Onödigt!

ÅÅÅÅHHHHH!!
jag orkar inte med att höra folk klaga onödigt mycket!!
jag blir så jävla irriterad på sånt och det ska jag inte behöva bli. jag kan bli så mycket annat bättre istället. orkar inte vara sur och arg för det tycker jag inte om att vara !!!
Människor som BARA är intresserade av att prata om sig själv och dens problem den lever med varje jävla dag är inte ett dugg intressant för mig! det handlar om inställning till livet och sig själv det handlar inte om nått annat! så jag orkar fan inte ta det med vissa varje jävla dag! tro fan att man håller sig borta!
Sen är det i och för sig jävligt synd om dem som inte lärt sig att man faktiskt i många fall kan välja om man vill må bra eller dåligt. om man vill jobba med sig själv på de punkter som man är dålig på och förbättre dem eller om man häldre lägger tid på att KLAGA! hela jävla tien på hur jobbigt deras liv är och hur irriterande andra personer är som ställer krav som igentligen är nödvändiga för den personen att göra om den vill uppnå sina mål!
jag orkar inte med sånt! det gör mig irriterad som fan och som jag sa så vill jag inte vara irriterad i onödan.
Folk som tar min energi!!! snor mina egna krafter som jag kunnat lägga på nått mycket bättre. som att kankse vara extra trevlig mot en annan kambrat eller gå ut och uppskatta vädret som det är istället för att sitta inne o ta nån annan skit. folk som tar min possitiva energi och omvandlar den till något dåligt! NEJ FY FAN!! det vill jag inte ens ha i mitt liv!
Men ändå så finns det där! fy fan!
MEN! nu ska jag inte vara sån för sånna människor finns överallt och det kommer jag aldrig kunna komma undan. jag måste bara lära mig hur jag ska hantera det på de bästa sättet för mig och dessa personer som jag inte orkar med.
Ha det bra för nu ska jag ner o måla i pappas kök<3

näst sista dagen

Sitter i skolan. Det är näst sista lektionen någonsin för mig =O känns helt galet. vi ska titta på våra examensfilmer som vi lämnade in i måndags. Katona tyckte min film var MVG! (oförståligt) och jag som bara gjorde lite allt efter som. hahah ^^ eller ja. jag tänkte ju igenom allt och så innan jag filmade.

Snart är det studenten på G! ska bli kanon kul. regnar det inte kanske den får 10 solar av 5 hahah xD

ne... ville bara skriva ner något här i dag eftersom det e näst sista dagen... vi håller även på att filma lite smått och så nu så vi kanske får ihop en film till innan vi slutligen lägger upp studentfilmen :D

i dag va det balmöte "vett och etikett" vi fick dansa vals och lära oss hur vi skulle gå o hålla o så.. men nu e jag kissnödig och ska snart¨åka hem och titta på ett sött litet medelande jag fått av en mycket speciell person som ligger på min säng hihih!! bye <3 

Mys

allt som jag ser. Ser du fast med andra ögon.
allt som jag känner, kännder du men med andra känslor.
och allt jag vill det vill du. men av din egen vilja.
Ingenting är bara ens fel samtidigt som allt inte heller är bådas fel.
Att kunna tänka klart och behärska sig i din närhet.
Att kunna hålla sig kort och inte säga för mycket.
är som att inte kunna andas.
Inte få tillgång till mat.
Att inte få sova.
Det går inte att hålla sig borta från att andas, äta eller att sova.
Lika lite som det går att hålla sig borta från dig.
<3

Bättre i dag.

Hej!
Allt känns bättre idag och jag har fått gjort det mästa av allt jag hade planerat idag. Det känns skönt. Min Älskling är förkyld. han somna jämte mig på min arm. han kurade ihop sig där och somna så sött. sen börja han snarka (Teo)... Sen gick han och käka.. nu ligger han i storarummet ^^
Jag har inte klippt filmen idag som jag hade tänkt. Men jag vågar inte idag haha ^^ är orolig för att jag ska märka hur dåligt allt är gjort och att det inte går att använda. Vill inte må dåligt igen.. Det räcker redan med det som va igår och om det bara var tillfälligt så är ingen gladare än jag.
Men nu är jag jätte trött. Känns som jag kommer somna när som helst. det märks att jag har varit ute 2 dagar i rad. Fan va det tar på en =/... i mon ska jag och Garnis till gbg och fota oss på modellab. Hoppas inte jag blir lika dålig som förra gången vi åkte till gbg. fy =/ fick feber o ont i halsen, blev helt matt och allmänt sjuklig... Men vi hoppas att det inte blir jobbigt =) aja nu ska jag gå o borsta tänderna, lägga mig i sängen och slänga iväg några sms till mina pojkar o flickor
natti <3

hmm

De som är mest jobbigt... Det är att jag inte ens tänker på något. jag bara sitter. det är väldigt tyst... lika bra att skriva ner när det kommer något. Det kanske hjälper.



gråta...

ett sms
undra vad du hade åstakommit om du va nära. <3


.

