Yo how´s

som jag brukar säga xD!!

Bloggar inte så mycket nu... vill inte va som alla andra men har fan börjat tröttna gött på hur bloggen ser ut.
ut över det ska jag försöka sammanfatta tiden som varit xD vilket kommer bli svårt. Kommer inte ihåg allt o orkar inte skriva ett jätte långt inlägg ^^

Men men!!

Lena o Terre fyllde år. så nästan hela gänget drog hem till mig o min goding för lite firerier. det börja med kaos o sluta i dubbelkaos kan jag säga. la mig fan 8 på morgonen! :D kul som fan va det även om min matta blev röd av vin (Y) dan efter kolla jag, patric, uppa, agi, terre, calle o lena på film o käka pirre! :D terre glömde sin mobil hos mig så fick snällt posta den några dagar efteråt. DEN KOM FRAM tack och lov.. kattastrofläge för terre rent ut sagt att hon glömde mobilen hos mig när hon skulle flytta samma vecka. hon sammanfatta sitt liv som mobil lös med en kort mening: Fick använda röksignaler för att få kontakt med omvärden!! -.-... hahah hon e la för go. nu har hon i alla fall flyttat o patric o jag ska dra dit nästa gång vi kommer hem.. ska fixa inflyttnings present som jag hittat AS kul ;)

har köpt 20års present till Lenich! mycket godkänt om ni frågar mig ;)

har mest chillat o sen nu i helgen så drog spektaklet igång igen.
kan börja med o säga att mamma inledde helgen på bästa sätt med att hänga med mig in till centrum!! jääävlar säger jag bara. kul vare i alla fall. morsan börja med o diska när hon kom hem till mig <3 gilla! sen tog vi o parkera biljäveln som är mer till besvär när man bor så nära stan som vi. så vi traska ner till bussen. väl inne i stan va det mer folk än det brukar va o jag blev  sjukt chockad att mamma palla gå där så länge. men vi hade kul o vi kika på gardiner o allt va de nu va. det sluta med att vi drog till backaplan o kuta på jysk o ö&B jag va glad, fick köpt mig ett voffeljärn o ett nytt torkställ o mamma blev jätte glad då hon hitta riktigt billiga silitbang o wanich (stavning?) japp det blev bannemig "PRAJSLESS" för mig o mamma som de brukar säga ;) . hade riktig träningsverk efter det kan jag tala pm xD måste nog börja träna igen..... träffa jocke o Olle som kom på besök ett slag..

på kvällen kom bror o jocke-boy!
vi spela amnesia o skrek alla som små tjejer  :D skit bra vare vi käka tacos o storhandla järnet på Willys! 9 kassar mat o en bag (Y)

Lördagen spenderades i stan med patric min. vi handla lite skit till lägenheten. jag handla en tröja o en radio till köket (Y) sen klippte jag av patrics kaluffs så nu e han fin igen :D
sen tog vi plats i soffan med öl o vin. decka strax efter det xD!!

idag har hänt massa: upp ur sängen FRUCKOST på sängen av min älskae fick jag med!!!!! inte varje dag men han är nog de vackraste som finns. hatar det annars men när han gör det mmmmh!!! <3 dock får det inte bli för ofta men idag va det perfekt! <3<3 sen blev det till o klä på sig o kuuuta ner till bussen för o möta Veronica vid backaplan. handa sommarskor o tog en Chai Latte på stan <3 
drog hem. patric o jag dela en välbehövlig dusch eftersom vi i princip sitter ihop på ett bra sätt o alltid smider våra planer för veckan i just duschen (vårt högkvarter) så bestämde vi oss för o fråga mamma Catrin o pappa Niclas om de o Hugo ville hänga med o käka middag på stan?
Yes Box sa dem o vi drog till Jensen´s Buffhoues! gud va jag tänkte mycket på malin under den tiden vi färdades mot resturangen då de delar samma efternamn ;) villket påminner mig om hennes paket jag ska skicka tomööroooooo! :D
Gött vare vi käka 3rätters o sjöng imsevimsespindel säkert 20 ggr med Hugo som bannemig är den sötaste Hugo på hela jorden :) trött va han för på söndagar åker familjen på bebisim ;) de har allt pli på honom o jag o patric vill nog allt tro att han är bäst i gruppen!
japp på väg hem smed vi nya planer för vår verksamhet vi pillar med.

Tack alla för en underbar mars månad MED INTE ALLS FÖR MYCKET POLLEN ALLERIG!!! :D på typ 5 år <3 <3 <3

de andra 2 månaderna ser underbara ut. önska bara att jag hade fått lite mer pengar under månaderna som kommer.

