Catfight 80+

JAG VEEEEEEEET! det är precis som ni tror. eller ja. kanske lite mildare hahah! jag kunde bara inte hålla mig. Från att berätta detta för er och dela med mig av en liten smygbild på dramat som skedde tvärs över gatan!



Det finns inte mycket att se just på denna bilden. men JÄÄÄÄVLAR va de bråkade haha!
Tanten i vitt vs tant med lila väska xD!

Lila: -Oklart- Det är ju mobbing
Vitt: Mobbing!? vad är det du pratar om det är ingen mobbing
Lila: johoo! det känns så de är så otrevliga och hälsar inte när jag hälsar.
Vitt: Men nu får du väl ta och ge dig!!! Så som du håller på begriper du väl själv att INGEN vill ha med dig o göra
Lila: Vad då håller på? :( *Spelar dum OCH tycker synd om sig själv!*
Vitt: Spela inte dum här nu. Du vet själv vad du håller på med och så kan man inte bete sig. Fattar du väl!!!!!
Lila: jag har inte gjort nått för att förtjäna detta!?
Vitt: Knappast! hur många gånger har inte du slängt in hatlappar till de stackars paret här ¨på nedervåningen?
Lila: HAR JAG????
Vitt: Och dem som bor över dig har fått hur många brev som helst för att de står på sin balkong o röker när du sitter ute på din?!!!!! fassoner. om du tycker det luktar illa när de röker, så är det bara att gå in ett litet slag. du dör inte av det.
Lila: Men...
Vitt: inga men!! det är så det är och du kan inte hålla på så om du vill hålla god ton med grannanra här. det funkar inte så. *Mumlar* Surkärring!!!
Lila: är jag inte alls det!!??? *PUTAR MED UNDERLÄPPEEEEEN!!!! xD*
Vitt: Joho det är du och det vet du själv om. Man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad.
Lila: det gör jag.
Vitt: då får du leva med det. ingen gillar dig...! du ska va glad att Kärstin var hemma och inte Råland den gången du skicka in en sån otrevlig lapp i deras lägenhet.
Lila: vad då?
Vitt: För hade Råland varit hemma hade han sparkat in dörren på dig och då hade du fått se på obehag det ska jag tala om!
Lila: men...
Vitt: NEJ sa jag! inga men! det funkar inte du får sluta upp med dina dumheter. ingen uppskattar det du gör mot oss alla. se så! gå nu innan jag får spader här i landet.!


HAHAHAHA att jag inte dog. det är ju så himla lyhört här vi bor att man hörde det hur tydligt som helst ^^

Men nu ska jag tvätta klart, dammsuga (om det går. förbannelse över våra dammsugare. detta är andra dammsugaren vi haft på minder än ett halvår som gått sönder!? ) städa och sen puttsa fönsterna ^^.

och höja musiken på max!!! ska va lite "Lazy, Lazy" tillsammans med min vän Bruno MARS här nu innan jag kutar ner o tittar till tvätten :)

Teodor

Inatt drömde jag om min lille katt teo. som faktiskt inte är så liten längre. han fyller 14 i höst om jag inte minns fel. annars fyller la han 15 haha! men han är lika fin som vanligt. lite slappare hud än innan bara..
det är de enda som har förändrats visuellt på honom med åren, och att han är lite stel.

i min dröm i natt var han läskig. hans vänstra bakben var liksa stort som min arm o hans tass va som min hand. den stack fram mellan benen på honom och gjorde att det tog längre tid för honom att gå?!! vrf jag drömde detta vet jag inte. men det var ganska obehagligt. för han svarade inte på tilltal heller. han kände opålitlig och obehaglig att vara runt och det är inte alls sån han är. han är underbar o fin, söööt och alltid snäll o gossig mot ALLA. så jag vet inte vrf jag drömde det. men jag vet ju hur han är i verkligheten så det e la lugnt! :D

Nu ska jag fixa mig till jobbet :D BYE BYE!

Påsken! + uppas fyllespruta

Jag har inget o göra i dag så jag sitter här o slänger in en massa inlägg i väntan på att få börja jobba.

