Thailand 2012

Ja, det vankas resa...!
för er som inte känner mig eller som inte har följt mina osammanhängande uppdateringar de senaste så ska jag o min gooding på en tripp till Thailand..
Vi åker den 12e Februari och kommer hem den 28 Februari. så två veckor med sol o bad blir det..
Redan nu ångrar jag att vi inte tog 4 veckor som min kollega Emma o hennes killa gjort. LYX!!

Vi ska åka til Koh Lanta vilket kommer bli riktigt kul, jag visste först inte alls vad jag kunde förvänta mig av en resa till Koh Lanta.. Det vet jag fortfarande inte iofs. Först fick jag höra att det va de sämsta stället att åka till, då det bara var stenstränder och ingen sand, lite och göra och mycket svenskar där... lät ju inte alls jätte kul?
När jag hört mig för lite mer fick jag reda på att just där vi ska bo är den enda fina sandstranden och ett jätte bra område, nära piren med båtar så man kan åka på turer dit man önskar.. Då blev jag lugn igen och känner att detta inte alls kommer bli så dumt :P
Hotellet vi ska bo på heter
Ananda Lanta Resort
och är ett ganska fint hotell,
Tänkte faktiskt bjuda på lite bilder, så generös är jag idag

Bilder hittade på Fritidsresor.se

Bilder hittade på Fritidsresor.se

Bilder hittade på Fritidsresor.se

Bilder hittade på Fritidsresor.se

Bilder hittade på Fritidsresor.se

Bilder hittade på Fritidsresor.se


Om det kommer komma fler bilder under resans gång och om jag kommer blogga varje kväll.. Förmodligen ;)
DET ÄR EN SJÄLVKLARHET när man har internet på rummet!

Puss och kram på er <3

Ny istid!?!?

Ja man kan ju börja undra! jag är inte den som klagar alla gånger direkt men asså kom igeeeen!? så här kallt vill jag inte ha det i januari.. Gärna februari dock eftersom jag ändå åker bort... fast när jag tänker efter.. NÄ
Sen minusgraderna bet tag i Göteborg har jag frusit varje dag, VARJE dag...Konstant. Jag lovar.
Det enda jag tänker på hela tiden är värmekuddar, varma bilsäten, en jävligt varm bastu eller att bara ligga i sängen hela dan... Kan man sjukskriva sig för frostskador? får fan testadet nån gång alltså ;)
NE nu får det vara slut på dummheterna, SOMMAR, SOMMAR O SOL! det vill jag ha.... Tänka sig att man aldrig blir riktigt nöjd.. i sommar kommer vi göra som förr, klaga på de dåliga vädret, klaga på alla kryp som är överallt och ja att vattnet kommer bli badvänligt för sent för att kunna njuta till fullo.
Alltid är det nått. Right?


Så här sere ut i gbg!! va glada att ni inte är här! ;)

Självporträtt? så här ser jag ut när jag kommit till jobbet varje morgon de senaste 2 veckorna xD



ska jobba över idag så jag kommer inte komma hem förens vid 22 senast.
Patric ska nog med jobba över idag.
kanske om man har tur så kan man träna lite på kvällen, om jag lyckas smita förstoss.

aja: Puss och kram på er <3

helt slut!

Ja gott folk! kvällen är ung *INTE* Jag måste fan gå o lägga mig, e helt slut... Helst hade jag bara velat somna här i soffan för de e så mycket enklare.. Fast sängen verkar ändå ganska lockande ^^
Ikväll va det gymmet på schemat. körde bara kondis kondis kondis, helt jävla slut nu kan jag säga.. Men det känns bra. tror jag ska vila i mon dock, o så kör jag igen på onsdag :D blir kondis då med tror jag, känns så nu :P
Hjärtat hade lagat mysig kvällsmat till mig när jag kom hem, äggröra med skinka o morötter ^^ mummmmmsss!!

nä fan jag känner hur mossan börjar växa här på axlarna, får dra mig till bingen.

