Jobbet!

Sitter på jobbet nu!

Dagen började segt med att alla va heeelt tysta, morgonmötet var heeelt tyst förutom att chefen stod o babbla..
Sen kom Linh och satte på radion vilket blev lite bättre.
Lunchen jag käka va jätte god och jag blev mätt, jag har tagit med mig ordentliga innetofflor nu vilket är sknt nu när jag har nageltrång men nu efter maten blev jag jätte trött!!!! och jag vet inte vad jag ska göra åt det!?!?!?! livet e allt orättvist ibland ^^ Ska ju givetvis till kvällsjobbet idag och jag har börjat vika mig lite alltså. tycker inte alls det är lika motiverande längre. förmodligen blire andra bullar när jag ser resultatet på lönen sen.. men just idag känns det inte så bra när vädret är som det är och Teres inte är på jobbet..

Patric är hemma idag och detr suger ju ännu mer då man känner att man häldre hade velat vara med honom o mysa än o ruttna på jobbet! men jag vill ju inte vara hemma heller för det kostar ju pengar och då tänker jag på det heeela tiden.. att jag förlorar pengar på att vara hemma! Men nu är det bara 1½ timma kvar tills jag slutar här och sen drar jag mig vidare till kneg número dos!!

ja för vad är det man säger

Cash is king ;) ?

Världens bästa! <3

Japp! det är min mamma det!

hon kommer med så bra råd o stöttar alltid med så bra saker när det behövs. det skadar ju inte att hon är preecis lika tokig som mig för att det ska bli bra.
nyss när jag klicka in på bloggen såg jag detta ^^



Vet att det är svårt att läsa. fick inte fixat en bättre bild dock :S


men hon e fan bäst o jag tänker inte skriva nått mer för det är bara så det är Bästaste mamman som finns även om jag önska att hon kunde ta hand om sig själv lite mer o tänka på sig själv lika mycket som hon tänker på andra. <3 puss mamma <3

what if!

Guuuud! jag känner mig så svinig o kass som inte skrivit här på år o dar.

men! det har sina skäl.. tänkte göra en snabb sammanfattning på det jag kommer ihåg.

jag o patric har vart ihop i över 1½ år hejja hejja, va tiden går ska man la säga.. dock känns det som att vi vart ihop i typ 5 år ingen aning vrf.

jag har börjat på ett nytt jobb. dock tele-jobb som jag sa att jag inte sulle. men nu har jag inte lyxen att välja o vraka. så jag får stå ut.. dock klart bättre än alla sånna jobb jag haft

jobbar fortfarande kvällar vilket är sjukt påfrestande att jobba 12 timmar/dagen 4 dar i veckan.. då jag inte kommer hem förens kl tio på kvällen.. hinner ju knappt leva.
ytterligare ett dilemma.. jag orkar inte o känner mig sjukt depp.. men ändå har jag inte den säkerheten att sluta nått av jobben för man vet aldrig när man blir kickad efersom man anställs med antingen en månad eller 2 veckor åt gången!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! blir tokig.


vad mer?
Det är höst!!!!
kom på att det var försa hösten i denna lägenheten då vi flyttade in den första desember förra året. sjuuukt va tiden går. i desember har jag bott i gbg i 1½ år xD heeelt sjiukt, prata med en man i telefon på jobbet igår som var från borås/ uppvuxen i uhamn. När han fick reda på vart jag kom från sa han "VAAAAA!!! du låter som du kommer från gbg!!" många säger att jag ska ta det som en komplimang men jag vet inte vad jag ska tycker, vill ha min dialekt kvaaaar ju :O kan va för att man pratar med sånna ur göteborgare hur mycket som helst på dagarna.. måste va det,.. ska öva på o va bonnig nu i helgen när jag drar hem igen ^^

VAD HAR HÄNT MEEER
jag lagar knappt nån mat längre. piss är det. men det är inte kul o laga mat när man kommer hem kl 10 på kvällen, sen när maten e klar måste jag springa i säng annars är jag kööööörd dagen efter. så ska det inte behöva va så jag skiter i de så mycket som det går just nu.. som det ser ut så ska jag jobba dubbelt fram till ´jul men vi får se.. man vet ju som sagt aldrig med dessa jobb :( dock skit jobbigt.


Tänk om man hade den underbara möjligheten o välja hur man vill jobba. eller våga att ta det lite lugnt när man verkligen behöver.? min chef sa till mig. "Elin! du får inte börja tycka illa om o jobba extra 4 ynka dagar i veckan redan nu... tänk, det blir verkligen bara värre.. sen får du baarn o då blire bara kaos... titta på mig, jag dör la snart" tack för pepptalken Bossen! -.-

mer nya grejer kommer jag inte på xD

puss

finn fem feeeel!

Neh!
Nu vill jag bara hem! kan man va för ambitiös?

Jag vet inte. känner att jag bara vill hem.. Detta är inte kul längre! o alla mina bokningar blir det avbok på! hur jävla kul är det då?!
vad gör jag för fel?

Inget! jag kanske bara är efterbliven och bavös!

ååååh!!! HATA!!


...