I påsk spenderade jag och patric vår tid i Timmele :) Anton fyllde år och Lars fyllde år så det blev 2 kalas o goda tårtor. Men vi umgicks mycket med vännerna med! :D
Vi träffade Adam som e i USA nu. Sen åkte vi hem till Agi och Uppa på lite grill o mycket mycket sooool! det var aldeles underbart och jag som varit sjuk behövde lite sol. sen drog patric o jag till kalaset hos Lars. vi körde Anton till en kompis som skulle åka tillsammans med honom till Elmia på bilmässa. Efter det drog vi tillbaka till våra vänner på en annan fest i stan. Festen va sjuuuuukt dryg men vännerna var lika underbara som vanligt. Uppa va full som en spruta. vilket va jävligt kul då han hade en spruta som han hade använt för att Injicera sina frukter med sprit. han hade de roligaste kommentarerna till allt ^^ Robbin hade faktiskt lyckats spara en del på facebook.
jag har tre jävligt roliga här nedan som jag snodde från Robbin och Micke^^

1. Lyfter ni så skjuter jag
2. Jag lovar jag skjuter 400 meter!
3. Jag har två bollar om ni ska spela bränboll

Japp det är uppa det (Y)

jag o brudarna tog tag i situationen. slängde oss i bilen o drog hem till terre. där kom vi alla på att vi tyckte festen vi var på va svin dryg. Efter lite tjejsnack om killar och andra fester vi varit på under de senaste veckorna så drog vi tillbaka igen. då kom micke o Robbin som ville ha skjuts hem. Efter det drog vi faktiskt hem också. MEN! vi hämta Garnis på vägen så hon var hos oss den kvällen o sov. Dagen efter drog vi till gbg för lite ärenden. vi drog hem till mig o snygga till oss lite. slängde fram sommarkläderna o njöt av solen!!
Så den helgen har varit grym!!



Att jag inte dog!!!!!

Ja precis! att jag inte dog av hjärtinfarkt när jag fick veta min köplasering i samtalet till skatteverket är ju ett mirakel!!!!!

Jag kanske ska börja med att förklara varför i hela friden jag skulle ringa till dem? Det är deklarationstider och jag har inte fått mina papper än. Så jag skulle kolla om de missat mig eller om jag bara inte behövde deklarera i år.

Jag kollar mitt saldo på mobiltelefonen för vi har inte skaffat någon hemtelefon än. vi e så jävla snåla ^^
15kr det BORDE vara tillräckligt. efter jag slått NRet som var allt för svårt att hitta på deras hemsida följer samtalet i 6 steg

1. En dataröst välkomnar mig o ber mig slå in vilket typ av ärende jag söker.
2. Ytterligare en gång vill hon att jag slår in lite mer i detalj av vad jag söker. inget av hennes alternativ var rätt.
3. nästa steg bestod av ytterligare frågor.
4. Säger datarösten till mig att jag inte ska deklarera om jag något bla bla bla och nått annat med företagsdeklarationer bla bla bla !!??!?
5. "Du har plaserats i kö. och har plats 353..." WHAAAAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????
6. "Du har nu plats 248 och det beräkna------" Där tog mina pengar slut

-.-!!!!????

De har inte tänkt på att kanske skaffa lite mer arbetsstyrka så att köbildningen kanske ligger mer under 100 istället för snäppet över 350!?!?

Jag blev sjukt förbannad.. Så mamma fick ringa åt mig istället som faktiskt har en hemtelefon. fail!

MEEEEN va dryyygt!!

Yes! det är precis så jag känner ^^ kl är 1 och jag ska inte va på jobbet förens om runt 4 timmar.
Vad händer nu liksom?! :O vad ska jag hitta på hahaha!

Det finns ungefär bara en grej jag kan göra nu och det är att städa lägenheten, diska o sortera tvätt + fixa tvättid.
Är jag fortfarande för omogen för att ha en lägenhet? med tanke på att jag hittar på alla möjliga ursäkter istället för att göra det vesentliga "tråkiga/jobbiga" eller kommer man alltid känna så här? :O

JAG HOPPAS INTE DET!!! nån gång måste man la tröttna på att det blir stökigt så fort o att det blir så mycket disk? då borde man börja se till lite mer att det är fint hela tiden ^^ så man slipper städa så mycket.

