Öland ska la ha bra väder eller?

Godkväll folket ;-) hoppas ni har en fin kväll. Oavsett om ni jobbat eller har semester :-)

Känns tråkigt att jag inte kan få upp några bilder här under veckans alla inlägg.. Det är ju trots allt halva nöjet. Ni får hålla ut ;-) <3

Ska börja med gårkvällen. Patric verka va dålig i magen o låg under mig i våningsängen här och fes. Lukten va nog de vidrigaste nånsin så i ren ilska drog jag med mig mitt täcke o kudde o skulle protestsova på golvet. dummaste iden nånsin. Somna gjorde jag. Men aj min rygg. vakna flera ggr under natten och av ren stålthet låg jag kvar för jag vklle bevisa min poäng. *Fis ALDRIG i min närhet igen* ungefär.. kl fem kröp jag tillbaka i min säng igen och sov till 10 i morse... vi alla pallra oss ner till stranden vid 11 då vädret va ganska bra.. på stranden blåste det o målnen avlöste varandra. Emma o Nicklas gav upp men patric o jag låg kvar tills regnet kom.. vi fick springa in under ett träd med alla våra grejer.. Vi tittade på varadra och brast i skratt.. Romantiskt lm nått. Nu ligger vi i sängen och kollar på US Marsahlls. jag har huvudvärk så det blir nog en tidigkväll.

Just det.. verkar som morsan blivit med iphone. :-)

Puss <3

som en hustomte

Tja! Dag tre här på Öland börjar gå mot sitt slut. Jag ligger här i sängen mätt och belåten efter en dundergo middag nicklas lagat. Jag fryser efter att jag idag tvingat ut mig själv (trots den badkrukan jag är) i vattnet. försökte mig på ett stålt "årets första dopp" jag kom i ungefär till knäna innan svordommarna bara flödade ur min annars lilla snälla mun xD så de stålta doppet fick bli till en annan gång.. tack och lov. annars hade jag la legat här stel som en glasspinne i Antarktis! Fy satan!!! Blir lite ledsen i ögat när vädret sviker så här... För två år sen när vi va här så va vädret gaaalet bra och vi bodde nära på i vattnet. Men å andra sidan har vi till lördag på oss att hinna med ett dopp. För ett dopp måste jag la klara av!!!!?

I morse vakna jag ofrivilligt först av alla. Grannarna förde ett jävla liv och varesig jag ville eller inte så gick det inte att somna om. *och nu då?* tänkte jag och titta på disken från gårkvällens måltid. Kunde ju lika gärna sätta igång. Folk lär ju uppskatta att disken är ren när de vakna tänkte jag.. inne var det ingen ide att diska.. då hade alla vaknat innan jag ens hade börjat. Så likt en ninja på grönbete smög jag upp fyllde en balja med vatten o diskmedel o begav mig ut med disken i ena handen och borsten i andra.. En minst sagt ren morgon ;-) han i fas med o sätta på kaffet till alla vaknade! Stålt ;-)
Och gott lukta de med då sopstationen var rensad!! :-)

Enligt smhi ska vädret va soligt i alla fall 2 timmar k mon

Vem FAN har fisigt!?

I morse efter att alla vaknat, druckit sitt morgonkaffe osv hände en ganska lustig grej ^^ det va just då ganska okej väder och man kunde i alla fall sitta ute. Helt plötsligt gjorde en motbjudande odör intrång och den ena efter den andra börja anklaga varandra för att ha fisigt. "fy faaan va de liktar... Emma har du fisigt?" börja alla.. Emma är laktosintolerant och brukar ofta lhckas stoppa i sig fel saker och släppa de verse äckliga fisar.. Men hon hade inte nått med saken att göra.. Vi gick ut och in från stugan lukta och lukta.. "Var fan kommer stanken fråååån?"... Tillsluuuut ser vi, tvärs över parkeringen kampingens sopstation... ÖVERFULL med sopor!!!! M-u-m-s ! ! ! Musteriet var äntligen löst men tyvärr inte stanken. Dock tack vare regnet la sig lukten en del och vi kan nu andas fritt ;-)

Bild kommer när jag hittat en data ;-)

En annan del av Öland

Jag har sen en tid insett att vlogg.sr inte har en app för android telefoner....? Varför vet jag inte. men det borde de ju skaffa tycker jag. Längtar ivrigt tills det blir fixat.. tills vidare får jag bråka med blogg.ses vanliga hemsida via telen, vilket inte är så där jätte lätt alla gånger.. (yes. det går att skriva.*skriver som en dåre* telen uppdaterar sidan mitt i skrivandets mest intensiva stjnd och man kan OMÖJLIGT fortsätta blogga.. och ah så håller det på tills man nån gång under alma försök lyckas knåpa ihop nått ändå.)