Det

finns det en plats på spyket över?

Jag vet inte vad jag ska säga. Men jag måste försöka knappa ner något i alla fall...

Det har gått för långt. Allt!... Jag känner mig avtrubbad. Helt och hållet.. Inte okej. verkligen inte okej, inte glad absolut inte glad. arg är jag inte längre och inte heller ledsen. Vilket är de jobbiga just nu. jag bara sitter och det är inte bra. inte bra alls!!
Det har gått för långt. med allt. jag kan inte förstå hur jag kunnat låta det gå så långt. igen.. Det tär på mig. Och jag som mådde relativt bra. 
jag vet inte vad jag ska säga. Du märker att jag upprepar mig hela tiden. FAN jag vill få bort detta. men det går inte, jag vet inte vad jag ska göra denna gången. Jag vet att allt, hela situationen med studenten, pengar, resan, skolan, jobb, allergier, vänner, pojkar o familj är det som gjort att det blivit för mycket. För mycket av allt. För lite tänka. för lite jag! jag håller på att tappa bort mig själv i allt. Och det finns inget jag kan göra åt det.
mer än att fortsätta kämpa. Men ibland blir det för mycket att hantera. Jag kan inte ta tid för mig själv så som folk säger. "men mår du så dåligt. varför tar du inte en dag för dig själv och bara samlar dig för?" EEEHHH!! ? ska jag berätta varför!? - jo! för när det är så jävla mycket SKIT rent ut sagt som ska göras, platser jag ska va på och problem jag ska lösa som ligger och trycker på hela tiden, och heeela tiden, o hela tiden!!! så är det väldigt svårt att kunna slappna av och ta det lugnt för ett slag utan att sen få det kastat rakt i ansiktet senare. jag är en sån person som inte kan *välja* mina så att säga "egna" tillfällen då jag bara gör det jag vill eller som jag kan känna att jag rensar bort mig från allt och alla som inte gynnar mig. utan dem kommer till mig då och då. sen är det min uppgift att fånga de tillfällena! annars gör det ingen nytta! men det går inte alltid och det stör mig! inte nu, men i vanliga fall.. nu känner jag ingenting. jag vet att det är för att det är för mycket, och egentligen känner jag massa, för mycket. att jag blir förvirrad.. tror det är kroppen som säger ifrån.
Fick ett mindre sammanbrott idag. då jag hade alla humör på 20 minuter villket känns ganska labilt och skrämmer mig. för jag ska må bra! jag vill inte börja må dåligt igen! förhoppningsvis så slutar det efter studenten men man vet aldrig. jag önskar. Jobbar på det... försöker mitt bästa  och håller ett krampaktigt tag om det jag känner till för att hålla mig över ytan ett tag till. Det är väl allt jag har att säga.

Så förlåt alla: om jag skulle vara lite konstig, otrevlig eller bara ett almänt psykfall. det är inte meningen <3

Och fortfarande känner jag ingenting ....

Överskattad!

Studenten!

alla säger att studenten är så härlig att det är de bästa med sina 19 år och att man får bli "vuxen"
Att man slipper skolan och att livet är gött!