______________________________________________________________________________________

I går va Niclas, Catrin o Hugo här. vi käkade kyckling/bakon sallad o gjorde lite planer inför månaden. så vi vet i vilken årdning vi ska ta itu med allt vi syslar med på vardagarna ^^

______________________________________________________________________________________

Och jag har gått loss med hammaren denna gången och inte slagborren. som att jag trodde det skulle gå mycket bättre -.-!!! jag hatar betong och det borde inte finnas! HATA!!!!!!

nu ska jag gå o göra nytta. eller bara ligga framför tvn ett tag till.. kanske kolla på bänkdiskmaskiner så man slipper stå o diska varje jävla dag!!! det hade varit det mäst underbaraste jag någonsin kommer införskaffa till denna lägenheten om jag kan få tag i en bra diskmaskin!!!!! åhh jag vill ha en :D <3

aja hej då ^^

mor 50 bror 18 och jag e inte sjuk :D

Ja då. jag mår bra idag :) nu har jag mer ont i halsen för allt pollen som är här.. som vanligt så här års!
idag är det mycket som står på shemat känner jag. Jag ska försöka komma iväg på en liten fika med Adam som ska åka till USA på tisdag :O känns helt sjukt. det va som min chef sa en gång. "jahapp! och när jag var 20 då var det poppulärt att gå lumpen.. Och nu ska man tydligen vara Au pair!?" japp så är det nog :)

efter det ska jag o patric till Agi och Uppa på lite grillfest :) grilla lite gott o umgås är vad som kommer hända :)

efterdet ska vi dra till Lars som fyller 30 år idag. ja. det är la det som händer mästadels av dagen. sen kommer det säkert hända nått annat med. men det märkver vi då. mamma ska ha tjejpåskmiddag med berit och eventuellt med Monica. fast monica har lunginflamation så det får vi se med den saken. mamma har nog fått en liten nysmak för det där med tjejkvällar och liknande sen hon fyllde 50 som jag helt glömt av att skriva om ^^

Vad hände på mammas födelsedag?! :O

Jag och patric lyste med våran frånvaro när mamma fyllde år. eftersom vi var tvugna o jobba. Men Håkan och Anton hade vart riktigt hurtiga och väckt henne på morgonen med champanjfrukost och ett brev med hela familjens present till henne. - En heldag med delfiner på kålmårdens djurpark! (Y) mammas favoritdjur är och har alltid varit delfiner :) klart hon ska få klappa lite på en delfin när hon fyller 50 :D hon blev jätte glad. senare på dagen skulle min moster ta ut mamma på en middag. mer fick inte mamma veta  ;) det visade sig att det bara var en stor tjejmiddag med en del av mammas goda vänner på cocothai inne i u-hamn! Då fick hon även veta av min moster och mormor. att de ska ta med henne på spa och där ska det med bara vara en massa brudar så du kan la tänka dig hur kul de kommer ha ;).. det var väl hela hennes födelsedag

Antons födesledag so far ?! :O

Han fylde ju 18 igår den lille tallen ^^
så han fick la lite sider o lite champanjfrukost eller liknande. han fick 500:- av mig o patric och en krogrunda i gbg :) av mamma fick han pengar till o köpa ett par converse + ett gymkort. av farsan fick han - En bil....! haha ne! han hade lurat nästan alla sina kompisar på face att han hade fått en bil av pappa i födelsedagspresent då han hade tagit ett kort vid deras nya bil :P Ne men det han fick av pappa var inte långt ifrån kanske man ska säga. Inskrivningen till körskolan, teorilektioner, körlektioner + böcker! :D sen hade han fått ett par lee wise jeans om jag inte mins fel. och en tröja :) så han hade en bra födesledag även om han inte fick den nya experia som han tjatat om.. om ni frågar mig så fick han myckt bättre grejer än en sketen telefon ^^ men det e la bara jag.



blä nu blev det ett jätte långt inlägg. men det skiter jag i. det är inte för någon annan än mig. Dock har jag märkt att brorsan läser skiten som en slav ^^ morsan har la tydligen börjat o patric blir sur när jag inte skrivit på länge :O sen vet jag att det e en del andra jubelidioter som tycker denna bloggen går o läsa. men det e ju bara kul :D så fortsätt med det så klart. kram kram <3

Som ett brev på posten...

