Gedigen sommar

Hej Godingar!!
 
Jag har under dagen suttit och tänkt på vilken gedigen sommar jag och min andra halva har framför oss ändå!?
Givet så hade vi midsommar som jag tycker var startskottet för hela sommaren! :D
i helgen åker vi till Falkenberg. Patrics Pappa och hans fru har hyrt en stuga där, så det blir mys. Va ett tag sen jag var i Falkenberg nu!
Den 8 Juli blir det fireri på Liseberg då jag fyller 21 dagen där på. SÅ INGET TYRÅLEN för mig då heller. man MÅSTE ju vara 21 för att få dricka där. Ni kommer väl ihåg förra året när ja var på Liseberg 1 dag innan min födelsedag och inte fick dricka på någon pubb alls!
V.31 så kommer vi vara på Öland tillsammans med två goda vänner. Vi har hyrt en stuga där så då hopaps jag på fint väder (!)
någon vecka efter det så ska vi hem till Uhamn för att kika på Torpaspelen och ha en helhelg tillsammans med Teres och tjejerna.
sen har det även vart tänkt att vi ska dra till Skara-Sommarland en hel bunt och busa av oss lite innan vi ska återgå till våra arbeten igen.
 
Sen är det som sagt Cypern med Uppa och Agi i oktober :)
 
Bra sommar helt enkelt.
Nu måste jag fixa lite med tvätten här hemma, duscha och hitta vilka kläder jag ska ha på mig.
kl 16:10 går tåget till falkenberg! :)
 
Puss <3
 

En sån där Elin grej som bara jag lyckas med!!!!

HEEEJ!
 
Första dagen på P-bolaget idag. Fruktansvärt roligt har jag haft ^^
folk är så trevliga så man nästan undrar om de tror att jag inte trivs ;)
skoja bara. Allt går bra i alla fall.
Tänkte berätta om min morgon som kanske inte var riktigt lika bra! oj oj oj hahah!!!
Detta är en sån typiskt Elin-grej så ni kommer flabba brallorna av er!
 
Min mobil är ju sönder sen en liten tid tillbaka. Jag har då fått ta en gammal telefon som har lite skavanker här och var. typ inget LJUUUUD!!!!! så höll ju på att försova mig i morse till en början, tur att jag ställt min gamla hedeliga klocka som troget ringde kl 8. upp som ett skott flög jag ur sängen och la mig i soffan o kika lite på Lets Dance! fixade mig, sket i att äta frulle (tänkte jag skulle göra det inne i stan då jag skulle ta en tidig buss) HEJ PÅ DEN DU! bussen kom inte, Där stod jag som en liten flicka som sålt smöret och tappat pengarna. En sak är säker: JÄVLAR VA JAG SKA KÖPA EN BIL!!! skit bussar -.-!!!!
Nåja! in till stan kom jag i vilket fall. För sent! så jag han inte käka nån frulle. tog spårisen till den angivna hålplatsen och skulle spatsera in bland de identiska husen.... JAA Identiska! jag kunde inte hitta det huset jag letade efter! DET VA OMÖJLIGT!! så jag tog upp telefonen och ringde Patric. "Hej kan du hjälpa mig, jag hittar int..." där dog telefonen!?!?!?! meeeh, tydligen hade inte telefonen laddats ändå under natten. TYPISKT!!! så jag börja springa in till olika cafér, butiker, salonger och fråga efter vägen. men inte en käft visste vart Göteborgs Stads Parkering AB låg!!!!!? jävla göteborgare tänkte jag, *de duger inte till nått....!* Chi fick jag när min räddande ängel, i form av en byggarbetare kommer fram till mig. tittar på mig med förstående blick och med ett sympatiskt leende "Jag vet vart det ligger!!" ATT JAG INTE LA MIG PÅ KNÄ OCH KYSSTE HANS SKITIGA FÖTTER DÄR OCH DÅ!!! gud sicken lycka!! som tur var så hittade jag tillslut och jag vill tacka den sympatiska-mannen-med-byggkläder än en gång! TACK <3 <3
 
sicken tur - för oss emellan så hade jag ALDRIG ens hittat tillbaka den vägen som jag kom ifrån! hahaha! sicken morgon!

Den undeligga anledningen varför?

Hej!
 
Asså det är hopplöst att jag inte kan uppdatera oftare.
En bidragande orsak är att de nya upplägget på Blogg.se gör att allt laggar. och då menar jag verkligen ALLT!! Det är hopplöst!
Och videoinlägg kan jag inte heller göra då min mobil är paj. såååå typiskt.
 