Nu har vi i vilket fall vart här på Öland sen igår eftermiddag. När vi kom var det disigt men fortfarande varmt. vi gick på resturang och hade det allmänt gött.. Idag har det väl inte vart riktigt lika kul. det har blåst och regnat i stort sett hela dagen.. Det har helt enkelt blivit en mysdag i stugan. men fyra pers på 16kvm kan bli lite väl om veckan fortsätter i den här stilen.. Jag hoppas innerligt att det blkr bättre :-)... men som sagt. Trots vädret så har vi det jätte bra och vi kommer bra överens allihopa trots de lilla utrymmet ;-)

Puss på er <3

I SUCK ON YOU!!!!!

SÅN SUGIG JÄVLA MORGON!!!!

Vill börja med att påpeka att när vi var i Thailand minsann och det var 100grader varmt och skinnet nästan koka i solen så hade jag fan inte vättskebrist en enda gång.. jag mådde inte dåligt en enda gång. Jag åt som jag skulle drack som jag skulle. Allt va hur bra som helst.
Men i den svenska sommaren som är den mest överskattade skiten så blir jag dålig!! dricker säkerligen för dåligt, äter helt klart för dåligt för annars skulle jag ju inet må illa och känna mig matt exakt som jag gör när jag får brist på nått av det. Fattar inte hur jag lyckas!!?

Trots att jag va jätte duktig igår och åt en jäkla massa. OCH DRACK som en liten jävel så mådde jag skit när jag vaknade. hungrig som FAAAAAN och mådde illa. så det va bara att trycka i sig två mackor och ett stort glas ramlösa. OCH NU ÄR JAG HUNGRIG igen! :OOOOOOO!
Skjut mig någon för detta kan ju inte vara som det ska!!!
nu sitter jag här med huvudvärk av nån dum anledning. 'Hoppas verkligen jag har med mig Ipren... Mina allergimediciner glömde jag ju hemma.!!!!!!!!!!!!!!!!! och just idag av alla dagar har jag skit ont i ögonen. säkert för att jag inte tatt medicinerna, och säkert därför jag har ont i huvudet.

Aja det löser sig nog under dagen. hoppas ni mår bättre än mig :)

Puss på er <3

Hur ser det ut där vi ska bo på Öland tro?

Jo du!! Det ser ganska bra ut :P tänkte visa några bilder på hur vi kommer bo och vart :)
(vi åker på lördag för övrigt!)

stugan ligger i Köpingsvik och är endast 16 m2 stor. Dock passar detta oss perfekt eftersom vi bara behöver ha någon stans att lägga våra saker och någon stans att sova! :)
Vi är fyra som åker. så det är alltså jag och Patric och så är det ett annat kompispar som heter Emma och Nicklas.

BESKRIVNING (Väldisponerad och fin stuga, i Köpingsvik, 16 m2, för 4 personer. Har välutrustat pentry, dusch och toa, egen terass med trädgårdsmöbler och grill. Cyklar finns att tillgå. Parkeringsplats ingår.
Ligger bara 50 m. från den långgrunda sandstranden i Köpingsvik. Här finns ett stort utbud av restauranger, pubar, butiker, matbutik och konditori.
5 km. till den vackra sommarstaden Borgholm och 15 km. till Ekerums golfbana. )

Jag är helnöjd.. Bilder:


Om ni är nyfikna på fler bilder så är det bara att klicka HÄR så kommer ni till sidan ;)
 
Puss hej <3

Mini-semester i Ludvika

HEY YOU I dont want your girlfrieand no way no way!!!
 
ah okej då, ge mig henne!!!
 
Har ni sett den hemsidan felsjunget.se? haha den är så rolig! folk har på sidan lagt upp hur fel de kanske sjungt i en låt och vad den igentliga texten är:
Exempel är den där låten där de sjunger: rock the microfon
men att de vanligtvis sjunger: rocka mocka fow
eller nått ^^
 
här kom jag på att jag sjöng heeeelt galet
 
Avril lavign sjunger i låten Girlfriend:
Hey hey, you you, I don't like your  girlfriend
No way, no way, I think you need a new  one

