mysig höstdag!

Tja! det är den 25e oktober, fem dagarsedan jag tog mitt efterlängtade körkort =D japp du hörde rätt! jag är körkortsägare nu ;-)
jag sitter här på orust med mamma och en påse godis och väntar på viktor och håkan som har varit i udevalla och hämtat kevins hund =)
Det är inte så bra väder i dag. det regnar och har sig men det klarar man väl av när man har en påse godis i handen och en mysig pojkvän! så i kväll blir det väl mys antar jag ;-) läven ligger och vilar på marken och det luktar regn så förutom att det är så hilma kallt är det riktigt mysigt =)

Bra mess

Fick ett viktigt mess i dag, åtminstånde var det viktigt för mig =) Joacim skrev till mig i dag och jag blev ju såklart glad då jag trodde att han inte ville prata med mig mer av någon obetydlig anledning ^^

A flipping thing in my head!




I have heard that dying is easy, peaceful.. Living is harder. It is probably true. Life is a bitch as our teacher once told us. He was soo right!!! But continue to struggle, for after the difficult times Thair will always be something good in the end. right?!






I whant think so and that is what makes me move on when life is at it´s worst. for you will think positively in such situations. Like: It could be worse than this, and it´s often true. right? just keep moving on big mama;-)
so what was it I wanted to say now? right! It is a bit difficult between me and Victor, I hope it resolves itself soon because I really like him .. It's just that he has changed somehow. I do not know. It is difficult in all cases. He is always sour and grumpy nowadays.
He does not seem to understand it and it is very annoying. he starts to look like a person I know. It is not a good thing, I promise you! =(

I do not want it like this!!! I do not want him reminding me of that person either. I am just frustrated and sad when Victor says the same thing as "he" would say if I talked to the guy at that moment. Which Viktor possibly do not see even though I told him several times. Ohh it's just so hard, everything feels so pointless. I wonder
which good thing comes out of this mess???!

äntligen Fredaaaag!

Det är äntligen fredag och i mon blir det utgång på krogen ;-)

Sitter här i skolan. Jag har APU och jag har inget att göra… så himla tråkig arbetsdag att jag nästan kräks. men jag får försöka göre en spott till detta år som vår nya rektor kanske vill va med i ;-)
senare i dag, alltså efter skolan kl 13 så ska jag kuta upp till badhuset och simma/basta med Garnis lite, tjöta lite och kanske busa lite i basängen. Sen bär det la av hemåt. Viktor ville va med mig i dag, men det blir nog inte så, känner nog inte att jag vill det i dag... + är ju bra att ta en dag till plugget på Teoriprovet med, eller hur ;-)

The proposal

Japp det va ett tag sedan jag skrev ^^ skit samma jag är här nu ;-) nu ska jag snacka film !!!

The proposal

jag har ett ord! BÄÄÄÄÄÄÄSSSTTT!

ni som gillar komedier och kärleksfilmer på samma gång har den perfekta filmen. jag är ond jag vet som inte säger vad den handlar om eller nått. men det behövs värkligen inte. den som inte gillar denna filmen den har en skruv lös så att säga---

Detta inlägget kan kanske vara lite knasigt. men kl är tjugo över ett och jag är övertrött som en annan annanass hahah så vi hörs nån annan gång men sov gott allihopa puss

<3??

Kärlek är många gånger riktigt härlig, men ibland så önskar man bara att man inte hade någon..   Att man var sin egen person och att man var själv.  
Att man kunde göra exakt vad man ville utan att ta hänsyn till en ända människa. Så har jag känt ibland. Man får liksom inte riktigt rum till sig själv…
det känns inte som om jag har varit min egen person på ett tag. Att jag inte varit jag utan jag har bara varit som alla andra vill att jag ska vara och det är väldigt tärande.
Men jag vet inte, kanske är det inte de som är grejen, kanske är det att de som jag vill ha i mitt liv inte är där på de sätt som jag känner att jag vill. Eller att saker och ting inte gick rätt till från första början.
Att det inte gick som det var meningen att det skulle. Jag undrar hur allt hade varit om det hade blivit rätt från början.
Undra hur jag hade varit då? Undra vad som väntar, hur lång tid det kommer ta innan allt som inte känns rätt blir rätt och alla frågor och funderingar jag har kanske får ett svar. Kanske får de aldrig det…
Jag vet inte. Man blir ganska trött av allt det här. Trött i huvudet, men jag kan inte låta bli att fundera hur det kunde ha varit, vad jag borde göra och inte göra..
Jag undrar om man någonsin blir riktigt, riktigt nöjd? Det kanske man måste bestämma sig för själv.

En tidig tisdag (V:s uppkörning)

Hej!
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det är så mycket som jag vill skriva att det blir stopp i kanalerna så att säga... men i alla fall. Viktor ska köra upp senare i dag. Hoppas han klarar det..
 Annars så börjar jag inte skolan förens kl halv ett och ändå sitter jag här.. Heeelt otroligt.. Ne, men mamma skulle in till stan vid nio så om jag ville öva lite på mina körnings skills så fick jag snällt åka in då. Hade dock inte varit fel att sitta hemma och kolla på en film eller något.

dagens Status då?

1: Humör -  I dag känner jag mig lite mitt i mellan glad och ledsen på nått vis. Varför vill jag inte riktigt säga men det är komplicerat.

2: kläder – ett par mörka jeanstights ett vitt långt linne och en stor blå/ vit randig långarmad tröja över. Ett par vita tygskor.  

3: mat – i dag skulle jag nog vilja äta mammas morotssoppa DEN ÄR SÅÅ GOD!!! xD

4: Låten – i dag så är det TOTO med Rosanna helt klart.

5: älskling – trotts att Viktor är min pojk så kommer Teo alltid ha en stor platts i mitt hjärta och han var så go i går (han är alltid go) så därför måste han bli min älskling i dag!

hopp och sen då? ja du inte en aning alls!! jag sitter på Spotify och bildar spellistor.. FAKTISKT! en med bara 80-tals låtar =D aja nu kanske jag ska sluta babbla här ^^ ni får hade så bra PUSSSS!!!