....Fick jag givetvis den lilla ytte pytte bakterien som hergade i patrics kropp!! Jag har kampat här i soffan sen i tisdags då jag vaknade heeeeelt förstörd! idag sov jag till kl halv 3 i hopp om att bli bättre. när jag inte var det så blev jag skit sur! det har varit en ganska värdelös vecka måste jag säga. att vara sjuk när det är de bästa vädret på jag vet inte hur länge är verkligen inte en höjdare. folk går fan i kortbraller :O :O!!!!!???? och här ligger jag, halft död och är så trött på reklam o allt vad tv heter! jag hatar pågens fiberrutor nått så fruktansvärt nu då jag typ käkat en hel limpa sen i tisdags. ja, tro fan inte jag e dum i huvudet. jag har ju knappt kunnat äta nått annat än det o piggelin. Jag vill ut i solen. jag vill hitta på saker o kunna njuta av de fina vädret. bli lite solbränd. vad som hälst!!!
men e man dösjuk så e man ^^ det vill till o hålla sig på mattan om man vill bli frisk fort. min goding till chef fyller år i dag med. hoppas verkligen han har en bra dag med familjen. han förtjänar det! :D vi tänkte fira honom på tisdag när vi börjar jobbet igen. även fast han inte vill ;)
veckan har som sagt varit piss. och jag har inte sett fram emot o dra till timmele över huvudtaget eftersom jag missar allt kul när jag är sjuk. fast så ringde jag Garnis. o hon ska dra till timmele idag! :D så vi har bestämt o ses nån gång i helgen oavsett! vilket känns väldigt roligt :D :D!!!! så nu känns det lite bättre och så hoppas jag på att jag e frisk på lördag så jag kan komma på grillkväll hos Agi <3

hejsan svejsan...

Patric e sjuk med nagellack på tossera ^^

Jahapp! i natt så väckte min kära sambo mig. Han skakade nått så våldsamt, hackade tänder och var äckligt varm!!
det visade sig att han hade 40graders feber och där hade han legat ett tag o inte vågat väcka mig.
Som tur var så lyckades hans skakande väcka mig av nån anledning.
Vad händer? jo tempen in i munnen, alvedon o ipren fram, mycket vatten, en våt o kall trasa på pannan och även kalla våta trasor vid fotlederna o handlederna. vrf? jo, Patric har haft mycket feberkramper som barn. För högt upp i åldrarna för att det ska vara vanligt så man måste tydligen se till att det håller sig någorlunda nere. 2½ timma tog det innan febern la sig! då va man trött.
sen var det för mig att knalla upp en timma efter det o dra till läkaren för lite sprutor. gissa om jag va trött. fy känndes som jag inte sovit på en hel vecka. det blev ju inte bättre av att man va tvungen o dra o ta sprutor.
jag blev TRÖÖÖÖT och jag orkar inte ens gå in på allt som denna dagen tillförde med jobb och liknande. jag har bara kännt mig allmänt dum i huvudet idag och har inte dugit till mycket.

Nu är det snart en timma kvar tills jag ska kolla tempen på patric o pilla i han lite vatten o skit. Men det gör jag häldre än o se honom som en överhettad dyrasellkanin som hakat upp sig.
hoppas bara inte jag ska åka på det ^^!

ja ja. hur som helst så är han väldigt trött o orka inte säga nej till saker lika mycket som vanligt. därför tog jag tillfället i akt o målade hans tånaglar med mina nya nagellack ;)
HAHAHAH!!!!

 
Fötter är inte det sexigaste som finns. NEPP! men jag kunde inte hålla mig för han ville verkligen att jag INTE skulle lägga ut den. men så goa som vi e mot varandra så gjorde jag det i alla fall ;)

just det vi har bytt visningsbilder på face nu äntligen. det va ju inte igår direkt ^^ dock har patric tagit över min gamla bild på oss o jag har dratt in en på mig i väntan på att jag ska hitta en ny på mig o hjärtat som e värd den platsen.

ska sova. natti natti <3

Godisfrossa

TJAA!!!

nästa månad, då är det kört..!
Då är det slut på godis, slut på läsk, kakor och annat snask.
så är det bara.. Nästa månad ska patric o jag börja träna och jag börjar känna nu att jag ska käka så jävla mö skit jag bara  kan nu så jag verkligen blir riktigt trött på det och vill bli sund och allt det där... dock så vill jag det redan :) det ska bli gött och det känns inte alls jobbigt för jag har gjort det så många gånger redan :)

Men jag älskar godis och sån skit så nu  ska jag fan proppa i mig det ska jag lova er.. jag kommer la säkert gå upp 15 kg på köpet men det tränar jag bort ;)

nu ska jag försöka sova, ska upp tidigt i mon och dra till läkaren :/ fy! men men, det blir la väl ändå... puss o kram skumbanan

just det. Patric du kommer säkert läsa detta och jag tycker faktiskt du är finare nu när du gått upp lite och inte passar i några av dina gamla jeans, du e så underbar o go. så sluta säg att du e fet för det e du inte ;) du e biff HAHAH!!!
jag älskar dig, pussss <3