Medans jag som sagt trodde hon sjöng i don't want your girlfriend! haha1!! tänk så fel det kan bli!! tänkte va fan!? detta verkar ju inte stämma alls! därför var ajg tvungen att ta upp det ;)
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hej och hå i helgen var jag och hälsade på Teres. Dalarna, Ludvika AKA (Ludde) as i cal it ;)
fint, Väldigt fint landskap!! vi bodde hos hennes föräldrar som var så rara och bjöd på alla måltider som behövs för att klara ett dygn! vi tjoa och tjimma! spela kort och körde historielekar sent på natten som uppskattades av både barnen och morföräldrar! :)
Jag har nu för första gången i mitt liv ätit blå potatis!!! riktigt coolt, visste inte att det fanns.. Å andra sidan har jag aldrig riktigt vart förtjust i potatis förens nyligen. ^^
Vi var och kolla lite på byggden träffade några vänner på fika och åkte hem för att träffa en god vän till Teres. Mona hette hon! åh så go!!! vi hade så trevligt att vi helt hade glömt av vad klockan var när vi kollade och att vi skulle vidare ut på stan för att se vilka som hängde där. Så det var bara att snabbt pallra sig vidare.
 
Jag hade verkligen kunnat tänka mig att bo i Ludde om jag bara ser till den vackra naturen och inte tänker på avståndet eller hur litet och inskränkt det är. Men så är det ju med alla småorter, alla känner alla. Det kommer man nog aldrig ifrån om man vill bo i en småstad oavsett vart den ligger. :)
 
Tack Teres och tjejerna för ett underbart besök! det får vi göra om. Nästa gång är det er tur att komma till mig ;)
 
(Förlåt att jag inte har en Dalabild!! Men det var meningen att jag skulle satt mig på den stora Dalahästen i bygden och fotat men han sprang iväg....*humor*)
får bjuda på en googlebild istället.
Min häst
 
Puss
 

FALKENBERG!!!

Falkenberg var skit bra, trots vädret som mestadels bjöd på regn så var det riktigt mysigt ^^
 
 
älskar det! det var länge sen jag var i Falkenberg faktiskt och detta var en perfekt mini-semester innan semestern kanske man kan säga. Patric semester börjar ju inte förens v 31.
Patric och jag anlände till Falkenberg på fredagseftermiddagen och stannade till söndag. Men Thomas och Annelie och deras vänner Helena och Geir med barn hade vart där sen början av veckan om jag inte mins fel. GÖTT!!
För oss så blev tre dagar aldeless perfekt: Vi åt god mat, spelade sällskapsspel,  spela kubb, satt och tjöta, dansade och mycket mer där till. 
 
vi var riktiga strandloppor och höll hus på stranden trots de kalla sommarvädret. Det blåste som bara den när vi kom ner till vattnet, men vi valde att sitta där ändå. Det kallar jag att kräma ur de lilla som finns att ta av denna sommaren. Jag hade paltat på mig min bikini  under mina strandkläder. i hopp om ett dopp! så fel jag hade haha!
 
 
 Lite bilder från helgen:
 
 
 
 

jag ska till LUDDE!!! :D

Snart ska jag och min goding Teres åka till LUDVIKA!!!!
detta ska bli sååå kul. Kul att se hur det ser ut i hennes hemtrakter. Jätte nyfiken. WIHOO! :P
 
har inte så mycket mer att skriva just nu. Men när jag kommer hem på måndag har jag säkert en del ;)
Samt att jag ska berätta lite kort om helgen i Falkenberg. 
 
puss på er <3

Jag har ju fyllt år med

Jag glömde av min egen födelsedag....
 
,,,hur kan man glömma sin egen födelsedag?? 
förr var den dagen de viktigaste på hela året för mig, mina nära och käras födelsedagar inkluderat.
viktigare än jul... OCH juuuul är viktigt.. Eller påsken, jag älsar påsken!!!
 
Man förändras väl, och förändring är bra antar jag.. Så jag glömde min födelsedag, ganska skönt faktiskt!! lika så glömde jag lägga ut ett inlägg och berätta om hur den var ^^ Trots att jag missa allt hade min underbara sambo bjudit hem en del godingar på kaffe och tårta...tårta? tänkte jag, ja har ingen jäkla tårta hemma??? så jag fick ta min skit samman och baka en tårta.. Tror nog det var första gången i mitt liv ^^ Jävligt lätt var det så det blir fler ggr.
Jag fyllde år en måndag och mina vänner från ulricehamn kom och fira mig dagen innan istället (Söndag) Så vi alla drog till Liseberg och jag fick en liten gotte-bag av Therese och Calle! jätte mysigt, i den fanns allt jag gillade: mörk chocklad, marabou, mandlar, sesamkakor!! MUMSSSSSS! blev skit glad och just för att de hade tänkt på vad mina favorit gottegrejer är<3.
Mamma gav mig en heeel helgs städning, ska nog önska mig det nästa år med! BÄSTA nånsin ;)
Pappa och maggan kom en sväng på förmiddagen och jag fick ett helt sätt med kastruller och stekpannor samt en vass kniv som morsan lyckades skära sig på xD!!!
 