Solen skiner idag. Jag hoppas på att jag och min gooding kan ta en promenad sen om han orkar :) Prata och babbla om livet och alla planer man har :)
i helgen bär det av till Falkenberg för lite mys med Thomas och Annelie, det ska bli jätte kul - men en som VERKLIGEN!! verkligen är förväntansfull det är Patric, han saknar dom väldans myckt och det förstår jag.. fina människor dom där två <3<3 det ska bli jätte kul :D
 
va fasen vare jag tänkte på!?!?!?
jag kommer inte ihåg, nu ska jag städa.
D
PÖSS

midsommar 2012

Holla amigoz!
hur e läget? jag har det la bara bra vill jag väl påstå.
Midsommar var som planerat vädermässigt okej på förmiddagen - eftermiddag kväll REGN! så klart!
tur vi hade som satt inne i ett underbart partytält med varmluftsfläktar! mycket bra midsommar!
 
jag vill inte säga så mycket mer tänker lägga upp lite bilder på hur midsommar var förra året och hur det var i år :)
 
Som ni vet så var vi ju med Patrics familj i Rönnäng förra året! vädret var soligt men kallt och blåsigt jag paja foten men annars var det en jätte bra midsommar
 
 
I år körde vi femkamp i uhamn och ölspel, dansade och hade kul... inga skador denna gången :)
 

Nära skjuter ingen hare!

Tjaa!
kommer ta ett upphehåll med Dagens favorit. Hitta ny motivation. Det var nog inte rätt tid för mig att köra det nu ^^
 
 
Hur som helst, hade tänkt berätta en grej som hände mig här om dagen.
Fysaaaaaatan så nära de va...
Där gick jag och strosa på gatan, på väg hem efter jobbet. livet lekte, Solen sken fåglarna kvittra, ah ni fattar grejer.... SPLÄTT! säger det.... 5cm från mig landar en stooor feeet fågelskit! rätt på marken. hahah! snacka om att jag blev snopen.
 
Två tanter gick förbi mig, tittar förvånat ner på bajset och säger i gående fart "Det va nära ÖGAT de du" och så fortsatte de att gå.
Förvånad ble jag MINST sagt..
De enda negativa med att bajset inte kom på mig var att jag inte kunde köpa nån trisslott.. ;)
 
För ni har väl hört vad dom säger? det sägs att om man får en fågelbajs på sig så ska man samma dag passa på att köpa en skraplott. tydligen så ska man ha större chans att vinna ^^.. Har dock aldrig lyckats testa den där teorin. Hoppas verkligen jag slipper i framtiden med ;) hahah!
 

I helgen var det dop!

Tjobreee!
 
Jag har ju haft ett litet uppehåll här. Skönt har det varit och jag hade nog behövt litet till. MEN det händer för mycket för att bara skita i att uppdatera :)
 
I helgen var det dop Till exempel. Vi drog till min kusin med familj. Där både deras som Alfons och min kusin själv faktiskt döptes. Ett väldigt fint dop måste jag säga :) Det var även ett kärt återsende av släktingar den dagen, och fint väder fick vi som på beställning :P
 
här kommer några bilder.
 
 
Jah, ni fattar grejen! ;)
 
PUSS

Sicken jävla KUK-DAG!

 

VARNING: Långt inlägg

 

 

Så får man inte säga men så säger jag nu!!

Dagen i sig har väl kanske inte vart så där jätte dålig. Jobbade så klart, var på lite möten och utbildning för sommarjobbet på Göteborgs parkering.

Käka lunch på Indiska med Teres och flickorna, Solen lyste allt va frid och fröjd.

Jag, Emma och Teres hade bestämt att vi skulle köra dubbelpass idag och Patric skulle vara med på ett av dem.

Det blev inte riktigt så.. Eller för mig blev det så, jag drog och träna tjejerna fick förhinder så de hade inte möjlighet tyvärr. Inga sura miner, Patric och jag drog på en Core-träning i 30 min, VI DOG! vi skratta båda två! :D

 

