PÅSKEN

Min favvo högtid!!!

Varför?

meh jo för att jag älskar påsken för att det känns så ljuuust!!! jag blir så glad, det är så lätt o skänt och soligt och ah gud vet allt. Folk behöver PÅSK ;)


En annan grej jag satt här o fnissa om när jag tänkte på påsken: Jag säger att jag älskar påsken och så har jag lite ris i hallen HAHAHHA, en person som gillar påsk borde la ha gula gardiner o hela köret. Jag pallar inte det alltså. Näh, lite ris i hallen passar mig! :D



- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

UPPDATERING:

Jag gick till Johan idag! :D det va riktigt kul faktiskt, vi satt o tjata om våra familjer och hur det går med hans små.
Vi snacka om folket på hans jobb och ah vi snacka om en massa. Kul kul

Resia va ju en jävla miss alltså! FRÅN DERAS SIDA! Det står på hemsidan att de har öppte till 20:00 Klockrent tänkte jag. Då drar jag ju till Resia o kirrar allt dirr efter Johan.. Väl där va det ju inte så där, vad händer? JO de stänger kl 18:30 tio min sen, JAG TROR JAG DÖÖÖR skrek jag, var på en tant tittade på mig med stora ögon. "Ja Skoja" sa jag och gick. SÅ JÄVLA typiskt!!! jag sk träna hela veckan nu och kommer inte hinna dra till Resia. FUCK nu kommer jag få göradet ändå. blir så trött, hur ska jag hinna.

Jag gick ut på en fin promenix och skaffa mig lite björkris! FETT NÖJD med pyntet ;) mästare..

Städandet gick la inte som tänkt, klockan han bli för mycket så våga inte ställa till med nått liv. så jag har vart lugn o fin och vikt tvätt en stund, sopat upp allt bös från riset i hallen.. Nu käner jag mig fett risig (dåligt skämt jag vet) så ska ta mig nått o käka, e dö hungrig.

sen diska o sen hoppas jag på att Sputtnick ska trilla innanför dörren :)

PUSSSSSSS!

Fullt ös!

I morse när man vaknade var det så fint väder, ver var strålande sol och inte ett måln på himlen, man kände verkligen att det skulle bli en bra dag.
FAN SÅ FEL JAG HADE.
Nu är det mulet och det blåser som det ALLTID gör i götet... Det är verkligen det första på min (sämst med Göteborg lista) haha inte för att jag har nån iofs, men det blåser konstant.. Det är som en förbannelse över stan. igår var det fint väder och det va ett tag som det inte blåste och man fick nära på en chock när det va lugnt o skönt och man kunde känna värmen från solen.

Trots de dåliga vädret och snön som tydligen ska falla här i helgen ( !? vad det nu e om !? )
så går dagen vidare

PÅ MIN LISTA IDAG: ska jag

1. Träffa Johan - min förra chef som ville ta upp några saker med mig.

2. Gå till Resia och kolla på lite resor till mig, patric, agi o uppa

3. Leta påskris o pynta

4. Städa

5. söka sommarjobb då vårt jobb har uppehåll i knappt 2 månader.


Hoppas jag hinner allt.




pusshej

Förlåt!!

Hej mina underbaringa!!!!

måste be om ursäkt känner jag, Jag känner mig så lat och töntig när jag ser hur många som troget kikar in på bloggen var och varannan dag och så har jag inte ens uppdaterat ett dugg.. Det känns inte bra. Det får bli ändring.

Jag är en sån där Qitter som man kallar det.. Jag påbörjar saker och så gör jag inte färdigt det.. Exempel: Idag ska jag städa, jag ska tvätta jag ska diska jag ska skura golven jag ska vika tvätten fiiint i lådorna. Resultatet blir oftast lite annorlunda: Jag har städat vardagsrummet och köket... hallen och sovrummet ser ut som sju svåra år. Jag har tvättat all tvätt men har inte orkat vika den så de liger i stora högar inne i sovrummet där den oftast ligger så jag får tvätta om det för det känns skitigt tillslut. (det blir som en ond cirkel)
Jag  diskade halva högen med disk för jag tyckte jag förtjäna att se på de där TV-programmet som kom på TV när jag hade vart så duktig och tagit hand om tvätten. sant förvisso men man ska väl sköta sina syslor kan man tycka!?
sen kanske jag inte ens dammsugit och då blir det inga moppade golv den gången heller. aja jag får göra det i mon tänker jag.. Sen känner jag mig produktiv då jag tänkt att jag skö göra så mycket och så har dagen gått så himla fort och så är jag ändå inte klar, MEN GUD så huslig jag känner mig.. det är som falska bullemi om ni hört talas om det, (man hettsäter men man går aldrig och spyr) falsk-ambitiös-städdag? näh det va kasst