några dagar efter hade jag åkt hem till Timmele och mormor o moster kom på besök, MORMOR KOM MED SIN TÅRTA! himmelskt!! de bästa jag vet är hennes tårta!! <3
Therese och Agnes kom med en sväng mycket mysigt. fick en härlig bag av Agnes med en tidning och några kinderägg (ÄLSKAR KINDERÄGG) av moster fick jag nagelack, förlack efterlack osv! AS BRA VA DET!!! :D
Mormor gav mig hemmagjord vinbärssaft!!! <3 och ett par silverbestick som jag samlar på :)
 
i förrgår kom Svärföräldrarna Thomas och Annelie och firade lite, med kaffe och mys. Jag fick en fonduegryta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SÅ KUUUL! har verkligen önskat mig det, men hade nästan glömt!!! :D så nu har vi bokat in en fonduemiddag här hemma tillsammans! <3
Jätte fin födelsedagsvecka! TACK ALLA SOM BIDROG!
 
FÖR ÖVRIG MIN TÅRTA PÅ BILD
PUSS <3
 
 
 

De ideliga sockproblemet

Är det bara jag eller är det fler som ligger hemma och trycker på omaka strump-par????? antingen så äter torktummlaren strumpor, ELLER så har vi en tjyv nere i tvättstugan!!?? vilket kan det va tro ;)
 
 
 

Inredning?

Jag lovade ju att lägga upp bilder på min bokhylla som jag gjort om. tyvärr har jag inte lyckats få tag i nån bild på hur den såg ut innan jag gjorde om den. Men jag lovar er att den va INTE grann! lite halvmörkt trä ungefär som alla trämöbler under 60-talet. så!

Nu är den lite mer i ELIN stil. är inte färdig dock, Det ska på dörrknoppar i porslin på lådor och luckor och sen ska jag förmodligen ha annat i hyllan, detta var bara lite för att se ungefär hur den kommer bli. :)
 Jag ska ta en till bild när jag känner att den är helt klar, inredd och allt och då hoppas jag att jag hittat en bild på hur den såg ut innan.
 
Tavlan under är ett annat Projekt ;) säger inte vad det ska bli än men ni ser lite av det i alla fall. Allt går åt rätt håll än så länge. lite svårt att hitta just den saken jag vll ha för att det ska bli klart. Jag är så jävla kräsen så det tar ju 100 år!!!!!!!! men ska försöka snabba mig ;)
 
Puss på er <3
 
 

Pesten är tillbaka!!!!!!!!!!????

HAR NI LÄST AFTONBLADET IDAG!?!?!?!

om inte? GÖR DET!
På riktigt!
Det står om en man i USA som sprang fram till en katt på gatan för att hjälpa den då den hade satt en mus i halsen.
Mannen blev tydligen biten men om det var av katten, musen eller någon loppa den hade vet dom inte.
Dan efter fick han hög feber och svullna köttlar och åkte in på sjukan, han trodde det var influensa MEN det var PEST!!!

Sjukdommen som för 600 år sedan svepte över Europa med 50% dödsfall!!! Han var nära på att inte överleva då hans lungor osv kolapsade men tack vare dagens teknik så ska han nu enligt Aftonbladet överleva men förlorar sina fingrar och tår!!

Tydligen så raporteras 11 fall av Pest varje år i USA!

Va i hela friden, snacka om att leva skyddat, 11 fall om året? visste jag inte alls om! Trodde man inte hade sett skymten av den skiten sen den berömda tiden? fy faaan, tänk om den sjukdommen skulle svepa över landskapen igen: sicken pest och pina det hade blitt då xD (kul jag va)
JUST DET, glömde lägga upp bilder på bokhyllan igår, Jag har tagit bilder och allt, det blev jätte bra.. Men glömde lägga upp dem, tar det senare i dag ;)
Puss hörs sen!!
 