Puss på er <3



på jobbet är det livat!?

Inte för att vara sån då, men jag är ju ingen duktig arbetare... I alla fall inte efter lunch, jag får alltid sån matkoma så om inte hälften vore nog! guuuud...
Ni vet när man sitter och gör något viktigt, pluggar, jobbar eller vad det nu kan vara och man känner hur man försvinner, det liksom pirrar i hela kroppen.. Så känner jag. OLIDLIGT...SICKEN TORTYR!!! inte mitt fel att maten är så go jämt o jag käkar för mycket ^^ o att jag la mig för sent igår är heller inte mitt fel, eller??

Hur som haver så e jag dötrött idag, förstår inte hur jag ska orka träna på detta o gå på möte eller vad jag nu ska hinna med.. jag e så trött så trött.. Kanske om jag går hem o sover och börjar träna sent idag istället?
ingen dum idé, kan funka! :P

Nu e det bara 2 veckor kvar tills vi drar till värmen och resfeber eller inte, jag packade igår HAHAHA!!
men det var kanke lite preleminert det där.. det var för säkehetskull, så jag itne glömmer nått ^^
jag längtar jätte mycket och börjar redan gräma mig åt att det inte är 4 veckor istället för 2 haha! sen längtar jag när vi kommer hem efter resan då vi ska börja planera nästa resa. Men jag kommer BARA BARA BAAARAAA va i Thailand när jag är där o inte sitta o tänka på nått här hemma eller saker jag ska göra när jag kommer hem... hoppas det blir så nu.. Alla som känner mig vet EXAKT hur detta kommer sluta ^^

aja jag får la fortsätta knega här. rasten börjar om 20 min HEJJA HEJJA!!! ^^


Puss på er mina gurkor!! <3

Djungelvrål i skogen?

får VARNA dem som är lit fina i kanten att ni INTE kommer att underhållas av denna film, då jag insett att jag pratar när jag har fullt med marshmallows i munnen Slutsats: INGEN VACKER SYN ;-)

Sista gången innan Thailand?

Hej alla goda och glada, maten lagas och jag ligger o päser i soffan.. Livet är fint ibland ;)
Hoppas allt är bra med er och att helgens bravader inte tog allt för hårt.. själv känner jag mig ganska utvilad, liiite ledsen för att helgen gått lite för fort och att jag själv inte hunnit med att ens komm in i helg-mode..! MEN det har trots missödet vart en riktigt bra helg.. Kort o gott kommer jag bara klena ner lite i ordning vad den bjudit på och så kommer det två heeeelt invalida filmer när min data väljer att göra det ofentligt... jag har redan lagt upp dem men de syns tydligen inte på min sida om man kikar in där... så med det förstår ni nog att mitt videobloggande inte riktigt gått åt den riktningen jag velat.. MEN DET KOMMER :D

I fredags drog vi oss mot byn efter jobbet: fredagen var lugn och skön, det gjordes inte många knop, Anton va inte hemma så vi sov i hans rum o njöt av de vi åstakommit, ni som hängt med ett tag känner kanske till att vi gjorde hom brorsans rum i julklapp till honom, nu e det redigt frächt där :P

Lörda: FULLSPÄCKAT!! kan jag säga, kan inte förstå hur man kan hinna med så mycket saker på en dag som vi gjorde den dagen.. Upp tidigt käka frulle med morsan, vi packa en fikakorg o drog till Badhuset/gymmet för en trevlig förmiddag/eftermiddag.. Grabbarna o Agnes de simma hejvilt o jag flamsarunt i gymmet och gjorde...? inget vettigt i alla fall.. Bada lite, basta lite... Hem för o fixa sig.. UPP UPP & IVÄG på 40-år kalas för Affes fru Teao, som inte visste nått, alla sjönt och alla klappa och hon blev heeeelt stum, hon grät flera gånger, hon blev jätte glad. god mat fick vi o allt.. kvällen rulla vidare o hjärtat o jag drog oss till Emil Ejderhalls nya lya på lite förfest innan resten av gänget drog till krogen.. vi drog oss hemåt då vi skulle träna med far tidigt dagen där på.
hemma vare TV o mys på hööööög nivå! FET LÖRDAG FEEEEEET!

