MYS

GUUD! jag kan inte plugga!!

Bara tänker på dig heeela tiden! du fattar inte, jag fattar inte hahah....!! helt sjukt!
känner mig (som du själv sa) som en fnissig 15 åring!!! <3

jag har aldrig i hela mitt liv träffat en människa som dig! du e så sjukt underbar och jag vet inte vart jag ska ta vägen utan dig! frågar samma fråga som du - hur kunde jag klara mig så bra utan dig innan hahaha!!
det är så mycket jag skulle vilja säga till dig - förklara hur jag känner, men det går knappt att sätta fingret på kännslan jag känner. en viss del av den känner jag igen, men den andra kännslan är så svår att tyda.. det är en bra känsla men jag vet inte hur jag ska förklara den!

Att vara med dig känns som att vara med sig själv fast lite mer sälskapligt! och sen typ 100 000 000 saker till som jag bara saknar just nu!
du är bra för mig - jag mår bra med dig och jag känner att när jag är med dig så finns det inte mycket mer en tjej kan önska sig. än en sån som du!
det är så himla mycket mer jag vill säga hihi! men kan ta den en annan dag. för allt bara vimmlar runt i huvudet på mig nu ändå så kommer inte få ner något här hehe!
saknar dig i alla fall det är en sak som är säker!
puss <3

mamma fyllde år

Tja!
Sitter i skolan med svidande ögon denna underbart vackra klarblåa onsdagen <3
på torsdag kommer Rosberg till mig. Det ska bli riktigt kul hihi ^^
 Per har sagt till mig och Leffler att vi ska göra ljudefekterna till vår radio teater. BRA det går. ingen är här. leffler har typ dratt.. jag pallar inte göra något nu så jag göra det hemma istället xD
på tisdag har jag historia prov =S fick reda på det igår. jag hade ingen aning. så nu är det panik med det också. SVIN jobbigt.
Projektarbete, svenska nationella, historia prov, livskunskapsuppsatts. vad har jag glömt. examensfilm och trailern =/ FY FY FY FY!!! blir nog till att plugga innan Rosberg kommer =(

Mamma fyllde år igår. vi skulle käkat tårta men det han vi inte med så vi får käka den idag istället ^^

<3

Jag saknar Teodor.
Min älskade kissekatt!
han behöver jag aldrig vara rädd för att såra. gör jag honom ledsen så e det bara att krama honom lite extra så mår han bra sen. och samma med mig. vi e en han och jag! han e min!! min min min min!

allt annat e faktiskt bara jobbigt just nu. så som jag känner. fy!

jag tror inte jag kommer ha någon katt efter teodor. känns helt overkligt. inget kan ersätta min älskling! blev kär i honom från första gången när jag såg honom.. han va såå liten och söt. jag var bara sex år då. han va nästan vit då. i morgon ska jag krama honom och mysa med honom så mycket jag kan!!!!
jag brukar säga att han är min man! för han finns alltid där för mig! han e speciell, det känns som att han inte är en katt utan nått mer. att han förstår allt jag säger och gör och vrf jag gör det. haha jag låter säkert helt sjuk nu men så är det..

i götet över påsk

Hopp då va det söndag... jag ska hem idag och bussen går kl 15:20. Rosberg följer med mig in enda in till nilserikssons. Tur att jag har honom annars hade jag inte kommit hem alls hahah. hade la fastnat på nån skitbuss o inte kommit hem hhahaha!! jag kan inte gbg för fem öre och bifrost är till o med lite utanför gbg ^^ det e illa.  jag har inte varit óch hällsat på min kusin :( känner mig som en dålig kusin haha borde träffat henne. men det blev inte så. får ta det nästa gång..

tar studenten snart! det e inte långt kvar. det e typ 48 dagar totalt tills skolan är slut. och ungefär 30 hela skoldagar kvar! heeelt galet säger jag bara..,.
Då kommer mina björnar till mig o firar :D det ska bli jätte kul :D

Mina björnar.. hjälp hahah^^ allt som hänt i veckan e både bra o dåligt. såååå jobbigt!! förvirrande. tur dock att det inte e  vem som helst utan att det e rosberg här. annars hade jag nog legat o hyperventilerat nu hahah!!!
aja. ska la sluta skriva nu antar jag. vi får se hur saker och ting blir och hur dem artar sig, som sagt så vet jag inte alls om detta som håller på o hända e en bra sak eller inte =S är dock tacksam över att det är han och ingen annan <3

Bye <3

?!?!?!

Vad har jag gjort?!!

Vad har jag inlett*?!

hur blir det nu?!!

fuck.... så känner jag samtidigt som jag känner mig HEL nått så in i helvete =O

får panik...!

i borgen <3

Jahapp!
det är onsdag idag. Anlände till borgen i söndagskväll. Det har varit toppen hittills och jag vill aldig åka tillbaka till bajs-Ulricehamn.! tanken av att lämna mina björnar igen är jobbig =( Rosberg har varit bättre än bäst och pingu med! kärlek på det!!!
i söndags träffa jag Bergwall o Olle vilket var riktigt kul. speciellt Olle ^^ han e alltid lika härlig, han får mig alltid att skratta :D
i måndags käkade vi mat o klämde några filmer med Catrin och Nicke =) Catrins mage har blivit så fiiiin! <3 gud, det är så kul att se :D längtar bara tills bebisen kommer ^^
aja nu ska jag plugga.. hörs <3