Bilden är hämtad från Aftonbladet.se (Klicka på bilden för att komma till artikeln)
 
 
 
 

Inte så mycket på lager

Har inget kul att berätta och ändå vill jag skriva något. Kanske är det för att jag inte alls har så mycket att göra!
ikväll ska jag i vilket fall ta kort på möblerna som jag ÄNTLIGEN fixat. Ska se om jag hittar en bild på hur det såg ut tidigare, har vart ett jädra meck. Men det är så det är när man köper grejer på blocket. Vilket jag tycker är själva charmen! Älskar blocket, att hitta fynd som man sedan kan fixa och dona och göra om och ändra.
köpte även en tavla på Bellevue marknad som var ganska risig, men den hade en ganska bra ram till en grej jag behöver. Tyvärr var jag lite för ivrig när jag satte igång att reparera den och måla så har ingen bild på hur den såg ut innan. men den va inte grann! ^^ nu ser den redan bättre ut och jag har en del kvar.

ska lägga ut lite bilder på möblerna ikväll :)

Snart ska vi till Ludvika! ska bli jätte kul!! få se lite hur Teres har det i sina hemtrakter, förhoppningsvis få lite sol på kroppen under vistelsen, siar att det är bättre väder där än här mång ggr ^^

Skepp och hoy kände jag för att skrika men det stämmer ju verkligen inte ^^
jag behöver nog hjälp så som jag beter mig ;)

Helt normalt eller?

Inte för att jag är nån sjusovare, men att försova sig även om man kommer i tid kan ha en grym baksida: oj glömde jag min frukost hemma? vart är min drcka? åh min hals värker, vart är mina tuggumin? ÅÅÅH Jag luktar svett! -.-// Ja ni fattar grejen VÄRDELÖST!!

snooze is a BITCH!!!! som min kompis Teres sa!!

IT takes you down when you least expect it! -.-

Det vackraste med livet är kärleken!

Hitta denna fina bilden från thailand idag ^^
Jag gillar den även om den är mörk, grynig och att vi ser ut som två små skära grisar, med frssigt hår och inget smink!! För här är jag SÅÅÅÅÅ Lycklig!!
Det är inte nödvändigt vis för att vi är i Thailand. (eller visst, det var en säker stämmningshöjare) Men det var verkligen att vi satt där och myste och pyste! och så Pussar väääärldens bästa kille i hela världen mig på kinden. så där gött som bara han kan! förmodligen gör han det inte anorlunda än någon annan, Men ändå.. Det är Patric och det kan ingen annan slå!!!
 
Ju mer tiden går så känner jag verkligen att detta är på riktigt. Dock har det kännts som på riktigt hela tiden men ja, ni förstår.
Som nu de senaste två veckorna har jag vart ifrån honom en del. Han har jobbat och jag har spenderat mycket tid med min mamma. Det har gjort att vi inte kunnat ses knappt. Inte heller sova ihop på ett ex antal dagar. OCH hur mycket jag än vill förneka att jag sover sämre utan honom så måste jag erkänna att det va fan de värsta 10 nätterna i mitt liv hittills!!! =O
 
Jag kunde inte somna, Jag låg vaken av ingen anledning, jag knappa på telefonen, jag kom på mig själv liggandes och stirra rätt ut i de mörja rummet!?!?!
Jag fick liksom ingen ro, och ändå tänkte jag inte på något speciellt. det var heller inte så att jag låg och toktänkte på Patric så där som man kunde göra när man var nykär. I dom "unga" åren som jag får kalla det nu när jag fyllt 21;) dom yngre åren, ni vet första gången man blev kär på riktigt. eller ja, för mig var det 8-9 år sedan jag verkligen va så där jobbigt kär så man knappt kunde äta eller andas utan den personen. Fruktansvärt tacksam för att den tiden är över!
 
Så har det aldrig riktigt varit med Patric, Det har liksom vart så självklart att det inte ens var lönt att förneka det när vi kysstes första gången. Vi skulle igentligen "BARA" vara kompisar, (Enligt min plan) Hade inga tankar på något annat.. Men det ändrades ju ganska fort efter det!
 
AJA tillbaka till sängen: När jag väl somnade så var jag liksom i en sån där irriterande dvala som man kan vara sina dåliga nätter, Man vänder sig om, vaknar. Någon stänger en dörr, man vaknar. Man är på vääääg att somna men vaknar för man tänker *Yes nu är det nära!! John Blund här KOMMER JAAAG!* och så börjar det om igen!
Jag höll på att bli galen, Jag ville BAAARA hem till honom, hade så jäkla tråkigt och jag vet att även om jag hade gjort precis lika lite med honom i min närvaro så hade jag ändå inte kännt mig uttråkad eller rastlös! Jag känner mig verkligen inte hel utan Patric och det är så skönt att känna det!
 
Jag älskar min Patric för allt han är, både det bra och det dåliga.. dock för att dom dåliga sidorna är ganska milda. Det är liskom lätt att älska honom! ... Det hade nog vart det svåraste någonsin att inte göra det!
 