Söndag, vaknade vi & Patric kännde sig inte riktigt kry så det blev  ingen träning, lugnt o skönt vare hela förmiddagen.. nästan lite tråkigt om man frågar mig ;)
kl 3-4 där nån gång bestämde vi oss för en härlig eftermiddag i skogen med korvgrillning och lite kvalitetstid med Pappsen o bonus mamma Maggan.. Morsan skulle hängt på men hon hade vart uppe länge dan innan o va heeeelt slut så hon stanna hemma, kolla på 101 dalmatinerna ;)
riktigt härligt var det i skogen.. kände verkligen att det var ett måste innan man drar till Thailand och snön kanske är borta för denna gången sen när man kommer hem.. 
 
Mycket nöjda och glada åkte vi snällt hem till vårt här i göteborg och nu väntar en oerhört tung vecka på jobbet.. När ens hjärta o hjärna dratt på semester redan så känner man att kroppen bara dreller kvar här... hoppas tiden går fort ^^ 



40 åringen o hennes man
Dessa två är ett heeeelt enastående par,
dem som får träffa dem någon gång ska
skatta sig lyckliga, är så glad att de är i mitt liv <3
och att vi bor så nära varandar hihi ^^


40 års kalas!

Lena o Emil i hans nya hem :)

Jag har de snyggaste och framför allt galnaste kompisarna i historien <3




Ha det fint allihopa, LOVE YOU <3

Patric Sug&sex!

Jah!?
Man kan ju undra hur sunt vårt förhållande är..? det är spännande kan jag lova ;)

haha! Till ruburiken är det väl på sin plats med o säga att patric fyllde 26 i onsdags (SUGOSEX) som han gärna säger..

Han önska sig iiingengtin o tyckte inte att det va så viktigt... KATT..A..STROOOF kännde jag och börja genast smida planer så de knaka i lägenheten - Kommer till det sen ;)

Vi bjöd hem Patrics far och hans extramamma Annelie på lite Thaigryta innan resten av folket kom. Det va jätte mysigt, och även om jag själv var som ett känslomässigt vrak den dagen (av helt ovesentliga anledningar) så var det sååååå kul o träffa dem igen och det känndes bara för tråkigt när de va tvugna att gå.

Vännerna kom på kvällkvisten och det blev glasstårta o kaffe :D MYCKET trevligt och det blev en riktigt bra födelsedag tyckte både patric o jag.

Men som sag, jag ville ju ge honom en present och jag kunde inte låta bli även om han sa att jag inte skulle köpa nått. Finulig som jag är så gjorde jag inte det heller ;)
Jag gjorde en hemmagjord present: kärlekskuponger! :) Jädra stålt jag va över mig själv när jag väl knåpat ihop den röran haha!

han fick 10 kuponger med lite allt möjligt kul på bland annat: Massage, slippa valfri hushållsyssla, Nakenlördagar, hembakat bara efter hans behov osv. :P det var faktiskt väldigt kul att göra och han uppskatta det väldigt mycket :P Så jag rekomenderar verkligen det om man gillar att ge presenter med lite själ i, så är det där perfekt, till ens partner, eller varför inte en familjemdeläm eller nära vän, man kan ju faktiskt skriva vad som på lapparna :D




Puss på er <3

igår stod det Badhuset på schemat!

Testar

Ja, som jag sa, skulle la försöka testa mig på en videoblogg då jag verkligen suger på att uppdatera min blogg på de gamla vanliga sättet... insåg problemet med videobloggen när jag såg mig själv. hahaha! vi får se va de blir av detta. På min första vide är jag o brudarna iväg på sportlife, verkar som de blir snett?

tröttnar ALDRIG!



