Jox

Vissa nätter har jag svårt att sova... Oftast så har jag alltid kunnat skriva ur mig allt jag kännt och sen har det vart bra med det. Ikväll känns det som så mycket mer än så.
Jag har hållt på med vår drömbok hela kvällen och klistrat o pysslat.
Det är väl det jag hinner med nu för tiden... Måste lära mig att slappna av när det behövs för att kunna fokusera så som jag vill.

Hur som hälst så har jag haft så svårt att sova de senaste nätterna och allt är Skårelids fel ^^
Vilket dock känns skönt. Hon är helt ÄRLIGT! den enda jag känner att jag kan relatera till i denna verksamheten på ett sånt sätt och jag tror nog det är viktigt att ha någon man kan känna sig så nära till även om man inte är nära och känna ett slags driv till det hon inspirerar en till.. Hon sa så himla mycket på detta BBSet som så många glömmer... Hon har det där jag saknat hos så många talare. jag tycker hon pratar och förklara på ett sånt sätt många inte kan! 
Hon använder helt och hållet egna ord och tar saker till en annan nivå
Många upprepar varandra vilket jag tycker är så sjuuukt tråkigt många gånger.
En kvinna som verkligen får mig att tänka till varje gång jag hör henne prata.. Men i söndags var det verkligen speciellt. Hon va klockren!
Det har förföljt mig varje gång jag fått tid att tänka.. (på kvällen när jag ska sova..) så klart -.- men häldre det än inget alls.

Så har en del skit o tänka på, försöker bygga upp mig själv samtidigt som världen inte står still vilket man önska att det hande kunnat göra ibland så man själv han med..
Men! man kan inte få allt!

En låt som spelades i lördags och som har blivit ganska viktig för mig
When she was just a girl
She expected the world
But it flew away from her reach so
She ran away in her sleep
And dreamed of
Para-para-paradise, Para-para-paradise, Para-para-paradise
Every time she closed her eyes

When she was just a girl
She expected the world
But it flew away from her reach
And the bullets catch in her teeth
Life goes on, it gets so heavy
The wheel breaks the butterfly
Every tear a waterfall
In the night the stormy night she'll close her eyes
In the night the stormy night away she'd fly
[ Lyrics from: http://www.lyricsfreak.com/c/coldplay/paradise_20980626.html ]
And dreams of
Para-para-paradise
Para-para-paradise
Para-para-paradise
Oh oh oh oh oh oh-oh-oh
She'd dream of
Para-para-paradise
Para-para-paradise
Para-para-paradise
Oh oh oh oh oh oh-oh-oh-oh

La-la-la-la-la-la-la
La-la-la-la-la-la-la-la-la-la
And so lying underneath those stormy skies
She'd say, "oh, ohohohoh I know the sun must set to rise"

This could be
Para-para-paradise
Para-para-paradise
This could be
Para-para-paradise
Oh oh oh oh oh oh-oh-oh
This could be
Para-para-paradise
Para-para-paradise
This could be
Para-para-paradise
Oh oh oh oh oh oh-oh-oh-oh

Det har hänt mycket denna veckan och jag har kännt alla kännslor man kan känna förutom sorg dock "tack o lov!!"

Det har hänt kul saker
Det har hänt tråkiga saker
Det har hänt bra saker
Mindre bra saker
Sjuuukt irriterande saker
ytterligare lite små saker man nästan kan få gråa hår i skjärten av!
Riktigt skumma saker har hänt :O (Berättar i ett annat inlägg)
Obehagliga saker har hänt.
Drama har ägt rum i alla dess former och jah! vad hade jag gjort utan min kära vän Teres som är min egna lilla Al kajda drottning (Stavningen är menad att inte vara korekt!) här i götet!?!?!?
 jag håller med henne "Vänner är till för att spy på när man behöver få ur sig skit!" så tack för att jag får spy lite över dig och bara vädra allt! ^^



På lördag äre inflyttningsfest hos ett par av de käraste vännerna jag har!!! älskar dem så otroligt mycket och även
om vi inte hörs varje dag eller ses så ofta som man önskat så vet man att man har äkta vänskap då det aldrig känns konstigt att ses när man väl ses! tack Uppa och Agi för att ni är så underbara! för att ni finns och att vi alltid har kul ihop! saknar er varje dag! puss <3

Hur mår jag?