PS. äntligen min första riktiga lön som jag alltid sagt. jag har ingen lön förens jag uppnåt den summan. och jag vet själv vilken summa jag pratar om sådet är ju bra! hejja hejja! känndes gött!


Här är de flästa som va på förvesten för 20 åringarna. även om det blev mer som en vanlig fest än kalas xD

lite folk. tog den mäst för att lena såg kul ut xD

Kvittot från willys! ni ser ju. det va ganska mycket som köptes men ändå bara en summa på 1639kr det gillar vi! =D

nu ska jag sova natti natti!! o MALIN JENSEN!!! jag tycker du borde blogga liiiiiite oftare. ven om det inte är as viktiga eller kul inlägg så måste jag få min dagliga dos! <3

Oventat besök! :D

Det går kiss för mig på jobbet för tillfället. Varför vet jag inte men pinsamt är det i alla fall.. det är inte likt mig och det finns inget jag kan göra som jag känner gör fel.
Men skit i det nu för jag har roligare saker o prata om.

typ som att Anton åkte hem till oss igår och hängde lite :D han träffa sina kompisar från ånge som va här i gbg på besök. Så kom han hit efteråt och myste lite, kika på big brother och käka poppcorn ;)
sjukt kul vare! :D han åkte till skolan samma tid som patric drog till jobbet i morse så det löste sig bra måste jag säga :)



idag är vädret ganska mulet vilket jag var förberedd på. min kolega på jobbet hade sagt att det skulle va mulet och eventuellt bli regn. Det är sjukt stor skillnad på vad man orkar och inte orkar när vädret slår om från att vara jätte soligt ena dagen till att vara mulet andra dagen.
igår tillexempel så va jag jätte pigg och storstäda och hade mig. idag orka jag knappt gå ur sängen :O
Jag har fortfarande inte gått till synsam angående mina brillor än -.- och jag har inte köpt allergitabletter som jag har tänkt göra hela veckan heller :S det e sjukt tråkigt o jag orkar inte åka in för den sakens skull. jag skjuter liksom upp det varje dag. igår sa jag att jag skulle ta det idag. men idag vill jag ta det i mon istället xD

Vad vill jag göra idag? jag vill städa klart lägenheten och så vill jag baka bullar innan gästen blir gammal ^^ och det ska jag göra innan jag drar till jobbet? xD 4 timmar kvar tills jag ska börja göra mig iårdning till jobbet xD

alla fyller 20 xD

TJA!!

Det är nått fel på blogg.se för tillfället så nu sitter jag o skriver i word. Orkar inte sitta och vänta tills det kommer igång, har så mycket att göra.

Jag har börjat vänja mig vid att vara ”hemmafru” och jobba på kvällarna. Jag pillar och donar, diskar o städar och leker viktig.

Jag försöker mer leva i nuet än att bekymra mig om att jag bara har kvällsjobb att syssla med. Det är liksom för lite pengar som kommer in. Vilket inte alls är så roligt alla gånger. Givetvis så söker jag annat men jag tänker INTE ta vad som helst just nu heller. Har redan gjort det och det knäckte mig. Så jag måste tänka på mig själv om jag ska klara av vardagen.
Men allt löser sig som småningom.

Grymt fint väder idag! :O
Man får sån kraft. Man orkar mycket mer när solen skiner och fåglarna kvittrar. Ibland är livet underbart! <3

Veckan är ganska fullspäckad – jobb måndag tisdag onsdag. På torsdag är det meningen o dra på möte men jag får se på det. Tror jag kommer få starta jobba på torsdagar med nu för att få in mer pengar. På fredag drar vi på 20 års fest hemma hos Veronica en sväng!. Lördag kommer brudarna Terre och Lena ha 20 års fest hemma hos oss. Jag vet inte helt säkert va planerna är men de ska nog bjuda på lite mat och sen blir det förfest. Tror nog de flesta kommer dra ut på krogen även om många säger att de ska stanna i lägenheten. Och näst intill alla kommer söva över. ^^ Det kommer se sjukt roligt ut (Y)

Nepp hönni! Nu ska jag dammsuga lite! Är förskräckligt grusigt här inne :S puss <3

Snart blir det stort!