Sen drog jag på Zumba direkt där på.. När träningen var slut så drog jag till omklädningsrummet insåg att jag glömt handduk, kutar ut till receptionen för att låna en. Spydigaste bruden Ever står i kassan och säger NEEEE man kan inte låna en handduk, "du får köpa en..." säger hon buttert! "Va då köpa!?... går det inte att låna?" frågar jag. hon tittar på mig som att jag va helt hjärndöd och säger. "...jaah, du kan ju hyra en. det kostar bara 20kr" Jag kollar på henne lika illa tänker fula ord men säger "jag har bara kort" vår på hon pekar på deras kortautomat och säger, ”så bra.. vi tar kort!!” hon tittar på mig som om jag va helt efterbliven vilket störde mig. Så jag blängde tillbaka ”ah! Men jag tänker INTE hyra en handduk för 20 kr för att torka mig, det löser sig!!!!” så gick jag!! när jag kommer ut ur omklädningsrummet och ska smsa Patric som hade dratt till Pingu och lämnat sin väska i reseptionen för mig att hämta (så han slapp konka på den i onödan) så ser jag att min skärm e helt paj (?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!!!!!!!!!) VA I!? *Justdet ja!!!* tänkte jag, jag mobilen hade ju ramlat ur skåpet när jag bytte om. Och på nått oturligt sätt så hade skärmen spräckts även om jag hade skydd!? Jag försökte fixa det även om jag visste att det inte var lönt.. Jag va så trött, och utmattad efter passen, så jag deppa totalt! Just snyggt!!! Förra gången telefonene gick sönder så var det 5 dagar innan Jul så jag fick inte telefonen förens 4 veckor efter jul och nu går den jäveln sönder 2 dagar innan midsommar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Iofs mitt fel den andra gången ^^

På väg hem fick jag vänta på spårvagnen i 12 minuter då de av nån anledning inte gick fler gånger i timmen. När jag åkt två hålplatser inser jag att jag glömt Patrics väska i receptionen på gymmet! Inga spårvagnar gick så jag fick gå där med min tunga väska i backarna. tog hundra år (så nu ser jag ut som Gandalf the Gray)

Som tur var så kom jag fram relativt fort.. När jag var på G tillbaka till hålplatsen så kommer spårvagnen. Så i panik fick jag springa… Eller vänta. Skutta fram till spårvagnen för att slippa sitta i ytterligare 12 min om inte mer.

När jag skulle ta bussen hem så åkte den förbi mig när jag stod fast vid övergångstället. Såååå ah fick vänta 10 minuter!!

Som tur var hände inget värre när jag väl kom hem. Tur det, och än så länge har det varit lugnt. Tack och looov!!!

Sånna dagar kan verkligen ta musten ur en. Tur att de är sällan man har det så.

Men nu är jag helt slut. Ska gå och lägga mig efter ett avsnitt av American horror storys.

 

Så fin e min mobil nu!! det som lyser i hörnet är väl det som har någon tendens till att funka... tyvärr!

 

 

 

PUSS <3

oväntat Avbrott!?

HEEEEEJ! :D
 
jo jag vet, har haft ett litet avbrott här i några dagar, ser även att ni tröttnat lite på mig och antalet läsare har minskat.. Jag vet själv hur tråkigt det är att gå in på en blogg, tro att de skrivit nått nytt och varje gång hittar man de där inlägget man läste förra veckan!!! så jäkla tråkigt! klart man slutar läsa :)
 
Så här ligger det till. Det är mycket med jobbet nu innan semestern, Och mycket med mig själv som händer. Men jag har snart semester i några dagar och jag LOVAR att köra en stor bomb med inlägg där innan och efter midssonar bara för att. kommer även tidsinställa lite inlägg för att jag ska kunna få tid till mig själv i någon dag med. Planen är att kicka igång bloggen till 4 inlägg om dagen igen. Dock vet jag att sommaren brukar va superdryg, många läsare som försvinner inklusive jag själv som helst vill va ute i de fina vädret.
 
Men vi ska nog klara detta... Eller hur ;)
 
 
PUSS! <3

igår och idag

HEEJ!
ny design på blogg.se för alla oss användare, kul kul!!

Igår var det jobb som vanligt en torsdag. Efter det drog Patric och jag till gymmet. Till min lycka så tyckte han att det var jätte kul!! :D va gla jag blir.
Efter det så fick vi ett sms av Catrin som fråga om vi ville hänga med till Liseberg och kolla på Björn Rosenström.. Visst, vi är ju inga jätte fans så men han är ju rolig tänkte vi. Så dit drog vi. När vi kom fram hade han redan slutat spela sen en tid. Så Catrin med familj och jag & P gock en runda på Liseberg. Mycket trevlig.. :)

När vi kom hem han vi sätta oss, drick ett glas vatten och kolla lite på TV så kom Terre och Agnes inflygandes :D de ska ju på Metaltown i helgen och ska bo här hos oss :P

Igår var en väldans trevlig dag..
Ikväll ska vi  ha sommarfest med jobbet.. jag drar lite tidigare än planerat och tar en buss me Patric till borås för att möta upp far.. I morgon vankas det dop :D

KYSS PÅ ER <3

Pirr i magen ^^

Hej godingar!

Jag är lite pirrig i magen idag. Lite så där smått nervös och längtansfull (A)
Jah det är inget så där jätte allvarligt som en arbetsintervju eller nått stort tal man ska göra eller något annat man brukar bli nervig för... Ne.. Idag ska jag på date ^^
*Med vem fasen då!?* tänker ni.. Patric så klart ;)
Han har ju köpt träningskort på Sportlife och jag har hela tiden velat att han ska testa på de passen jag tränar, För att se om det finns nått som kanske han tycker e roligt osv.. Men det har aldrig riktigt blivit av.