Här har vi en grym tjej! så jävla underbar musik hon gör, och vilka texter!!!
Nu har just inte denna låten nån betydelse till mitt inlägg på nått vis, mer än att låten är så fruktansvärt underbar :D

Min Teres <3

måste ju få dela med mig en liten bit av min underbaraste tösabete! <3 hon är ju så jäkla snopen alltså, fan va jag garvar. ALLTID! räcker att hon kollar på mig med stora ögon ibland så bara tappar jag det! ^^ vi e som gjorda för varandra du o jag, som mjölk o oboy-pulver HAHHA okej Teres glöm det där.. det blev så konstigt, men du fattar, som toapapper och..... ah skit samma du hajar.

vill bara dokumentera detta, snillekvinnan i sitt Esse:



HAHAH va faaan liksom, så jäääävla underbar!

jag kan aldrig beskriva nog hur jävla BÄST du är! :D

en sak kan jag säga dock
GLÖM ALDRIG hur viktig du är! <3

Videoblogg? JA/NEJ

Hej!

Vad hännndeeeeer?'

Här händer det inte mycket kan jag säga. Patric är hemma hos Pingu och ska sova där inatt. Så här sitter jag hemma, ensam och övergiven *snyft*.. NÄÄÄÄ! det e rätt skönt faktiskt att få vara lite ensam ibland med, jag kom hem o jag vet inte riktigt vart jag la min tid eller hur den kunde svicha förbi så fort, för nu är kl snart 10 och jag tänkte att jag skulle försöka lägga mig vid 11 idag.. har blivit kl 1 hela veckan vilket inte alls känns så där idialiskt eller vad man säger ^^?
Jobbet idag kan jag väl beskriva som ostrukturerat vilket inte riktigt var från min sida sett utan vissa andra medarbetare. och igår så slutade jag mitt kvällsjobb :D, jag tycker det är extremt skönt och jag känner en stor lättnad att inte behöva gå dit nått mer när jag ändå inte känner för det.. Johan *Chefen där* kallar mig Mona Salin då han inte vill påstå att jag slutat helt utan att jag tagit en "Paus" ;) kalla det va ni vill, den som lever får se vad det blir.. jag har i alla fall alltid en plats där och kommer hjälpa till nån gång ibland om man behöver lite extra klirr i kassan..
För övrigt så kan jag la säga att jag ska försöka göra lite ändringar här, eller jah.. Jag ska börja köra videBlogg istället känner jag, tror det kommer hända mer på så vis och om jag kan slänga in videos från min mobil så kan det komma ganska roliga saker lite då och då, vilket kanske skulle vara roligare för mig med som stör mig riktigt mycket på att jag aldrig kan centrera mig till just ett ämne när jag skriver, utan jag skriver om 40 saker som bara blir jobbigt.. men vi får se. jag måste försöka lära mig hur man lägger upp så om folk vet, hör av er till mig SNÄLLA det hade hjälpt jätte mycket :)

Just det: en låt som verkligen får mig att må så sjukt konstigt *på ett bra sätt* är denna: long time feat andreas moe. LYSSNA PÅ DEN!

puss o kraaaaam <3

Mitt liv i ett svep!

YO mina sötingar :P
sorry för dålig uppdatering, tyck va ni vill.. själv e jag besviken.. vet att jag kommer ångra mig den dagen jag verkligen vill tillbaka o kolla vad som hände runt denna tiden och så finns det inget att läsa (Y)

Fuck it and move on!

Smått med uppdatering från all galenskap som hänt! UTAN ORDNING

1. livet går vidare efter förra inlägget när jag blev sjuk så har jag inte hunnit träna än. blir nog i mon ;) ska ta lite kort så ni får se, lite annat än gymmen från Ulricehamn hehe ;)

2. jag har köppt nya bikinis till Thailand, ganska nöjd men vill ha en vit med.
 så här ser det ut bakifrån :P
Den 3e bikinin hittade jag ingen bild på.