Hemma är där hjärtat är <3

Då var det dags för ett litet besök i Timmele igen...
kära kära timmele <3

Är så glad att jag flytta så jag kunnde få den distansen till hur mitt liv såg ut förr. Hur lyckligt lottad jag är som haft den uppväxten jag haft, de vänner jag haft, folk jag träffat, så jag blivit uppfostrad. Jag är så innerligt tacksam. jag skulle ALDRIG velat ha en anorlunda uppväxt.
Jag kan väl inte påstå att allt varit så kul alltid, och under tiden man växte upp fick lära sig sina läxor om livets jargång så önskade man att man bodde nån annan stans, hade andra föräldrar eller att saker aldrig hade hänt. Men personlig utväckling är inte kul. åt minstånde inte när man går igenom den. Men efteråt är det väldigt tacksamt och roligt att se tillbaka på hur man blivit formad till den man är idag.

Jag var inte glad för att min mamma och pappa gick isär för flera flera år sedan. Men nu är jag så innerligt tacksam för det. att jag har 4 underbara föräldrar istället för två. så bra som det är nu.. det kan inte bli bättre. Jag har en underbar pojkvän som älskar mig mer än jag själv gör. underbara föräldrar Pappa Thomas & Maggan, Mamma Mia & Håkan och en lillebror som är precis som en lillebror ska vara och lite mer <3 vänner som jag skulle gå genom äld för och ett liv som just nu är underbart!
Jag kommer möta motgångar och ibladn kanske min lillebror inte är så som jag vill, mina föräldrar kanske inte tycker som jag. eller att annat krånglar i livet. Men jag är ändå tacksam för det jag har och det som hänt i mitt liv. För utan det hade jag aldrig varit här jag är i dag.

Sitter hemma hos pappa nu och patric kommer snart <3
Här ska vi spendera vår helg och bara mysa.. Det är som uppladdning för både mig och patric. vi bara är! det är helt otroligt vad vi slappnar av när vi väl kommer hit.

Trodde aldrig patric skulle gillar Ulricehamn så mycket som han gör nu. Han har yttrat orde jag aldrig trodde jag skulle höra ^^ "Det får nog bli så att vi flyttar till lilla Ulricehamn när vi skaffar barn tror jag!" Trevligt trevligt. Bli inte oroliga nu. Nej vi har inte planerat på o skaffa några barn än. vi får vänta några år till. vi har mycket vi vill hinna göra innan vi ska ta tag i sånt där :) men någon gång så ;)


Pappa Håller på med sin eviga renovering ;) sätter upp lister vid dörren ^^

Och maggan sitter och läser tidningen. Hon har blivit förkyld :/ Men nu sitter hon och spelar på king.com ;)

Vädret är med oss just nu. Trots att det blåser som aldrig förr ^^

Vi har alla väder i timmele på samma gång. visste ni det? innan regnade det samtidigt som solen sken och det va blåsigt. sen blev det mulet och börja hagla xD..

bye

Lite skit.. just nu i alla fall.

Idag regnade det. Riktigt mycket! :O
Det var nog en av de sex dagarna som de verkligen har regnat ordentligt här i göteborg sen jag flytta hit..

Det var ett tag sen jag flyttade och frågan är nästan igentligen. När flyttade jag igentligen?! hahaha!! ingen vet inte ens jag själv. allt har gått så fort men nu börjar det falla på plats bit för bit.... lite då och då.. för hoppningsvis :)
jag börjar kunna slappna av riktigt bra här hemma nu :D att gå på gatorna här känns hemma även om jag är van vid mer grus och gräs ;) och KOSSOR/koskit istället för hundar o hundbajs hahah ^^, Hugoplutten har blivit så stor nu och han är sötare än någonsin han kommer bli en riktig tjejmagnet när han blir stor ;)

Fick reda på att ytterligare ett kompispar är med barn nu :D eller jah, de är väl för tillfället mer kompis med patric än mig kan man säga ^^ men ändå så underbart kul och jag är så glad för deras skull! (Y)

För övrigt måste jag säga att jag alltid har den vackra solnedgången för min syn på kvällarna när jag jobbar och jag kan säga att en vacker solnedgång, när grabbarna spelar på ullevie och att få prata med underbara människor det är fan nått av de bästa jobb jag haft ;)

Efterlysning!!



