Kalla Januari

Livet blir aldrig som man tänkgt sig.. Men det visste vi ju redan..
Det är sjukt kallt ute nu o man drar sig från att gå utanför dörren. Jag sitter här i pappas varma kök men måste tyvärr dra mig till mamma. Det är mat och om tre-kvart så ska jag åka med Elin Borgström och kolla på en teater som heter Aladin..
Jag är inte jätte sugen. jag är bara sugen på att ta en lång bastu för jag fryser båder fingrar o tår av mig här..
men vi kanske hörs senare ikväll..
pusss

sjukt jävla ledsen! ända in i hjärtroten!

Jag gjorde slut med Viktor den 2 januari =(
för att jag inte var kär i honom längre antar jag.. men jag vill bara gråta hela tiden nu!! jag är sur hela tiden och jag känner mig helt villsen!!! Va fan är det här igentligen och vad betyder det!? att sitta och gråta mitt i natten så som jag gör nu och hata honom för att han förstörde allt!! för att han gjorde att jag sluta tycka om honom lika mycket!!!

Jag Tog ner bilderna på honom innan =( och det va hemskt! ska det vara så? älskar jag honom fortfarande eller är det bara så att de har hängt där så länge att det är jobbigt att ta ner dem. Jag vill inte ta bort hans tandborste för det känns så jävla jobbigt!!!! DET KÄNNS SÅ JÄVLA TOMT !!! Ensamt!
VA FAN HAAR JAG GJORT !?
Vad ska jag göra? och hur vill jag ha det`???

Jag vet att jag inte vill ha det som jag hade de nyss :( jag blir bara ledsen! för han fatta aldrig vart jag ville komma?!!! jag ville ha tillbaka MIN viktor!!! min viktor som va full av liv, rolig, trevlig, utåtriktad, han som brydde sig om saker och ting! han som var GLAD och skoja! som fick mig att känna mig fin och älskad!! jag vet inte vad som hände.. för sådan är han inte längre. jag vet inte när det försvan. jag tror att jag älskade honom så mycket att jag inte märkte att han tynade bort!!! vem är han nu!??
Jag kommer inte ihåg när jag verkligen kände mig riktigt fin eller älskad av honom sist, att jag var den lyckligaste på jorden????

Många gånger ville jag inte säga något för jag kände mig så tjatig och krävande.. sur! så jag samlade på mig allt till glesa tillfellen då jag sa till honom på skarpen! men det känns inte som han tar mig på alvar! kanske skulle jag klagat mer!? sätta mer krav! jag vet inte.?

det är så mycket jag är missnöjd med!!! så mycket som jag vill ha tillbaka som gör mig så jävla ledsen att det är borta! vad hände med min älskling!? Han som jag älskade över allt annat på jorden, han jag faktiskt fullt och verkligt kunde se mig med i hela mitt liv??? vart är duu ?? kom tillbaka till mig och kämpa för det du älskar!! skit i vad jag sa om att jag inte älskade dig!! för jag är helt förvirrad!!

jag önska att jag kunde gå tillbaka till den sommaren ner det blev vi!!! Gå tillbaka och se hur du var då!? det jag vet att jag saknar mest, är din vilja! din pasion för saker, drivet!!! och dina ögon!!!! Det är samma ögon men ändå inte alls lika dana! ,
jag glömmer aldrig hur du tittade på mig den sommaren, det första halvåret!! de var så blå, så himla fina.livliga, pigga.. jag hade glömt av det! men bildena påminde mig faktiskt. man ser på korten som jag har. hur jävla fin du verkligen är och du har bara kastat bort allt!! Va fan är det med dig!!!
jag hatar dig så jävla mycket för att du gör så mot dig själv och mot MIG!! mot dina vänner och mot ALLA!!!! Fan ta dig och din jävla skit!!!! fattar du inte att jag älskar dig!!!´?? Vakna någon gång och gör något åt saken! ta tag i all skit som tynger dig och säg till på skarpen!! lös dina problem!!!!! JAG ÄR SÅ JÄVLA OLYCKLIG NU!!! just nu inatt! men kanske inte i morgon? då kanske jag känner nått helt annat. jag vet inte, för jag är heeelt lost just nu!! men detta jag skrivit nu det kommer helt från hjärtat och jag menar vartända ord av det! så om du läser detta viktor vilket jag tvivlar på!!! fatta då snälla! och gör något åt det!!

Jag var inte hela ditt liv! men du gjorde mig till hela ditt liv. som om ingen annan hade nått värde. det kan låta romantiskt. men det var inte på det sättet du gjorde bort dig big time! du har förlorat så jävla mycket. reda innan du förlorade mig. För du var inte hela mitt liv men du var jävligt mycket av det! och jag mår skit just nu.. jag saknar inte den du är just nu.. den tråkiga soffpotatisskallen som bara är tjurig o vresig o ser alla motgångar i livet som skiter i allt o alla utom det som intresserar dig mest din dator och din onyttiga lifsstil! att gå upp på morgonen o sätta på datan o sitta där tills du ska sova är inget liv. så omständigt är det inte att va med sina vänner eller hitta på saker! du ska bara veta va dina vänner saknar dig! och va ledsna de är på dig, särskilt Adam som älsakr dig så jävla mycket, och du bara pissar på honom!
med dina vänner menar jag alla utom björn o staven.

 jag saknar den gamla viktor Han jag blev kär i!!! den viktor är du inte längre!! tänk på hur jävla bra du va! hur vi va! jag saknar den viktor!!!
han som sa att jag var fin när jag såg ut som en kossa, han som inte sa det bara för att säga utan som verkligen tyckte det!. han som gjorde livet lättare att leva! FAAAN jag vet inte vad jag ska säga.. jag hoppades på att du inte tog mig för givet! men jag börjar undra om du inte gjorde det ändå! öppna ögonen och se vad som händer annars förlorar du snart allt!!!

jag saknar dig och jag vet! att någon stans där inne finns du, men jag kommer inte orka vänta! <3 så sluta sitt, kom ihåg allt jag sagt istället.               snälla! jag sitter här och gråter, kom igen!! Snälla

Slut

nu har jag gjort slut med viktor-- det funkade inte längre, så enkelt är det.. tråkigt dock..
igår alltså den 2e januari gjorde jag slut och i dag den 3e hade det varit vår 17 månaders dag.. Galet hur saker och ting kan sluta...
Efter att jag hade varit hos viktor drog jag hem och fixade mig lite. sen bar det av till terre för en girls night out i borås på utestället Puls. och guuuud va kul jag hade... Brudar! ni vet verkligen hur man får en på gladare tankar.. och tack alla verkligt underbara vänner som stöttar så himla mycket.. sjukt underbara, så tack tack och åter tack för att jag får turen att få ta del av eran vänskap.- <3


Im singel for the first time in one and a half yere ;-) hur stört det än låter så känns det sjönt..
jag har lite nya planer för mitt singel liv..
1. Jag ska äntligen få sluta med mina p-piller efter tre års användning^^
2. jag ska verkligen få bort mitt kärlekshull så att säga.. neh hehe! måste få tillbaka min gamla vikt igen..
3. ingenting är omöjligt
4. ha så jävla kul du bara kan
5. sattsa och skit i va alla andra tycker!!!
6. skaffa en tatuering eller ta hål i öronen xD

galet va? HAHAH!! Not. men det känns skönt att jag skulle kunna göra allt detta och mycket mycket mer. utan att ha någon annan än mig själv att ta hänsyn till. det är verkligen skönt...
nu ska jag dra. kram kram. <3