Sicken dag! och nu är det långhelg

HEEEEJ!! :) ledsen att jag uppdaterat lite sämre idag men det blev lite annat som kom upp som jag va tvungen att göra..
Jag har märkt att det är lättare att blogga ju oftare man gör det. det blir liksom bättre då :) det känns skönt..

Vad säger ni, äntligen långhelg!! :D
ska bli så skönt. ska försöka göra saker som bara faller mig in i helgen. Jag behöver det.. Varje gång nått dyker upp som måste göras så känner jag panik i kroppen, jag blir liksom orolig.. Jag vet inte vad jag ska göra åt det.. Allt blir bara jobbigt.. Men jag försöker inte tänka på det så mycket, jag ska lösa det, jag vill ju inte gå runt och bli sämre :) men oroa er inte för mig :)

Jag försov mig i morse ^^ så himla snopen jag blev va: jag låg där och sov, vaknade till lite granna, kolla på klockan, den va typ 06:35 och jag brukar ligga kvar till kvart i ungefär.. så jag la mig ner i godanro igen..
vaknar igen och tittar på klockan...tänker "aja den är bara 07:38, jag hinner vila liiiite till innan den blir kvart i........?  07? klockan är 07:38 åh neeej!!!" så morgonen idag blev lite knasig, Men det var okej för det va så fint väder ute att man inte kunde känna sig irriterad. :)

Efter jobbet åkte jag med Emma, Dannie och Carro till deras kompis chicken och käka middag.. Det va jätte mysigt, ganska kul att få träffa henne nu när man ändå hört talas om henne en del under tiden vi alla kännt varandra :)..
Sen kom Emmas kille Chawan o hämta oss, de var så snälla och körde hem mig så jag slapp ta bussen, JÄTTE TACK till er! <3

Patric är ute med jobbet ikväll och för mig återstår en lång kväll med städning och dyligt!! musiken på hög volym vinet i högsta hugg och så är det bara att dundra igång ;)


trevlig kväll <3

Har ni hört om världens starkaste öl?

Låt mig presentera världens starkaste öl som innehåller mer sprit än vodka och Whisky..
Den 60 % ölen heter ”Start the future" som ni kan läsa om här och den serveras märkligt nog i uppstoppade djur!?
Vad i hela friden är detta tänker jag och klickar mig in på bilden.. Att servera ölen i djur är ingenting jag tycker om! jag är ingen extrem djurvän eller liknande men jag tycker verkligen inte ska pucha gränsen! och att servera öl i djur känns lite väl saftigt..


bild hämtad från aftonbladet

bild hämtad från aftonbladete.

Vad säger ni!? e det nån som skulle vilja testa? ;)

puss o kram

JAG VILL HA!

Jag hitta världens bästa skärbräda igår när jag surfa lite.. Den är perfekt för oss!! Vi som har ett litet kök och inte får plats med varken skärbrädor eller petflaskor eller andra jobbiga grejer.
Detta är ju en dunderbra lösning!! och olika skärbrädor för olika saker med, HUR BRA ÄR INTE DET!?

Jag ska ha denna! jag lovar ;)




Länk hittar du här och mycket mer tokiga prylar :)

10 Saker en flickvän aldrig skulle säga!

Ja, jag fick mig ett gott filn igår innan jag kröp till kojs..
Patric har en sån rolig Dassbok på muggen och ibland så får jag för mig att läsa den vilket oftast brukar resultera i ett onödigt långt besök. Många gånger är det riktiga killskämt som står där, jag brukar inte uppskatta dem så där värst mycket. Men igårkväll så fastna jag, jag läste en rad olika punkter om grejer vi tjejer aldrig skulle säga till våra killar. och de målade upp en del sjuka bilder i mitt huvud..

Här kommer tio av mina favoritpunkter, HELT GALET!!



SAKER EN FLICKVÄN ALDRIG BRUKAR SÄGA:

1. Är det säkert att du inte vill dricka mer?