Det finns inga ord som kan beskriva kärleken och samhörigheten jag känner när vi är tillsammans! Han är min familj och det vackraste med mitt liv är vi! Och jag ser fram emot ett långt och lyckligt liv med honom!!
 
God Natt
<3
 

När komikerna kom till skolan!

När jag gick mina sista år i skolan så hade vi alltid en dag i början på året som skulle vara rivstarten på hela spektaklet! Vad den dagen kallades kommer jag inte ihåg men kul var det, (gymnasiet var det, kanske jag ska tillägga) Vi fick besök av bl,a hon äventyrarenRenata Chlumska, Kristian Luuk, Björn Gustafsson och Soran Ismail.
Det var många fler, men jag kommer inte ihåg vilka.
 
Renata var ju hon som besteg Mount Everest och tog sig runt USA med bara kanot, Cykel och Inlanes, det tog 439 dagar! Det är fan över ett år! RESPEKT!
Luuk kommer jag ihåg från den gången han var på vår skola: Det var flera hundra elever där (hela skolan) Och när en tjej går så ropar han i micken "Jaha och vart ska du då? du den tjejen som går nu längst uppe i hörnet??? HARU MÄNS ELLER!" Att jag inte dog, hon skämmdes ju ihjäl men va fan. Fick reda på att hon tydligen hade mäns med Mohahah! ännu värre!
När Björn Gustafsson kom så blev det ett jädra spektakel! alla mobiltelefonerna var tvugna att vara avstängda, kamror tagna av lärare, skolans filmteam fick stänga ner: Jävligt löjligt tyckte jag då *har han fått storhetsvansinne eller* tänkte jag, Lärarna vart skit besvikna för de var dyra och de kom inte med nått speciellt budskap till oss elever som det var bestämt (Det var liksom en motivationsdag som kändisar skulle skoja till det, men ändå ha en underton i hur viktigt det är med, livsmål, ödmjukhet osv.) Grabbarna hade ingenting, Igentligen skulle bara Björn kommit men han hade tagit med sig Soran som sällskap VILKET VA TUR för Björn SöG!
Björn höll på att larva sig: om när han var i alperna och bl pinknödig på vägen ner i backen ellern är han stötte på fel tjej.  Soran där emot berätta ett sånt härligt skämt, Han berätta med sån inlevelse att man såg hela förloppet framför sig vilket var jävligt kul..
Framför allt berättade han om en gång när han träffa en tjej på bussen och bara var allmänt jobbig.. De var inga mer på bussen än honom och den här tjejen, han frågade om han kunde få sitta breve henne.. Trotts alla tomma sittsar xD bara där börjar man ju undra va han hade i kikaren. sen satte han sig närmre och närmre börja prata även om hon inte svara, han sa att han älska henne osv. Drev henne till vanvett hon sprang typ där ifrån. Mohaha! alla skratta så dom grät!! han va så rolig!!
 
Nu i efterhand tror jag att kamrorna var nedstängda så att ingen skulle kunna sno Björns skämt som han drog eller nått.. Annars kanske det var att han inte palla att se sig själv på nätet när allt kom upp. Ingen aning. skummt var det i alla fall.
 
 
*Bilder hämtade från google*

Fredag den 13e!? NOT!

Tja, skulle precs posta detta inlägget där jag skrivit att det var fredagen den 13e... IDAG!?!?!?! måndag-fredag.. same same but different som man säger ahsååååaaahhtteee!!
 
Slutar jobbet om 10 min. skönt för jag känner mig inte speciellt kry :( Har hängt med sjuklingen nummer 1 som för övrigt e morsan och ah, att tro att man klarar sig är väl kasnke lite att ta i. Träffa Pingu och Lisa igår som även dom vart sjuka nyss så tänkte att jag säkert blitt dubbelsmittad ;)
 
nääää.. så farligt är det inet. ont i halsen som en tok och värk i munnen efter mina sega visdomständer, inget allvarligare än så :) Tur det ;)
 
Efter jobbet idag så tänkte jag laga fläskokottlätt me potatis och brunsås. E SÅ HUNGTIG så vill ha massa massa maaat!!
sen ska det målas klart och fixas. Sen får vi kaske besök.
 
hörs sen ;)
 
Puss <3

silky smooth

På jobbet har dom lyxat till det lite nu när folk har semester till höger och vänster!
DASSPAPPER: silky smooth som jag döpt det till.
Det är så mjukt att jag hade kunnat rulla in mig i det och somna så där gott som man gör när man får vira till sig allt täcke som finns i sängen och bara gosa!
Eller: silky smooth så där så man känner att om hälften vore nog skulle man ändå torka sig lite extra för att de va så silky..och smooth!
Har hört att riktiga män torkar sig med sandpapper, själv är jag kvinna och föredrar silky smooth-pappret på jobbet! haha sicken syn jag fik. "Elin ska du på toa?" .."Nej jag bajar bara på jobbet, där har dom ett papper av den allra finaste modell.. silky smooth.."
 