Jag säger att studenten är överskattad! Jag har aldrig känt sån här stress med varken skolan angående inlämningar, prov tentor! inte hemma och inte ekonomiskt förens nu! JAG TROR JAG DÖR! det är inte kul längre. Det är utgifter efter utgiftre och alla mina pengar som jag sparat ihop gick ju till mitt körkort för ett halvårsedan. Jag blir knäpp!
Visst studenten är underbar när dagen väl kommer då du står där på trappan och känner. "Äntligen" men det är fan ingen som talar om studentens baksida. Den är det ingen som talar om. Tror dock att man glömmer av allt de jobbiga före studenten när man väl är klar. det blir liksom värt det på något sätt.. Så jag ska väll inte klaga. Men det är jobbigt! jag tänker inte rabbla upp allt som är nu men det är mycket, för mycket och jag mår dåligt av att be folk om hjälp. men jag kan inte göra nåhot åt det, jag måste ha hjälp från föräldrarna och det är väl inte mer än rätt av dem att hjälpa mig. men när man måste höra en 15 minuters lång klagan om alla deras både ekonomiska problem och andra ONÖDIGA personliga problem så är det fan inte kul!!! Och när man känner att ens förälder inte vill hjälpa en med att betala för tillfället är det vääääldigt svårt att fråga med... Brorsan tabbar sig som vanligt i feeeel tillfälle och det får man ju med försöka lösa.. men det e lugnt..så klart! <3
dock blir det lite jobbigt nu när man har så mycket o lösa själv!
Aja Hoppas fan inte att det regnar på min student!!!! då vet jag inte vad jag gör! då tänker jag fan sätta mig och kissar på Utspringet!!!!

Remember me

TJOOOBROOO!

Jag var med Garnis i gbg och såg Remember me igår. och jag säger då det.. J**** va bra den va :O
alltså det var en helt vanlig dramafilm men slutet i filmen var helt oväntat och gjorde filmen riktigt tung när man tänkte igenom den. Den var riktigt bra gjord. Nu säger jag inte allt detta för att Robert Pattinson var med i filmen. Men visst gjorde det väldigt mycket att han var med. Men även om hans roll hade spelats av någon annan så hade filmen varit lika bra! så alla som gillar drama och filmer där man får följa en persons inre resa och hur saker och ting tar sina vändningar ska se denna filmen..  pierce brosnan var även med i filmen. han hade en liten udda roll för att vara han, man tyckte inte riktigt om honom i filmen. han spelade RP pappa =)

ja ja... nu ska jag inte sitta här o tjöta i evigheter.. men denna filmen hade jag nog kunnat se igen. frågan är om den kommer vara lika bra då? ... det märker vi xD

Orustmys

HEJ! :D

ja, jag vet klockan är jätte mycket. men jag känner bara att jag e tvungen att skriva nått. och jag har varit så himla trött sen jag åkte från orust i dag. jag körde hem och upptäkte att vi har en farthållare på bilen. det blev riktigt mys att köra när man bara behövde styra i princip. och hjälp vad trött man blev :S men jag klara mig från att bli för trött som tur var. jag körde även hem min mys i dag. det var tugnt =/
nu när man varit med honom hela helgen blir det en väldigt konstig kännsla själv. oooh! jag skulle kunna vänja mig vid det, att aldrig behöva lämna honom. det kan jag säga dig. Det är så anorlunda med honom. vi är som en enda massa. vi tänker samma, gör samma, tycker samma. oftast, och de gånger som vi inte varit överens så är båda sånna att vi vill veta hur den andre tänker och sen accepterar man va den andra tycker! jag vet inte. men jag kan verkligen vara mig. Missförstå mig inte. jag är alltid mig själv. Men det jag menar är att om man umgås med någon och man till exempel inte vill åka till kjosken och köpa glass eller vill lyssna på den 30 minuter långa klagan som en person har att säga. så gör man det ändå och lotsas vara intresserad och trevlig för att det e änklast så eller liknande. Så är det inte med honom. säger jag till honom att jag tillexempel vill gå ut på en promenad och han vill det med. så brukar vi oftast vara på samma nivå. vi behöver inte va "trevliga" utan allt kommer naturligt. det är som en dragningskraft. det är som att vara med sig själv på något sätt- jag har aldrig känt såhär förut och kan inte riktigt sätta fingret på det men jag gillar det! - mycket!!!

mamma berättade för mig att jag för tre år sedan hade berättat för henne efter att jag träffat honom första gågen att jag sagt "mamma! denna killen ska jag känna. jag ska ha honom i mitt liv. det känner jag på mig. jag vet inte vad det är men nått är det" det tycker jag är ganska kul att veta ändå och nu är det han och jag!

Fick även reda på i helgen att mamma o pappa öppnade en bar i thailand när de va där några månader innan mamma blev gravid med mig :D det hade hon inte berättat för mig innan så det va väldigt kul. och jag va en olycka hahahah!!! vilket va lite kul o höra. eller jag var inte planerad kanske man ska säga. baren hette the blues brothers bar

ne ghuuud förlåt för att det blev sveriges sämsta blogg idag men jag e sååååå jätte trött nu och skriver tokigt... jag får skriva om varje mening typ haahah!! ja ja, vi kanske hörs om nång dag