2. Va snygg du är när du är bakis älskling!

3. Kan inte vi spara ditt naveludd i en burk...   (*WTF!?*)

4. Visa pattarna!! visa pattarna!!! (Har jag ju så klart lyckats säga ett antal ggr.. är det fel? haha)

5. Du har bäst smak, så du får välja tapeter och gardiner och mattor... (INTE EN CHANS att jag hade sagt detta ;) )

6. Kan vi ha sex i soffan framför sportspegeln?

7. Jag tycker det är manligt med näshår! (Hmmm !? )

8. Älskling, grannens dotter solar topless igen. Kom och titta!  (Känns som en replik från American Pie xD )

9. Jag har tänkt lite och bestämt mig för att sluta ha kläder på mig när vi är hemma...

10. Wow, Vilken rejäl fis du släppte nu!!


Vad tror ni, hade detta funkat som raggningsrepliker?
Ni vet på baren; Man spanar in en kille skrider sakta men bestemt fram och skriker VISA PATTARNA VISA PATTARNA!!.... Neeh? förmodligen inte..
Eller: man dansar fram, lite så där osäkert ställer sig gämte och öppnar konversationen lika efterblivet som "Wow vilken rejäl fis du släppte.. Imponerande!" samtidigt som man skrattar..njae? Neh det hade inte heller funkat.. Det hade spritt sig som en löpeld på krogen *Hon den där med Sociala hämningar*
Detta låter verkligen som nått som Jess i serien New girl hade kunnat göra! hon e helgalen
men så man skrattar.. Kolla bara på detta klippet!

Jag saknar!!!
I några dagar nu så har jag saknat Garniz så fruktansvärt mycket!!
BLÄÄ.. :(
Jag saknar inte "nån" att umgås med utan jag saknar henne.. typ nu när det kommer ut jätte mysiga kärleksfilmer på bio då hade jag velat gå med henne eller när jag va hemma hos mamma så hade jag så gärna velat hitta på nått med henne.. Jag hade velat sitta och babbla skit om killar och dyligt. Se va hon tycker om den nya filmen The hungergames! bara SES och mysa ner oss vid tv:n med ljus godis och täcken så vi nästan storknar!!

Värdelöst är det, men och andra sidan så kanske det är så här man ska känna när man verkligen saknar en syrra som man alltid haft. För det känns mer så. Hon är inte bara min alra alra älsta vän utan hon är också en kär familjemedlem, Visst vi går varandra på närverna i perioder mer än de flästa kanske gör men det är värt det för de perioderna som allt väl flyter på så är det så JÄVLA BRA!! jag skulle inte vilja byta ut den vänskapen för något i hela världen!!! INTE FÖR NÅGOT!! Nu är hon så långt bort.. jag ville inte att hon ska komma hem och missförstå mig inte nu.. utan jag hade häldre velat komma till henne och se det som hon blir så lycklig av.
frågan är när jag får tid och råd för det med..! det kommer nog.  hoppas hoppas det blir snaaart!!! <3

Älskar dig Garniz!!

Ps. Följ henne på garniz.blogg.se så kanske hon uppdaterar lite oftare så man överlever här hemma ;) <3

Finns det nån PINSAMMARE än jag?

Jag Proppsa tidigare på jobbet att vi borde köpa in lite nya muggar..
Så jag slängde ihop en bunt bilder och gjorde ett utskick till alla på jobbet..

Illa nog så fick jag reda på att mail som är adresserats till "ALLA" även kommer till de tre Externa styrelsemedlemmar jag aldrig träffat....! Det är klart det är jag av alla människor som får för mig att göra nått sånt pinsamt!!









Ny design för er som gillar TE

En Ny och Rolig TE design för er som gillar löste i alla dess smaker :P


Jag tycket det va ganska kul ändå :P Det finns verkligen saker som passar till allt!

Ni kan hitta den här: FIXA EN LÄNK

Vad då laserkam (!?)

Wohooo!!! nu slipper ni som har dåligt med hår att kamma fram rygghåret.. Räddningen är en helt vanlig kam med laserlampor som ska öka din hårväxt och ge dig tjockare hår ;)

Nu har en ny metod för att motverka tunnhårighet och håravfall kommit till Sverige.
HairMax laserkam är godkänd av amerikanska läkemedelsverket mellan 2007 och 2011 för att behandla såväl manligt som kvinnligt håravfall.