JAAAH!???

hur mår jag igentligen :/

Jag vet inte, det e liksom tillräckligt för att jag inte ska orkar snacka om det, jag vet inte vad det är.. jag mår bra men jag mår fan så jäääääääävla dåligt, psykiskt alltså, bara ongest o stress och ah jag vet inte allt..

Jag e sjuuukt irriterad på vissa saker vill bara spy galla över allting, fattar inte vrf jag har sånt agg mot folk.
nyss förklarade jag för patric att jag ville dela en person jag känner i helst 14 delar och sen doppa denna person i en skål med bajs!?!?!?!?! VEM SÄGER SÅNT! :O

som jag sa till jason, jag orkar fan inte ens med mig själv

då är man fan lyckad eller?


Hej!

Om man skulle ta och utbilda sig?

Jag har funderat över en sak väldigt länge nu? Och jag vet inte riktigt vilken väg jag vill gå..
Dock tror jag inte jag är riktigt mogen för det än... så det får nog vänta ett år i alla fall..

Men jag skulle nog vilja bli lärare! ^^

jah!! en sån där riktigt tråkig jävel, som trycker ner alla ungarna i skorna så de spyr innan de går till skolan, uppmuntrar rövslickareleverna.. suckar och visar sin irritation över rastlösa/udda elever och som inte kan ta till sig föräldrarnas klagomål eller åsikter och göra nått bra av det.....Eller??!?!?!?

NÄÄÄÄÄÄ! :D

jag ska helt klart bli en superlärare, jag hade lätt velat vara den där läraren som inte bara lär ungar om de ämnena som är meningen utan även visar att jag bryr mig, att jag ser dem som individer med behov, att jag visar dem att lära sig, det kan faktiskt vara kul :P .. visst alla kanske inte gillar Religion och Historia så som jag gör.. ja, för dem två var faktiskt mina favoritämnen, även om jag med ibland tyckte det va skit tråkigt tillslut och läsa/lära sig om kristendommen (som man ändå är uppväxt med) eller andra världskriget som man hört om ända sen man börja 2a klass typ!
så är det ändå nått jag funderat på länge om jag skulle vilja göra.
Men jag ska tänka lite mer på det...
vill inte slänga mig in i nått o sista anmälningsdagen är i slutet av denna månaden så vill inte kasta mig in i nått.

Vad tycker ni, skulle inte jag bli en rolig och bra historia/religions lärare?


Göteliga-fenomen!

För resinärer hit till götet under hösten finns det en del grejer man bör komma att käna till innan man sätter sin fot i denna stan!!!

Vädret!!!!!!!!
Sägs det att det ska bli soligt, TRO INTE PÅ DET! kläder efter väder, alltid, när man bor här o åker kollektivt på hösten vill man ha med sig en ryggsäck vart man än går med: shorts, varma kläder, regnkläder och allt där till!
NEJ INTE PARRAPLY!!!

parraply har alltid varit bortkastade pengar här i gbg... För regnar det så kan jag garantera att det i 99% av fallen blåser samtidigt!! det slår aldrig fel och har nästan alltid varit så här...

79 % av alla bussarna i staden gick inte igenom den årliga besiktningen så det händer många gånger att den bussen man tänkt ta inte kommer eller att de blir en massa förseningar.
Fick höra ett en enstaka buss hade lyckats kamma hem 17 olika fel under besiktningen och dem åker man i varje dag utan nån som helst säkerhet! :O

Åk inte kollektivt utan att betala, det kryllar av vakter som gör instick på biljettkontroller speciellt på spårvagnarna.. 1200kr i böter om du åker utan att betala eller om du väntar med att skicka en smsbiljett som tydligen måste skickas helst innan du går på bussen..

ah, det va la det antar jag.. de andra är inte relevant..
_____________________________________________________

Nu har det ÖSREGNAT, blåst upp till storm och jag vet inte allt vad som hänt under dessa dagar, att jag känner mig inflamerad o infekterad nått så in i bomben här nu.. hoppas hoppas hoppas jag inte drar på mig nång förkyldning.. det hade vart för jävligt. men höstiden är inte alls så rolig nu när vädret är som de är.. jobbigt att pallra sig till jobbet när man häldre vill ligga hemma o mysa.. inte för att jobbet är tråkigt utan mer för att man vet hur mycket man måste gå i regnet eller blåsten!!!!!!! fy jag fryser fortfarande :(

Kom och tänka på en riktigt jobbig grej :O varför säger man väder och vind? varför inte bara väder liksom? faller vinden ut väderskattegorin när man ska prata om hur dagarna ska bli?