Många gånger undrar jag om detta är normalt?
Jag vill inte vara sån här.. Jag gör så här med ungefär allt och jag är glad på ett sätt att jag vet om det för då kan jag ju göra nått åt det, eller hur :D känns skönt på ett sätt. Att jag inte förnekar det utan ska ta tag i skiten. Det är vad jag jobbar på just nu, jag börjar smått med att försöka äta upp all mat jag tar till mig på talriken och inte quitta den också som jag ALLTID annars gör, jag tror det är min dåvarande samt nuvarande liffstil. Det har liksom bara blivit så. MEN VARFÖR!?

JAg har lite mycket i mitt liv just nu, mentalt alltså.. Inte så att jag är upptagen 24/7.. Jo i huvudet är jag det.. Jag har väl mått sjukt mycket bättre än jag igentligen gör och jag vet vad problemet är. Jag har insett att jag tappat hälften av mitt hår och det är på grund av så mycket som jag och mina nära går igenom just nu. Det kommer lösa sig, det vet jag men jag orkar inte ta tag i nått mer än att träna då mina tankar oftast flyter ut i tomma intet och jag för en stund mår ganska bra! därför tränar jag så mycket just nu..
Men ni behöver inte vara oroliga för mig, jag klarar mig ALLTID!

Vi hade Workshop på jobbet i fredags, vi gjorde så mycket grejer. Bland allt så skulle vi skriva ner 10 posetiva saker om våra kollegor och mina kollegor hade roliga saker att säga om mig, vetgirig, energisk, posetiv, ambitiös men framför allt att la jag märke till att de tyckte jag var STARK! (Stark mentalt menar jag nu och inte pippilångstrump stark) och i vilken annan situation som helst så hade jag nog vart lika glad för alla saker som mina kollegor tyckte om mig, men med allt som pågår just nu och allt slit som är mentalt i familjen så känndes det så J***A bra att just DOM tyckte att jag var en stark person! jag började nästan gråta. Det fick mig att känna att jag har rätt att vara den jag är och att jag är stark nog att fan klara allt jag ger mig på i livet även om jag är rädd så är jag stark nog att klara det.!

Jag länktar tills jag kommer tillbaka och mår bra igen med allt så jag någon stans kan "påbörja" kampen med att avsluta det jag ville...? det lät fan skummt! aja men ni fattar ^^



Det blev ett sjukt långt inlägg, men för mig känndes det bra och jag hoppas ni fick med er att jag inte skulle va så seg på att uppdatera som jag vart.

Puss på er mina gurkor <3

Jag har nog inte fattat!

Jag har nog lite svårt att fatta att denna helgen va den sista jag och min Garnis kommer spendera på länge tillsammans. Hon ska åka till USA som Au Pair i 1 år (förmodligen mer) och arbeta hos en familj i Chicago.
Den familjen hon ska till var den första familjen Garnis pratade med, och trots att man säger att man inte ska ta sitt första val så tror jag verkligen inte det gäller Garnis. Denna familjen verkar perfekt för henne:
Inte för att föräldrarena är Advokater och hon får tillgång till en egen bil och mobil utan för att familjen i sig verkar så himla ödmjuka och angagerade i den mån de kan, Pappan tränar den yngste sonens fotbollslag vilket är ett stort plus för Garnis då hon älskar fotboll, de har en gullig hund som hon får ta hand om och ett av barnen har ADHD samt tourettes syndrom. Garnis är utbildad till att arbeta med barn som har speciella behov/handikapp och har även erfarenhet av det i vardagen, samt att hon sökte en familj som hade barn med speciella behov. Jag tror att detta kommer bli helt kanon för Garnis då föräldrarna även är mycket erfarena av att ha Au Pair. Hon sa själv att det känndes som en trygghet.