Nått o testa tro? Frågan är om det även funkar på dem som redan har hår men som bara vill att ens kalufs ska bli lite mer "fyllig" :P

 

 

Hur långt får man gå? när folk reagerar, har man inte gått förlångt då?

Ja vet inte om ni hört, men det är har varit gansa yvigt några dagar gällande biljettkontrollanterna på västtrafiks spårvagnar!!
Det som har väckt mäst uppmärksamhet är filmen som visats på youtube när Jeanette som var på väg till jobbet blev stoppad och tillslut fasthållen osv av biljettkontrollanterna då de ansåg att hon inte stämplat på sitt kort DIREKT när hon gått på spårvagnen..! Även om hon blippa på kortet innan hon såg några kontrollanter så anser dem att de sett henne blippa på kortet när hon såg dem vid stationen..
Frågan är tycker jag : När går man för långt!?

Personligen tycker jag att det våld de använde var heeelt obefogat.. Hade kvinnan inte betalat hade det vart en helt annan sak..! filmen finns att titta på längre ner i inlägget

Även om det verkligen suger att man ska råka ut för detta på spårvagnen när man betalat är helt sinnesjuk.. så har den verkliga tvisten tagit plats mellan Biljettkontrollanterna och Västtrafiks VD Lars Backström.

Lars hade tydligen enligt Biljettkontrollanterna vart på deras sida till och med i måndags då han intervjuades i västnytt på SVT. Han hade sagt att kontrollanternas beténde var "hemsk och fullständigt oacceptabelt" han hade även sagt att sådant folk inte ska jobba med den typen av yrke.
Nu är biljettkontrollanterna ursinniga och strejkade här omdagen, då de befann sig på plats men vägrade ge böter när de väl skulle..

Kontrollanterna har fått tjänsteledigt resten av veckan med fullt betalt tills de rett ut problemet..
De väntar på svar i från Lars och Västtrafik om de ska byta arbetsätt: Ska de kasta ut dem som inte har betalat, eller tvinga dem betala eller ska de bara rycka på axlarna när någon inte betalat sin biljett!? frågorna är många..

Jag är mest nyfiken för hur det blev med Jeanette som blev utsatt.. Fick hon betala böter eller inte!?




Puss och kram <3

Ett måste i sommargarderoben ;)

God morgon godingar!!

Det är alltid en massa småtjaffs här hemma när det kommer till kläder och att shoppa..Hur det alltid ska vara så, ja det får Patric svara på för jag förstår det då inte... Förra veckan sa jag
" Denna månaden ska vi handla kläder för 2000:- var punkt slut" vad får jag för svar.. vah? jo ett rätt och slätt "NEJ" är vad jag får, hur kan man va så trotsig ^^

När jag råkade kliva in på dressman i helgen så var de där Nejet som Patric predikat om som bortblåst i mina tankar och de enda jag tänkte var HAN MÅSTE HA NÅTT SÅNT HÄR PLAGG i sommar!! (Kommer ni ihåg skjortan han hade på brölloppet vi va på i Thailand? han passa ju så himla bra i den.. klart han ska ha nån som liknar den då)





Vah då nej`!? han kommer inte säga nej mer. JAAAA ska det låte genom hela 5an huset när vi beger oss till dressman och Carlings i helgen. Shoping BBY shopppiiing!!

Ne skämt åt sido, nu ska han ju då inte nödvändigtvis ha dessa kläder, Tror inte han vill se ut som ett stoppljus nertill heller för den delen :) Det var bara ett infall jag fick på dressamnn. "Jag ska ta kort här nu" *KLICK*

;)


pusshej

Ett stopp på Grand hotel opera!



Idag efter jobbet skulle jag och Mattias träffats på stan för en fika.. med tanke på de dåliga vädret ;) .

