MTV - EMA

Iblan, vissa dagar så känner man bara att man inte orkar med någonting. att man knappt orkar gå upp ur sängen... dessa dagar är fruktansvärt jobbiga... men så var inte min dag i dag ^^ istället så kände jag starkt att jag bara ville va själv i dag. för mig själv. med mig själv. SJÄLV alltså ^^... det gick till lite pluggande och till MTV - EMA som va skiiit bra.. jag har två starka åsikter om den galan.
nr 1 Hyllningen till MJ va SUVERÄN!!! helt sjuuukt. de inkluderar madonnas tal som va så kännslostarkt att jag nästan inte kunde hålla tårarna inne. GUUD det va de bästa med hela galan ( förutom NM trailern som va sjukt braaaa!!! )
nr 2 Lady Gaga! är bara för mycket!! jag menar HALLÅÅÅÅ!!!? fine hennes musik är bra, dock är hon dålig live ( förlåt alla LG älskare men jag tycker värkligen det ) men hon behöverr värkligen inte försöka så himla hårt med att vara anorlunda. det hade liksom räckt med att hon ser CP ut i sina videos men de där på galan alltså HJÄLP!!! fört är hon skit läbbig i sitt uppträdande och kletar lossas blod på sig sen när hon vinner pris för bästa nykommling eller vad det var så sitter hon med en röd dräckt som täcker hela ansiktet i rödspetts "du ser alltså inte hennes ansikte!" så har hon en fet röd krona på huvudet! jag menar, det räcker med va du har på dig i dina vieos du kan stoppa där... men hur som hälst. man reagerade ganska starkt på det, i alla fall jag. men sen som om det inte skulle vara nog xD så får man senare se när de riktar kameran åt hennes håll att hon sitter med vita kläder istället och en vit krans runt ansiktet  helt sjukt.  hon såg ut som en eskimå! så onödigt och allt detta för att få uppmärksamhet.. räcker det inte då med att folk går runt och tror att hon är herrmafrodit?? eller??
jag blir i alla fall irriterad när folk skriker efter uppmärksamhet så fruktansvärt tydligt.. åhh!!!