Man blir alltid lika ledsen när man ser lappar på folk som är försvunnena sitta uppe över hela staden. även om man inte känner den personen eller den personens nära och kära. det är ändå obehagligt och man kan inte låta bli och tänka på vad som hände den kvällen.. ska man bli orolig för sig själv? eller ska man leva vidare som vanligt?.
 Man önskar av hela sitt hjärta att han har klarat sig och kommer hem när som helst. Men vi har inte hört något än och det var ett tag sen han försvan nu :(
Jag fick reda på vad som hade hänt på fredagen, när min lillebror och hans kompis var hos oss och pappa ringde.. han var helt hysterisk och fråga vart dem var/gjorde och sa att de fick INTE gå sjävla i stan. pappa va ledsen och berättade att detta var hans arbetskolega som hade försvunnit. Att höra pappa helt förfärad av det som hänt. kan jag inte ens föreställa mig i min vildaste fantasi av hur de nära och kära  känner sig! av det som hänt :(

Snälla! är det någon som sett honom eller har något att tillägga som inte har framkommit än. Ring polisen nr 11414

Sicken dag !?

Okej! jag kommer skriva ner allt detta för min egen skull. så jag kan gå tillbaka senare i livet och titta på detta inlägget. skratta och säga. "hahaha! sicka problem jag hade då! *Not*"

Kan väl kort och gott börja med att säga att jag hade en rent ut sagt bara dålig dag.

Det började med att natten till torsdagen inleddes på sämsta sätt då Patric snarka oavbrutet och mycket högt att jag tillslut - efter nästan ha blivit galen - fick gå ut och lägga mig i soffan och försöka sova -.-
Natten fortsatte med ytterst konstiga drömmar som gjorde mig så sjukt stressad att jag va trött när jag väl vaknade. jag orkar inte riktigt gå in på allt vad jag drömde men om jag säger så här. -> drömde att England "vilket jag tillhörde" låg i krig med Kina och jag va så strässad att när jag väl vakna på natten för o gå på toa stressade nått så fruktansvärt för att inte kineserna skulle komma och röva bort mig ^^

när patric dratt till jobbet la jag mig i sängen igen för att försöka sova lite skönare. PATRIC hade försovit sig så kl va runt 8 vilket tydligen grannarna tyckte var en bra tid att börja banka och dona i garaget.... som är precis under sovrummet!!!!!!!!!!! detta gjorde inte saker lättare. när jag väl gick upp var det massa som hände. NE! det bara regna...! och blåste...! så jag gick upp för att baka vilket jag var tvungen o göra. vissa av ingredienserna skulle annars bli gamla. jag skulle 1 baka bullar 2 baka bärmuffins. jag räknade ut hur lång tid allt skulle ta o det skulle va klart i god tid till att hinna med allt annat innan jobbet. perfekt tänkte jag.

så: av någon konstig anledning så var jag tydligen tvungen att skvätta nått så fruktansvärt när jag skulle baka att köket såg ut som ett bombnedslag!!!! och jag blev bara mer irriterad. sen kommer irritationsmåment nr 2! degen ville inte jäsa!!!!!!!!
jag satte då igång med o göra muffinsen. det blev perfekt! :D tills jag satte in dem i ugnen.. eller ja efter 10 min låg muffinsen ut över hela plåten!!! (Y) bra formar NOOOT!!!! inte nog med det så lyckades jag ju GIVETVIIIIS slå i mitt knä i ett skåp. där stod jag och jubla som en idiot och gorma,skrek och hyste knytnäven rätt ut i tomma intet. de som prominerade utanför huset och såg in måste trott jag va galen xD i alla fall. allt som allt tog det mycket längre tid med bakandet än jag trott och jag missa allt annat jag skulle göra. så jag fick stressa iväg till jobbet efter att ha slängt på mig anständiga kläder ^^ vad händer när jag ska gåt ut. MIN VÄSKA GÅR SÖNDER??!!! vrf, vrf, vrf!? helt utan anledning går den bara sönder!! då började jag undra. VA FAN HAR JAG GJORT för att förtjäna detta som händer mig idag?!