Dock blev det ändrade planer då Mattias var tvungen att jobba. TUR att det är onsdag och han inte brukar ha så mycket att göra då. Så jag trilla in på Operan efter jobbet för en trevlig liten stund med kaffe, tjöt och GP ^^
Jag blev kvar där i nära på 2 timmar.. Jag ville inte hem till min stökiga lägenhet... Den behövdes städas och jag var inte alls sugen, men tillslut så fick jag ta mig i kragen och hemmåt jag gick..
 Här ligger jag nu och känner mig sååå dum, ett X antal timmar senare... det är inte städat än iiihihi! ^^

Patric är hos Pingu och har det gött vilket han förtjänar.. Han har saknat sin vän under tiden han vart på semester.. Pingu var i Indien. SÅ JÄKLA FETT!!! jag vill med dit. men det vill inte Patric så jag får väll Kidnappa Resenappa en vän om jag ska dit ;)



Puss och kram <3

Why You Asking All Them Questions!?

Jag kan inte hålla mig från att lägga upp denna videon! den är ju så jäkla härlig..! kolla in minspelet på killen när han sjunger alltså, UNDERBART! KOLLA!

Jag måste även meddela att den senaste dagen har jag fått försmak på sommaren, Jag har lyckats få ett myggbett!!!!!!? Jag vet, ETT MYGGBETT! snart kommer sommaren gott folk <3<3<3



Texten är ju ganska fyndig ändå.. Eller vad säger ni?

Vardagslyx <3

Oja!! jag älskar VARDAGSLYX..! vem giller inte det!?
när man lyxar till det mitt i vardagen kan nog vara nått av de bästa. Det kan vara allt från att käka en god bit mat till att lyxa till det med lite bio eller varför inte äta ute? eller göra nått med någon man tycker om.

Idag var det lyx på hög nivå.

Vi lagade god mat som bestod av: Fläskytterfilé, ugnsbakade morötter och potatisar med en god gräddig Pepparsås.. lite vin på det och kvällen var gjord ;)
Patric tog en öl som var kvarlämnad sen helgen.. (Vi brukar nästan aldrig dricka alkohol men ibland kan det vara gott med ett glas eller två till en bit mat) 

vi kika på filmen: The Woman in Black med Daniel Radcliffe i huvudrollen.
Filmen i sig var för övrigt ganska jobbig o se på (då jag blir så nojig).  Folk som inte gillar barn i skräckfilmer ska inte se denna ;) men gillar man spökhistorier, gammeldags miljö, mystiska hus osv är denna ett måste!

Vi hade några bananer i kylen som vi var tvugna att äta upp så vi tog lyxen till nästa nivå och gjorde lite ugnsbakad banan med smält choklad. GOTTIGT.. som man säger

Patric åt som vanligt för mycket av både maten och bananerna, han fick gå och lägga sig o jäsa lite, han sover gott nu ;)
att han aldrig lär sig hihi!!


 

I skrivandets stund ligger jag och snuttar på lite vin samtidigt som jag tänker mig bort på resan till Cypen med Uppa och Agi i oktober.. Det ska bli riktigt skönt!! jag längtar sååå mycket! det är säkert för att vädret är så risigt nu som man tänker sig bort till ett varmare land ;)

så här kommer vår badplats se ut, vi bor 800 från stranden, lite långt kanske men va fasen, det är mysigt med promenad <3









inget avansera boendet, men det är skönt att få komma bort lite så klart..
Vi ska åka med Apollo denna gången och novair som flyg.. får se vad vi tycker om det.

när vi åkte till Thailand så var det fritidsresor och tomas kock. och vi var jätte nöjda!!! allt va jätte bra och vi fick alltid bra information om det va några ändringar.


hoppas ni får en god natts sömn. det ska jag ha.
puss och kram på er, hörs i mon <3

När man inte kan sluta le

Patric va en riktig retsticka igårkväll när jag satt o käka banan.. jag fick för mig att doppa bananen i oboy "Det måste va gott" sa jag. Patric "dokumenteran" Rosberg försökte filma mitt betende.. Igentligen va han jobbig.. men jag kunde som vanligt inte hålla mig från att le.. Det är bara för det är han <3

Alla är normala tills man lär känna dom

Jag var med om den SJUKASTE grejen på bussen idag!? ni kommer dö när ni får veta detta ;)

Ska först börja med att säga att det händer då och då att det inträffar saker som man bara inte tror är sant när man åker kollektivt ^^