 
..*Undra om det är Lambi tro?*
 
 
För övrigt något jag verkligen hade velat göra på Patric nån gång i framtiden! Mohahaha!... Eller föräldrarna! ;D

När Arbetskollegorna lyser med sin frånvaro.

YO!!
 
Sitter på jobbet, Det är ganska lugnt.. Man känner sig så olydig när man sitter här och bloggar på arbetstid, men det ska inte vara några problem har dom sagt. surfar mesta dels då det inte finns så mycket att göra. Kan ju inte sitta och rulla tummarna hela dagen..även om det blir en del av det med ;-)
 
Jag är van vid att välja mitt eget tämpo och att det aldrig finns ett stopp för hur snabb, efektiv eller noga man kan vara! här sitter jag mest och väntar på att någon p-apparat ska paja så man får lite samtal så att man känner sig användbar ;) tills dess så får jag nöja mig med alla miljoner bloggar som finns där ute och aftonbladet mm.
 
..Vilket leder mig till rubriken :)
Varje liten sida jag går in på har nån annan redan vart inne på så pass många gånger under de senaste veckorna att datan kommer ihåg den xD Tycker det är ganska kul eftersom vi i arbetslaget satt på ungefär samma sidor på Inco och nu när man kommer hit så känner man igen sina kollegor även om de lyser med sin frånvaro. (vi arbetar i ett sorts skift kan man säga... olika tider.) 
 
UPPDATERING!:
Inser hur jävla tråkigt detta inlägget var och att jag måste lida av tristess just idag. KAN vara för att jag e så veldans sugen på att dra hem och fixa med mina projekt där. :)

VARNING för ficktjuvar!!

På Bellevue finns det folk av alla dess slag: korta, tjocka, smala, fula, gröna röda ha ni fattar.. Morsan fick en beundrare som liknade Super Marios farfar förra veckan Teres har haft två.. nej förlåt TRE sammanlagt sen i söndags förra veckan MOhaha!
Först en Mostafa som kännde sig stålt över att nästan ha gissat rätt på att Teres var Chilenare och sedan sa "INKEN FaRAA! INKEN FaRAA!!!" till allt vi sa! tvinga henne och ta hans nummer och snacka om att vi skulle komma och hälsa på, käka middag och lukta på hans parfymer från Turkiet!?? (detta var förra Söndagen)
 
Idag: Först en spansk medelålders man som var sugen på att bjuda med min kära vännina till Spanien, lära henne spanska och ah: erbjuda henne boende av nått slag (skall tilläggas att han var gift och att det inte hade nån betydelse för flirteriet han låg inne med! haha)
 
Sen kom en afrikan släntrandes "vart har du varit i hela mitt liv!!?" "nu vet jag vad jag vill ha.. det är du! snälla kan du ta mitt nummer!?" klart Teres tackar jag till att ta hans nummer på en bit papper men lämnade det på bellevue när vi gick! HAHAH sicket pådrag!
är mycket tacksam att jag klarat mig från detta spektakel, känns mest som de arga tanterna gillar mig mer xD fräser och sputtar som arga katter gör dom mohaha
 
 
Ungefär så hår såg jag ut när de ropade ut att man skulle hålla HÅRT i sina grejer då ficktjuvarna var i farten... Jag misstänkte varända en!... Jag menar, en rollator eller käpp kan ju faktiskt vara en smart täckmantel för att lura till sig ett och annat... Även undeliga gubbar med flint och överdrivet färgat hår ska inte underskattas!
 
 
Puss ;)

Fullt ös!!