Väder kanske är normala grejer.... som lite regn o sånt *lagom*
vind är lömskt och äckligt!!!!
men känner ändå att vind ska falla inom väderramarna?:O

så sol, vind, regn, målnigt och allt det där.. det faller inom kategorin väder.

men STORM!!!! + ÖSREGN på samma gång, hagel och allt äckligt man kan komma på, det borde få en egen kategori.. som typ???
JagskagöralivetsurtförElin-Kategorin?

japp... den blir bra!!!

hoppas ni har haft en underbart bra dag i alla fall. puss o kraaaam <3

Teresia Sandberg

skrivet den 6e Juli 2011

Hur är det igentligen? börjar man med Rubriken först eller sist när man skriver en text?
I en tidning finns det givet vis en regel för vilket stycke som passar vart. Men på min blogg! spelar det ingen som helst roll vad du börjar med, vad du skriver eller hur länge du skriver på nått.

Det som spelar råll är stunden! minnet! tanken! eller kännslan som du vill beskriva
för minnet det är gott dock så kort!

Så jag vill tillegna mitt inlägg till en mycket speciell person i mitt liv, trots att hon bor en bit bort nu över sommaren och ändå bara funnits i mitt liv i några månader så är jag så glad att just hon hittade till kontoret den där dagen då jag igentligen inte var på så bra hummör! trots det sa de bara poff så blev hon än av mina käraste vänner! :D

Hon är ödmjuk, sjävlständig, spontan, jordnära men ändå tokigt orädd, rolig och framför allt positiv: Det finns så många egenskaper som denna kvinna har och jag tänker inte gå in på allt vad hon är just nu - det skulle bli ett allt för långt inlägg!
Jag skulle kunna fylla en hel bok, hon skulle ännu värre kunna följa upp med en hel serie om allt tokigt hon pysslar med ^^ 

Just nu, i detta inlägget vill jag dela med mig av ett par sanningens ord som jag inte bara kan låta slippa ur mitt minne. De är allt för bra för det!

Det slår aldrig fel att Teresia Sandberg refererar till sig själv som Tant teres när hon ska dra till med en härlig Punch line i ett skämt eller en gnutta vishet i en konversation

så får du äran att tala med henne någon gång, lyssna efter Tant Teres för det hon är på väg att säga efter det, vill du INTE missa! Tro mig ;)

---------------
Fem av Teres bästa visdomsord någonsin!

5. Vänner är till för att spy på när man behöver lätta på trycket;  Läs (Prata av sig)
4. No matter how far wrong you gone...you can always turn around
3. man måste se till sin hälsa, man har bara ett liv och det ska räcka i många år framöver.....
2. Jisses Elin, vad lever jag för liv? varför händer allt knasigt mig...
1. När negativiteten haglar är bästa att smeta på extra mycket positivitet ;)

(Punkten nr2 är i mitt tycke väldigt viktig.. när man tycker livet tar en konstig vändning och allt känns knas. så ska man tänka på att man aldrig är ensam, Teres har det så vaaarje dag. men klarar sig så jääävla bra ändå! Inte nog med att hon råkar ut för de tokigaste sakerna VARJE DAG! ^^ hon har sina älskade flickor i Luddvika där hon kommer ifrån, som väntar på henne medans hon arbetar SOM ETT DJUR här i götet. Allt för att hitta en ny lägenhet som de kan bo i tillsammans och gå vidare från en småstad till en storstad... Det är svårt att vara ifrån sina barn så som hon är och det finns inte många föräldrar som skulle klara av att vara så stark, målmedveten och sann som denna kvinna är.

Till råga på allt försöker hon samtidigt hjälpa några vänner att skaffa sig ett boende då de är i stort behov av detta, Tjabba med sin mamma varje dag som innerst inne inte vill att teres ska åka, men visar det på helt fel sätt.. Hon har heeelt vanliga killproblem som vi andra har som singel och gud vet allt. men hon står på benen och hon drar den där tunga lasten även om hon har mjölksyra och blodsmak i sin mun!

hon är en på tusen... eller rättare sagt hon är den enda!

Jag är så oerhört tacksam att ha denna kvinna i mitt liv.. En som förstår mig på ett sånt sätt som inte många gör. De lyckliga få som får chansen att träffa henne nån gång ta vara på varje minut.. För ni kan lära er nått ni kan ha nytta av i resten av era liv....