Idag på väg hem från jobbet, satt jag på min kära buss och var i ett telefonsamtal med Teres :)
Vi hade samtal om svartsjuka tjejer som bara inte kunde hålla sig från att snacka skit och föredetta killar osv.. ni vet, tjejsnack ;)
på kliver en ung tjej, i min ålder ungefär och ställer sig mot plexiglaset framför ett par som sitter på första raden.
strax där efter rusar en äldre dam fram genom bussgången för att förmodligen sitta längst bak.. Man tänker inte mer på det förens när hon (I FARTEN) riktar huvudet mot tjejen vid plexiglaset och HOSTAR HENNE RÄTT I ANSIKTET... Den äldre damen gick vidare utan att ens sakta ner.. jag stelnade till, tjejen som blev utsatt stelnade till och jag antar att både hon och jag tänkte "va i hela friden var det där?" så jävla vidrigt! det såg liksom ut som att damen riktigt siktade in sig på att "henne ska vi hosta på!" jag menar.. va faaaan!? och om det nu var med flit eller inte, men man kan ju hålla sig för munnen. eller inte hosta rätt i ansiktet på någon så att till och med håret på tjejen flög till!??????? jag hatar folk som hostar rätt ut, det är de värsta jag vet... så ni kan ju tänka er... JAG KOMMER ALDRIG GLÖMMA DETTA..

I alla fall... åter till berättelsen. Jag berättar händelsen för teres som garvar hysteriskt åt händelsen och när jag sen går av bussen och ställer mig och väntar vid övergångstället kommer den äldre damen.. hon tittar på mig flera gånger som att hon vill säga mig nått. och jag tänkte i mitt stilla sinne "Hon hörde mig när jag svor över hur äcklig hon var på bussen" då tittar hon än en gång på mig lite nervöst och säger "gud så intressant" och syftade på samtalet jag och teres hade... sen sprang hon över vägen och letade sig...nästan lite vilset hem till sig antar jag!?

min enda tanker var "VAD FAN VAR DET DÄR!?" hon kunde inte vart riktigt normal.. eller? ;)

en annan knasig sak som hände mig förra vecka ni torsdags var när jag och Emma stod på spårvagnen.. jag stod precis vid en av stängerna som man kan hålla sig i och emma satt ner.. plötsligt kom det en jädra massa folk och knödde..... trodde jag!!!! det var istället en killa som stod och riktigt pressade sitt skrev rätt mot min rygg.. han tryckte verkligen in mig i stången.. riktigt snuskigt. Emma sa att det såg ut som att vi var ihop för att han stod och knödde på mig så, tydligen böjd som en ostbåge mot min riktning...

Det är så sjukt hahaha!!
Det finns verkligen folk till allt ^^


på tal om skrev ;D

AJ

Det är så typisk :(
Igår när jag stod och skrubbade mammas utemöbler så skar jag mig litegrann på översida på tummen, det var inte så farligt... bara ett litet sviande sår.. ni vet dem som känns som mäst ;)
Tänk så fel ett liiitet liitet sår kan bli. nu har jag jätte ont idag och de värker i heeela tummen :O såret har blivit infekterat av all smuts, så nu kunde jag trycka ut var så som det ser ut :( HUR KUL ÄR DET!?
Tur att jag har ett helt apotek hemma ;)
men ändå, så irriterande.. man kan ju inte sluta pilla när det gör så ont, vill bara kapa av mig tummen :/


hej svejs

Mörkt eller ljust vad tycker ni ?

HEEEEJ!

Det är sent och jag är trött så det blir inget långt inlägg.. Har inte haft någon data i helgen så har inte kunnat lägga upp några bilder eller blogga.. men vi kom hem till föräldrarna ganska sent i fredags så det hände inget mer än att vi käka lite mat och umgicks några timmar, sen decka vi i sängen både patric och jag ^^ vi sov riktigt gott den natten..

i lördags så var jag hos frissan, jag gick från ljust till mörkt denna gången.. Senast jag var mörkhårig var 07 så det känndes skönt att gå tillbaka till det igen faktiskt :)
färga även bryn och fransar lite mörkare... Tänkte visa bild.