skit samma jag kom över skiten och insåg att jag va tvungen o springa till bussen. när jag kika på klockan såg jag att jag hade ganska bra marginal att hinna ändå :D så jag blev ganska glad. tills jag såg bussen åka förbi mig när jag nästan va framme vid vägen!!!!!!!! VA??? VA VA!!! den kommer för tidigt? detta händer inte!! stoppljusen blinkade gult i korsningen och jag kom på att de sagt på radion att det e trafikkaos i hela gbg....! -.-
efter att nästan dött av att försöka gå över vägarna -då inga bilar vill stanna- kommer jag fram till busshållplatsen. där står jag och väntar. en kvart. inga bussar kommer. förutom från fel håll så klart. där går det bussar hela tiden. de kommer direkt eftervarandra?! det händer ju bara inte liksom!!?

framme i stan! YES! :D jag hoppades på bättre tider men va ändå ganska irriterad på ALLT ^^ jag kutar till expressohouse för o köpa mig lite kaffe. viker in på den kaffebar som aldrig har mycket folk vid sig. givetvis hade dem en fet jävla kö just idag! jag ställer mig i kö o försöker tänka på annat. lätt!? en jälva HORUNGE *ursäkta uttrycket* går före mig i kön!!!? vaaarrfööööör? när jag väl fått mitt kaffe drar jag mig mot korvmojen frank´s för att få nått i magen så jag inte, typ dödar nästa person som försöker prata med mig ^^...
kön va inte lång. det stod bara två män framför mig som givetvis skulle ha en helspecial med allt på.. tar hundra år. tydligen.....! när jag väl fått beställt blev jag skiiit glad, fick min dricka o när hon skulle dra kortet säger hon.. tyvärr!
VAH? sa jag... ah tyvärr funkar inte kortet här idag. det är nått fel på våra maskiner, du får gå nån annan stans och äta.... no no No NOOO!! nu va det brottom till jobbet. så jag fick kuta till pressbyrån på drottningtorget -Den andra som va tvärs över gatan va överfull -.- - och jag börja undra vrf det va så mycket folk i gbg helt plötsligt? ^^
övergångstället va kaaaooos och jag orkar inte ens berätta allt vad som hände där. säger bara att en brud sprang rätt in i mig. resultat: kaffe över hela armen och rätt mycket mer förbannad..

ne som tur var köpte jag en stor kaffe o jag hade mer än helften kvar! :D inne på pressbyrån skulle jag äntligen få min korv. TRODDE JAG! neh tyvärr baara våra "tjockiskorvar som smakar som äld finns färdiga" ungefär... spelar ingen roll sa jag snällt.. jag måste ha mat. köpte en dricka för att släcka törsten. lite missnöjd men ändå lugn för att jag äntligen skulle få i mig mat. när jag skulle gå ut ur den LILLA LILLA pressbyråafären kör en liten kinestjej förbi mig med sina två yberstora rullväskor!!!! som var lika stora som hon själv och för stora för att komma fram i de trånga utrymmet med... tog ju irriterande lång tid att stå där och vänta. nu i efterhand känner jag att jag lika gärna kunnat hjälpa henne men inte då ^^
när jag går ut ur afären står en kvinna, eller nej en äcklig brud.. en mycket irriterande äcklig brud och plaserar varor i hyllan som de har där. hon tittar på mig, tittar på mitt kaffe från EH och säger tyket som FAAAN!: "URSEKTA MIG! du vet väl om att vi har stans GODASTE kaffe här?!" att jag inte ville slå in käften på henne! det va så jag kände. fasen! låt mig dricka vilket kaffe jag vill!! jag svara artit. jag vet. och så gick jag.

när jag står vid busshållplatsen till jobbet är det 2 min till bussen kommer. där står jag med en kaffelatte, en otymplig fettokorv och en dricka. hjälp! korven va inte allls stark... den va SVIN stark och jag fick ont i munnen :S
tur att jag köpte en dricka tänkte jag triumferande och ställde ifrån mig allt annat för att öppna den. :D
det gick inte -.- .... det gick verkligen ine alls!!! jag satte drickan mellan knäna o vred, båda händerna, med textil imellan, jag bet. den öppnades inte. huuuuur vanligt är det att det händer en fanta exotic? inte varje dag!!!! men just idag.. sen givet va de la tusen andra saker som inte funkade den dagen men som inte är värda att skriva ner här... men ni kan förstå att den dagen!!! OMG!!! minst sagt.