Jag har haft problem med att somna i nästan en hel vecka nu. jag tror dels det beror på att jag inte har nått jobb som tröttar ut mig på dagarna. Men menst är det att mamma fyller 50 om exakt en månad och brorsan fyller 18 lite efter det :S två stora födelsedagar och jag blir helt knäpp!!!? jag älskar min mamma och min bror. vill hitta på nått ballt! :D men det är alltid så svårt med sånt. Det roliga är att jag aldrig tänker på detta under dagen. då jag har huuuur mycket tid som helst till det. utan det kommer när jag ska sova. då ligger jag och smider planer och kommer på mig själv liggandes och stirrar rätt ut i ett svart sovrum? normalt? njae kanske inte xD Vad jag kommit på till brorsan tänker jag inte säga för jag vet att han brukar kika på bloggen ganska ofta ;) men vad jag tänkte ut till mamma som du och jag kasnke kan ge henne tillsammans Anton det är en masage :) det kanske kostar 300 eller liknande. sen har jag lyckats komma över het information om att mamma, Håkan, Rolf och Ingalill åkte på en revy i fjol som hölls i gbg. de hade tydligen bott på hotell och haft värsta röjhelgen. Detta vill de göra om i år igen.. dock vet jag att både mamma och Håkan inte känner för det med tanke på att de bytt värmesystem i huset nu och de väljer med 90% säkerhet att betala det innan de kan åka iväg på bus i lugn och ro. Men de kämpar och har sig och jag skulle verkligen vilja ge dem det! så vi får se. kanske kan man bidra med nått i alla fall ;)

nepp nu ska jag ta o käka lite mer choklad o så knäppa på harry potter ;)

28 Feb, 2011 - sista dagen på Telia

Sista dagen på Telia idag. Det är svårt att sätta fingret på vad som känns jobbigt och inte. men det är självklart jobbigt att man måste lämna alla fina människor man nästan lärt känna. och så blir man givetvis lite kännslig och tycker synd om sig själv. Att man liksom inte kan få va en del av nått. Men man får se de ljusa i livet och en positiv sak är ju att jag kan ha tid och lyssna på lite skivor o så samt sova ut på mårnarna.! dock har jag väl planerat att detta inte ska bli allt för långvarigt. Pratade med Rolf idag och han gav mig ett nr till en man på sj om man nu skulle vilja bli biljettkontrolant på tåg :D det låter ju ganska kul! intressant om inte annat! så man kan ju alltid hoppas att man får testa och så får vi se! med tanke på att jag inte kommer jobba mer på dagar här på Telia och inte har nått bestämt framöver så ska jag åka till kära, käärraa ulricehamn i helgen. förmodligen drar jag på torsdag efter att jag tagit sprutan i borås. men jag får se. antingen det eller så åker jag senare. billigare om man kör allt samtidigt så klart så får nog försöka satsa på detta tro!

Hopp vad ska man tjata om mer. tvätttid i mon. kan ju va kul. förmodligen inte. men skönt ska det bli i alla fall..
och ja just det! mina glasögon som jag va och provade och allt för 3 veckorsedan dem har jag ju inte fått besked om heller så det e ju skit kul!!! -.- jag behöver dem verkligen med. hopplöst. behövde dem mest till detta jobbet men det är ju lönlöst nu med tanke på att jag inte får jobba kvar. Dock är det bra att jag fått tummen ur och fixat felet. nu kommer det ju bara bli bättre! längtar efter dem, så stor skillnad såg jag när ja testa dem, så detta känns taskigt o springa runt o se som en åsna!

Hopp har inte så mycket mer och säga än att jag fick två biobiljetter av chefen för att jag slutade här på Telia idag :O det var Nästan värt o sluta då.. Right -.- sjukt bra chef är han dock och det är la säkert inte han som beslutat att jag inte får fortsätta... hoppas jag ^^ man vet aldrig.. Har ju inte vart den vassaste kniven i lådan på detta jobbet kan man la säga. vet inte om det var för den minst sagt kassa upplärningen som jag fick till en början? fick ju hjälp av en annan tjej med att förstå lite bättre sen så jag tycker det borde satt sig bra. men ne xD Tjejerna på jobbet tycker nog jag e dum i huvudet som gör så mycket fel och som inte fattar ett skvatt för de mästa så det e la inte konstigt o chefen skulle tycka det heller. jag e sjukt stålt att jag klarade av att utföra ett sånt här jobb med så mycket siffror och snabba grejer på en data. (Y) Det gillar vi ^^

25 Feb, 2011 - Tjejkväll med mig

Tja!!!

ikväll är det tjäjkväll med mig själv och mig själv ^^ i alla fall lite. funderingar på o åka till lovisa på lite mysopys. men jag vet inte. nu ska jag ner på stan o handla lite myspys inför kvällen.
 Hörs senare
................................