                         
                  Före                                                                                  Efter


Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker båda frissyrerna är fina på olika sätt.. det va kul o få liten förändring :)

Efter klippningen drog vi på bio tillsammans med Terre och Calle, vi såg filmen ironsky, Det var en film man kan tycka väldigt olika om... finns inget konkret så som jag gjorde den biovärd enligt min åsikt, men på nått sätt var den ändå bra? xD En B-film med sjukt bra efekter typ :P
Sen drog vi vidare hem till terre och kollade på baksmällan och käka chips. Trots mycket film var det mysigt, hoppas vi gör om det snart <3


Idag, söndag, har min lillebror fyllt 19, Det var lite kalas för honom hos morsan kl 17 då släkt och vänner dök upp även fast det var sjuka, vilket var väldigt gulligt tycker jag.. Patric och jag var dåliga på att fixa present i tid. Mest för att vi ville att han skulle hänga med o schoppa för pengarna vi tänkt ge honom och inget anat :)

men nu e vi hemma o min goding har redan lagt sig för ett tag sen.. Jag är så trött nu att jag nästan stupar, lyckades vakna runt 7 i morse och börja kolla på filmen: Nyckel till frihet.. Den e ju sååååå bra, det gick ju inte att somna om ^^

PUSS O KRAAAM <3

Vad ska det bli av detta!?

Hej allesammans!!

Vilken dag det varit so far!!

Jag vaknade av klockan i morse, HEELT snopen då jag låg med myskläder på mig.... och i soffan dess utom!???
lätt irriterad av att jag inte blivit väckt av hjärtat då han skulle gå o lägga sig utan att jag hade fått ligga kvar. Jag steg upp, fixa mig lite granna för att sedan ta sista dagen på jobbet för den här veckan.
När jag kommer till jobbet inser jag att jag glömt matlådan hemma (Fuck) och jag har bara fruckostäggen med mig..(Fuck fuck) Pengarna på kortet e slut, dem har jag flyttat över till ett annat konto så att jag inte ska "råka" göra slut på dem.. Min internettdosa ligger hemma vilket inte hjälper mig i denna stund.. Jag ringer hjärtat som skulle till läkaren idag. jag tänkte att om jag har tur så kanske han ska hem efter och inte går till jobbet... då kan ju han hjälpa mig att lösa problemet?! WIN!! tänkte jag... Men han hade gått till jobbet och där satt jag igen med samma dilemma.. va gör jag nu..?
så nu åt jag frukt till frulle och lite mandel, det gick ju hur bra som helst, får se hur det går på lunchen, nått löser jag ^^
Fick reda på en del irriterande grejer på arbetet idag vilket fick mig att tappa sugen totalt. Att man nästan känner sig förnedrad och att nån tvivlar på om man gör sitt jobb så gott man kan.. MEN MEN!!

Det visar sig nog i slutändan vem som är den bättre mannen i de här läget ;) (alltså jag)

-Bild på min snygga liggstil i soffan... som patrick tydligen tagit kommer senare-

Puss och kram på er <3

Älskar dig <3

*Never knew I could feel like this
Like I've never seen the sky before
Want to vanish inside your kiss
Every day I love you more and more
Listen to my heart, can you hear it sings?
Telling me to give you everything
Seasons may change, winter to spring
But I love you until the end of time

Come what may

I will love you until my dying day

Suddenly the world seems such a perfect place

Suddenly it moves with such a perfect grace
Suddenly my life doesn't seem such a waste
It all revolves around you
And there's no mountain too high
No river too wide
Sing out this song and I'll be there by your side
Storm clouds may gather,
And stars may collide
But I love you
Until the end of time

Come what may

Come what may
I will love you until my dying day
*

Får ju försöka fläska till det lite här nu då på bloggen och fixa nått fint till mtt hjärta ^^ han fick ett fint mess igår dock.. det va vår 2 års dag då.. känndes precis som vilken dag som hälst med honom. helt underbar! vi käka kladdkaka glass o smäckte i oss lite pirre, vi dela faktiskt på en :)
mysigt var det.

vill även tillägga att även fast jag inte skrivt den vacka täxten här ovan sjäv så menar jag verkligen vart enda ord av det som står Patric <3


Puss & hej

nytt & FRÄSCHT!