Här hemma är det fullt ös!
eller ja, kanske inte här hemma men runt om kring mig i alla fall. tyvärr har jag inga roliga bilder att bjuda på och därför känner jag kanske inte att det är så roligt att blogga när jag inte kan göra det när och hur jag vill. segt som fan är det, känner mig lite deppig för det.. E så många ggr som jag tänker *åh detta måste jag filma.. detta måste jag ta kort på eller detta ska jag skriva så jag kan ta med det i bloggen* Men icke! segt som kola går hemsidan sen uppdateringen de gjorde och mobilen har jag inte fått nån styrsel på än.
Posetiviteten flödar här idag märker jag ^^ Skit samma får ändra tankanra lite!
 
hur som: hjälper morsan för fullt med rännsningen hemma! Det var mer än jag trodde, hade kunnat göra ett avsnitt av maniska samlare här hahah! *skämt å sido!*
marknaden är i full gång och jag känner inte att jag dratt in så mycket kosing som jag önskat, typiskt! men men bättre lite pengar än inget alls :P har hängt med morsan i 14 dagar 24/7 och ärligt talat så är det lite påfrestande då man är van vid att få vara själv ni vet.. Absolut inget illa ment mot morsan eller nått med ah det blir lite mycket när det är ovant :) det reder sig snart mina vänner. frukta icke ^^
 
nästa vecka är det jobb igen som gäller, ska bli gött till helgen drar jag till Luddvika med Teres, ska bli SÅÅÅÅ kul!! och veckan efter det drar vi till Öland! allt på en och samma gång men ibland e det kul det med :)
 
Två suddiga bilder från camen! BRA GREJOR BRAA GREJOR ;)
 
ler fasten jag känner mig snee ;) ah ni fattar greje´n :P
 
pöss

någon som vill köpa en katt?!?!?!?!? vid snabb affär får ni 1000 kr!!! TA DEN!

Jag är i allra högsta grad benägen att ge dig min katt!!!! ta den! TA DEN SA JAG!!!
 
ungefär så tänkte jag när jag skrev rubriken till detta inlägget. 
jag har vart frånvarande ett tag här på bloggen, vilket faktiskt vart ganska skönt. svårt att blogga när ens mobil e paj och datan e segare n en snigel i snöstorm?!?!? kan knappt blogga eller lägga in några bilder alls: En liten sidoflik, så ni vet lite varför och vad som händer 
 
Över till katten!?
 
han heter Grollis är 8 år och mycket pratglad, rättare sagt han pratar hela tiden, eller nej han TJATAAAR!!, tvångsgosar och äter dig ur huset!!
 
någon sugen!? hör av er
 
// hälsningar desperad kattdam!
 
 
 
Ja! hur har ni kattägare det där hemma? har ni med det så när ni kommer hem efter ett ärende i stan eller en fika hos en vän eller bara EN NATTS SÖMN!!!!???
 
jag kommer hem hinner inte ta ett andetag ens innan det börjar. och dett a är HELT UTAN ÖVERDRIFT
 
KATT: mjau,    mjau,   mjau,  Mjau, MJau, MJAu, MJAU, mjaU, mjAU, mJAU, MJAUMJAUMJAUMJAUMJAUMJAUMJAU*
Jag: TYST!!!!!!!!
KATT: ---------------------------------------Mjauuuuuuaaauaaaaauuuuu!!?'
jag börjar med gulligull taktiken som alltid får ett bakslag till en utgång man inte e sugen på. katten hoppar upp i knät och gnider nästan av sin päls mot dina händer, din tröja eller vrf inte ditt tanjentbord som du hade så gött i knät!?
jag puttar ner katten!!! skönt nu håller den nog käft! *tar ut segern i förskott..aldrig bra*
 
KATT: MJAAAAAAAAAAaaAAAU!??????.......mjaumjaumjaumjaumjau..MJAU!!MJAU!!MJAU!!!!!!
 
här ger man upp... Eller så skriver man ett blogginlegg som förklarar en helt vanlig dag hemma hos morsan! -.-
 
 
kattskrälle!!
 
 
                                                                                                                        

vimmel i tvättstugan!

Vimse-Elin är igång igen!!
Hade satt upp mig på fel tvättid idag, trodde att jag hade allt under kontroll. SÅ FEL JAG HADE!! jag hade bokat upp mig på fel dag, tur i oturen att ingen hade satt sig på nån tid när jag satt igång och tvättat, chockad jag blev när en tjej kom ner kl 12 och med tvättkorgen i högsta hugg, för på den dagen jag trodde det handla om hade ingen satt upp sig efter mig.
 
uppdatering!!!! Jag trodde att det var den 1a Juli idag och där hade ingen bokat upp sig på min tid. MEN idag är ju den 2a Juli och ah, då hade faktiskt nån bokat upp sig. men ingen hade kommti. TUUUUUUR DÄÄÄR!!! vad tänker jag med? vart har jag lagt hjärnan nån stans??? ah ibland kan man undra detta känns ju inte så där jätte sunt. haha
 
tur att jag inte behöver tvätta på någon vecka nu då ^^
nu ska jag vika tvätt här. hare gött så länge.funderingar