Tjaaa! starten på min myskväll började bra! OJA! när jag trippar runt nere i nordstan för o köpa lite ansiktsmask, filar, toffsar o lite annat välbehövligt så ser jag ett mirakel.... trodde jag. självaste The king of pop står mitt på nordstan och uppträder :O andra ggn jag titta så var det ju givetvis inte så. men det kunde vart ;)
hur som helst så var det sjukt uppskattat. Grabben va grym! kanske inte den likaste Mj kopian och kanske inte den bästa dansaren heller men han hade det där lilla extra som fick ALLA som passera att stanna och titta!
En kvinna stack fram huvudet jämte mig och stöna hysteriskt! "Detta är inte SANTTTTTTT!!! jag trodde först jag såg ett spöke när jag gick förbi förstår du!!! det var synd att han inte va på riktigt. du vet jag har pratat med honom han pratar svenska. ååh asså min man han kommer bli så avundsjuk nu när jag står här och drägglar och han ligger sjuk hemma i soffan. vilken bra start på helgen. eller huuuur?!! :D" Hon var i absolut extas!  vilket var sjukt underbart att se! :D så vi stod där och samtala i några minuter. medans jag försökte få några bra bilder. han va snabb!!! så lätt var det inte. Men fick allt en och annan bild ändå (Y)


Just det! orka inte redigera dem eller fixa ljuset så ni får nöja er med den kvalité som är ^^

................................

GUUUUUUUDDDDDDD!!!!!! Jag brännde mitt hår!! mitt hår BRANN!! asså fatta chocken!! jag har nog aldrig varit med om nått så obehagligt som det. vad jag kan komma ihåg men ändå. fy FAAAN jag är helt skakig :/
och nu luktar det brännt hår i hela lägenheten. jag vet inte hur mycket som har brunnit men jag fick stopp på det nästan direkt. men det går ju fort sånt där så man vet ju aldrig. har inte vågat kolla. bara fördet så förtjänar jag ett långt bad och en välbehövlig hårinpackning ovanpå allt annat mys jag ska ha för mig ikväll. åh just det. ska ligga i badet o skypa med malin så helt ensam kommer jag inte vara ;) <3

7 FEB, 2011 - Rix FM

när man e trött på allt o vädret suger, huvudet sprängs av överbelastning o ögonen verker av överansträngning då är verkligen Titti på Rix FM som musik i mina öron <3
Hon får en verkligen alltid o tänka på annat eller bara bli på bättre humör! :D

Nu brukar jag inte lyssna mycket på radio längre men hon har ju nått program tillsammans med en kille som heter Benjie på dagarna.
de sitter alltid o tjaffsar och alltid o tjatar om olika saker och just idag när jag lyssna hade de en het diskusion om skönhet. jag lyssnade inte så jätte noga eftersom jag var inne i mitt arbete. Men ni som hört titti prata ni vet hur det brukar låta. och ibland får hon den där sköna lilla extra kicken när hon pratar. de hon säger blir liksom i ett lite roligare tonläge i exakt rätt tid men... ja, klockrena kommentarer att man inte kan annat än att älska henne. mitt i en order jag höll på o lägga så väller Benjie ur sig som den glada lilla gossen han är. är det nån som vet om han är bög? - "Jag ska allt köpa sillisar till dig titti. då blir du glad...... "  
Titti: säger lite panikslaget "Jag vill inte ha sillisar för allt smör i småland" Att jag inte dog! hon är såååååå söööööt!
Benji: "Du har till och med Roooch idag" i detta fallet menade han sminket som ger oss kvinnor lite skugga vid kindbenen som han så fint påpekade när hon ifrågasatte hans uttal. Efter att Titti fnittrigt påpekat hans okunnighet om kvinnliga nöjen som smink vänder hon tonläge som en pannkaka och  låter plötsligt irriterad -men ändå busig- "Vi har ALDRIG diskuterat mitt utsende under alla år i jag jobbar i denna kanalen. och här kommer du..!! du skrämmer mig"

här slutade jag lyssna igen och forsatte jobba. helt plötsligt hör jag benji fråga Titti om hon har några fobier.
Nää det har jag inte. säger titti. men ångrar sig fort och säger allvarligt "Jooh det har jag visst det!"
vad då säger Benji "Jag har en fobi och det är Carola.. -.- då svartnar det totalt....." Asså med hennes tonläge, självsäkra hårdhet och charm så kan man inte annat än älska henne!!! det gjorde större delen av min dag xD