Ny header på bloggen, vad tycker ni?
jag e ganska nöjd, vet dock inte om jag trivs med en sån stor header... Men det är ändå fint :)

Jag vet att jag inte skrivit på länge och jag är verkligen dålig på det, jag ska försöka bli bättre på det "som jag alltid säger!!" så vi får ju se.

Vad är nytt och vad är gammalt då?

Ja förutom designen på bloggen så fylle lillbrorsan 19 på söndag.
Morsan fyllde 51 25 år förra fredagen så det är old news ;).

Alla är förkylda nu, jag vet inte vad som hänt, mamma är sjuk, brorsan, Patric jag folk på jobbet vänner o bekanta känns som alla är sjuka på samma gång! vad är det om?

kusin Theres va här, eller (vi alla va hemma hos far) med sin lilla familj över påsk och vi käkade påskmiddag och lekte charader.. ett kärt återsende kan man uttrycka det. Förhoppningsvis ses vi igen i Juni då lille Alfons ska döpas :) hoppas hoppas

Teres, eller Al kajda (medveten stavning) ett internt skämt som aldrig kommer dö ut - kommer förmodligen flytta hit snart, nån gång i maj så kommer hon ÄNTLIGEN HIT!!!!! saknar henne så jag döör! livet e så jäkla trist utan hennes fart och fläkt. vi pratar VARJE DAG! och det är så skönt att ha en sån vän som henne! det bara funkar liksom! aldrig några konstigheter :)
vi blir nästan grannar hon och jag, det är nästan värt ett glädjetjut.... TJOHOO!!!!
och jag hoppas hon och jag kan gå vidare med saker vi pratat om här i livet, så vi inte sitter o trampar på samma galma ställe xD

Från en teres till en annan: Min käära käära vän "Terre" som vi kallar henne råka på olyckan i lördags och blev inlagd på sjukan :( de hade råkat blandas farliga kemikalier på hennes jobb som de hade andats in. Det resultera i inläggning på sjukan i några dagar.. Hon är hemma igen och hon mår efter omständigheterna relativt bra. TUR DET!! har tänkt mycket på det den senaste dagen, Att jag vet aldrig vad jag skulle göra om det hände henne något... om det hände NÅGON av mina vänner något!! gud det hade vart fruktansvärt, fy faan! jag blir ledsen bara jag tänker på att det kan hända saker så lätt.
Som Terre sa så värdesätter man saker lite anorlunda när man blir påmind om att vi BARA är människor och vi ÄR sårbara.. man ska ta hand om varandra..
Så glad att det gick väl

jag ska klippa mig på lördag, jag har en del idér, men vi får se lite hur det blir när jag pratar med frissan. hon kanske har bättre idér än jag ;)
tanken är att det ska bli brunare.. jag ska ansa det lite ;)
ganska mycket faktist, tanken är att det ska bli runt axelängd, det är typ 20cm som försvinner då, om inte mer.. mitt hår är så långt nu och jag kan på ett sätt förstå att folk tycker att mitt hår är fint och att jag inte ska klippa det, men det har blivit såååå risigt nu och jag har problem med hårbotten så jag behöver nästan klippa det för att det ska bli bättre. men som sagt får se lite med dem på frissan. längtar i vilket fall. :)

Annars händer det inget just nu: mer än att byggnationen av dagiset vid oss snart är klart. MYYSSSIIIIGT <3
lekplatsen och huset är klart. men det var inget gräs nån stans utan fullt med jord öööverrlat. Så jag tänkte i mitt stilla sinne: Här får barnen leka skitiga tills gräset börjar växa... Ni kan ju tänka er vilken chock jag fick här om dagen när det helt plötsligt fanns ett tjockt och fint gräslager där det nyss vart jord!? snacka om fusk gräs!!!
såg en man ligga på knä och slava - han bar sånna där gräsrullar ni vet. gräsmatts-rullar...rullmattsgräs?? ah ni vet sånt färdigt tjaffs.. SMART! :)

I skrivandets stund sitter jag på frukostrasten och käkar äggmacka och njuter av de fina vädret.. Det var vad jag hade velat göra i alla fall. ingen sol här inte..




puss och kram <3