Men nu när jag sitter här och skriver, så känns det lite konstigt att faktumet är det att jag INTE kan umgås med henne när jag vill, Jag kan inte åka till uhamn o träffa henne eller hon kan inte komma till mig när man börjar tycka att det är dags. att det sakta börjar sjunka in e liiite jobbigt tror jag. Men jag vet ju, att jag alltid har henne över telefonene eller nätet och varför ska man göra så stor grej över det, vi båda vet att detta är EXAKT hur det är menat till att bli

Så i morse när jag gick till jobbet fick hon en stooor kram och så sa vi, vi hörs - puss och kram

PS. Jag kommer lätt komma och hälsa på dig och jag menar det, så bäst för dig att du stannar tillräckligt länge för att jag ska hinna med det ;) <3



Godmorgon

Ja de va ingen sol som önskade mig godmorgon idag :/ lite besviken faktiskt. De va bara att pallra sig upp och klä på sig pilla lite i håret o sen dra till jobbet.
Fett jävla störande att det är så mycket folk i göteborg. Hade vart nice med ett jobb som börja 7 istället så kanske man får en sittplats på bussen i alla fall. Då kanske man slipper stå intryckt med kinden mot bussdörren (Y).

Idag kommer jag jobba kväll JEEEY!? jepp, men det kan va trevligt att sitta och prata med tanter och gubbar på kvällskvisten. De har alltid nått intressant att komma med :)
Hoppas kanske på att man får nån go mat när man kommer hem ikväll, får försöka styra grabben åt rätt håll ^^

Min hals e heelt värdelös idag och jag känner mig inte speciellt kry. Men det är nog för att mina allergitablätter har tagit slut och pollenet har ju börjat komma nu. Får fixa det så fort jag kan annars blir det nog ingen effektiv träning fram över haha xD

och jaa jag ska lägga upp mer bilder från Thailand, vet att Hanna har frågat och tycker det hade vart kul så jag gör det för dig gulli gull :)

Planeringar




Att det är så fint väder! och att det håller i sig, idag är det tredje dagen jag gått ut me solbrillorna i högsta hugg och även om man kanske känner att det inte är den bästa dagen så blir det de tack vare solen. Hur kan man inte va på bra hummör när solen tittar fram!?

Igår skulle jag och Carro tränat Zumba, det sluta med att vi kom en min försent och inte fick vara med på passet xD Vi drog o träna själva istället vilket kanske va bättre, sen tog vi en lååång avkopplande bastu.
Idag är det Yoga på schemat och det ska bli kul :P Hoppas vi kommer med denna gången.

I morgon blir det en vilodag tror jag, ska nog inte träna då,

Fredag: Hoppas jag på att få träffa Nathalie och Tammert även om det inte är bestämt exakta dagen när vi ska ses. Hoppas det blir av denna gången i alla fall. var länge sen nu :/
Garnis kommer även och sover hos oss i helgen då hon snart åker till USA

Lördag: Vet vi som sagt inte än, har fått förfrågan av Uppa vad vi gör så kanske det blir att de förmå sig komma och hälsa på xD

Söndag: Då är det Bodypump som gäller runt kl 14 nånting. Sen är det påt igen med träningen veckan därpå. måndag och onsdag kommer det bli träning, sen verkar det som vi ska träna på torsdagen med.

Solen skiner och jag var inte alls sen till jobbet idag även om det va snack om det. Ibland blir man förvånad ^^

Puss på er <3


Turen med Fyrhjulingen

dan innan hemfärd valde vi fyta att hitta på nått kul. och varför inte köra en heldag med fyrhjuling, apor och Elefanter?

Komsi komsi våren!!

Jag känner våren i mina rinnande ögon haha! fuck it..! har köpt nya dukar och lite annat smått till TVrummet idag. nya jeans-shorts från Bik Bok och underkläder. Blev dock besviken då Chilli inte hade den där ljuslyktan jag blivit så kär i :/ får bli en annan gång..
i mon traskar man in på andra jobbveckan sen Thailand och det känns som den lilla bruna nyansen min hud hade fått under resan redan är borta! Det går fort. I mon börjar träningen igen och det hårt dess utom, i mon blir det Stepdance, tisdag blir deet yoga och onsdag blir det zumba eller vare heter? torsdag blir det vila heelt klart.


Föresten! Jag vet att jag inte lagt upp allt från thailand än, och jag visste att det skulle bli så då jag inte kunde lägga upp allt under resan. Men ska verkligen försöka komma upp med allt, finns många mysiga bilder osv som jag vill lägga upp :P

nu ska jag nana


puss och kram på er <3

Kinan i Ulricehamn

här är de fullsmockat med folk på kvällarna nu mera. tur att vi fick ett bord så man kunde få litemat i sig ikväll. <3

Terres fireri

idag fick vi fin fin tårta hemma hoss terre. ek kladd/hallontårta. JÄTTE GOD. Nu sittef vi på format o kör en rock Quiz. Kul :-D go kväll på er