3. min telefon är äntligen laaaagaaaaad ;) har vart på lagning 2 ggr i rad.. *Suck* så äntligen ska jag skaffa mig lite tillbehör

4. Jobbet rullar på med den vanliga, OMG faktorn, man slutar aldrig bli förvånad och så klart kan jag inte skriva om jobbet allt för mycket här :P



5. Jag har börjat käka LCHF (Low Carb High Fat) and i löööv it! underbart! :D


6. Gick ner 2 kg på 1 ½ vecka även om jag låg hemma och va sjuk!

7. Börjat planera resa nummer två med två underbara personer som kommer vara i september/oktober nån gång! *Hemlis hemlis* ;)



8. Min mamma är den starkaste kvinnan på denna planet och jag älskar henne för det <3<3<3



9. Världens bästa Teres, min bästaste bäste vän är så saknad när hon är borta i luddvika, jag vill bara att hon ska flytta hem till götet igen. har sånt jävla tråkigt liv utan henne, <3



10. kompisar? jah hehe! jag umgås med dem hela dagarna på jobbet, det är inte alls dumt :P Jag och Emma ska åka samtidigt till Thailand, nästan till samma ställe, dock ska hon va borta en månad och jag bara 2 veckor... nu är jag avis kan jag lova er ;)


Fredagsmys?

Jag ligger här i soffan, faktiskt ganska besviken på mig själv. Att jag skulle träna idag blev det inte mycket med då jag vaknade o kännde mig som en stor varböld....!  jag låg i sängen till kl 14 och älsklingen bjöd på frukost i sängen... Allt för att jag skulle må lite bättre o vila så länge som möjligt.
Jag blir så trött på mig själv.. Att jag är så ivrig att komma iform igen att jag glömmer av att vila..! Vila som är de viktigaste delen när man tränar, klart jag blir sjuk!!
Jag hoppas verkligen att jag är frisk i morgon så jag kan träna. dock är jag nerbäddad här i soffan som en zombie så vi får se hur det blir med det, Patric tände massa ljus överallt och fixa ett mysigt program på TV innan han drog till Nicklas för grabbkväll, och jag har Tankeboken (En sorts dagbok man skriver i vid behov.) som ligger här på soffbordet, finns så mycket och skriva om, tankar och kännslor men just nu orkar jag ingenting.. ni vet,, när man bara är så jäääääävla förkyld att man inte orkar röra sig.. så äre hahah!!

Igår var vi och firade Bergwall med middag på Cicero. Jennie hade fixat och donat som bara den och det var jätte bra! tyvärr var folket som jobba där lite skumma och lät oss inte sitta ihop, vissa fick knasig mat osv. men de stora hela var super duper och det var kul o träffa alla igen!

Inatt så låg jag uppe till kl halv 6 på morgonen och kolla på JVM i hockey, SÅ JÄVLA FETT!! fan va jag skrek o så frustrerad jag var när Swe hade så många skott på mål utan att få in pucken!! men Ryssland hade en riktigt grym målvakt så det e kanske inte så konstigt. Swe va kassa i powerplay men över lag va det as nice och guldet var välförtjänt, tack vare Zibanejad som gjorde de enda målet i finalen! GALEEET!!


Ingen snö i gbg än så länge, men det är kallt nu i alla fall. hoppas att det blir lite kallt så jag slipper börja med mina allergitabletter så tidigt i år. dock har jag ju käkat dem till ofrån tack vare värmen som fått gräs till o växa osv. aja, nu ska jag slänga på de nya VP avsnittet, hämta min nya hushållspapperställ som jag fick av anton i julklapp ;) (så jag kan snyta ut min hjärna)
sen ska jag nog bada lite! TUR ATT JAG LAGA MAT IGÅR till idag så jag slipper ställa mig med den skiten nu när man mår så fint!! xD

över o under, klart och slut!