...Förens nu!!!! :D
Idag kl 17:10 blir det Bodypump med han den där, killen som jag gillar allra bäst ;D
skicka det i ett sms till honom

Jag: "Det känns som vi ska på date! lite pirrigt ^^"
Patric: " ;) Är ju en date ;P"
Jag: "är det :$"
Patric: "Klart det är! en tränings-date ;)"
Jag "hihohiho! vi ska på date! ^^"

...så gick det till haha!!
jag ser verkligen fram emot en träningsdate med dig älskling!
det ska bli skit kul.. gillar att vara med dig
du är så otroligt fin både på in och utsidan ;)
ÄLSKAR Dig!! så mycket att jag inte vet hur jag ska kunna säga det till dig så det blir rätt. ord kan inte göra min kännsla rättvisa. BARA SÅ DU VET ;) <3<3<3

Så jävla HEMSKT att mitt hjärta värker!

(Tidsinställt inlägg)

Hej mina fina! <3

Igår när jag satt och surfa klickade jag in på en av mina favorit-bloggar som uppmärksammat Bobby Oduncu's (Frissörbobby) FRUKTANSVÄRDA tragedi.. För er som inte vet så hade hans sambo och pojkvän mist sitt liv.. Han hade fått hjärtstillestånd under natten och när Bobby vaknade var han död vad jag förstår.... Jag vet inte var jag ska säga.
Jag hade hört detta via någon för ett tag sen. Men inte velat tänka på det...
att höra detta är nått fruktansvärt obehagligt måste jag säga.
Jag får nästan panik av tanken. Bobbys pojkvän, den personen han älskade mäst i världen, den han levde med och som han hade så mycket med togs ifrån honom. BARA SÅ DÄR!?
och jag blir illamående av tanken att det lika väl kunde vart din partner eller min partner som bara togs ifrån oss. Från ett ögonblick till ett annat.. Att allt kan gå från att vara "som det är menat"
att det som känns mer rätt än själva skälet att andas tas ifrån en och bara blåser undan i ett svep..
Lämnad tom, ENSAM.. förtvivlad.. Den sorgen, den ångesten och skräcken. Hur går man vidare från nått sånt. Hur lever man vidare!?
Ne jag blir galenpanna bara av tanken att detta skulle hända mig och Patric. fy FAAN rent ut sagt gråter bara av tanken! tror inte att jag ens hade velat leva om han togs ifrån mig :'(

.......

När jag läste om detta på bloggen jag länka till ovan så hittade jag en film någon hade skickat i kommentarerna, och jag kan inte bara sitta här och skriva detta inlägget utan att dela med mig av den filmen!
JAG GRÄT OCH GRÄT OCH GRÄT OCH GRÄT!! när jag såg detta. SÅ JÄVLA HEMSK!!



KOLLA PÅ FILMEN och dela din kärlek med dem du älskar... mer än någonsin!!


Kärlek till er alla <3

Update, tip of the iceberg

God morgon!!!

UPPDATERING från gårdagens favorit... Mig själv för dem som inte läste. Jag hade ju köpt Daim och B&J som jag skulle käka.......trodde jag!! Daimen var lika go som vanligt.. Jag hade även köpt 2 olika B&J: en med chokladfudge & brownie och en med jordgub cheesecake.
INTRESSANT kännde jag som inte alls gillade klassikern Cokiedow! Den var på tok för söt för mig och smaka verkligen mer som kaksmet än glass.. vilket säkert var meningen men jag föredrar att min glass ska smaka mest glass.  :/

MEN det jag testa igår var helt annat! :D chokladglassen va skit god - SJUKT mycket smak så jag klara knappt äta något alls, smaka lite vid ytan bara. the tip of the iceberg så att säga... Jag börja må illa så klart^^ Men jag älskar choklad så jag kan verkligen se mig själv snutta på den lite då och då när suget faller på :)

Cheesecaken vetifaaan än alltså. Har aldrig vart sånt stort fan av jordgubbsglass direkt. men den gick ner. sannolikheten är att jag inte köper den fler gånger... Eller jo. om jag skulle glömma av smaken, då skulle jag nog få ett sneslag och köpa den igen ;)


Så här rolig var jag igår när jag skulle ta ett kort på mig och B&J (att man kan tycka detta är roligt att sitta med två iskalla glassbyttor för ögonen förstår jag mig inte på längra. Stundens hetta antar jag. Annars har jag ingen förklaring till det) Jag satte på en sån där timer så att jag skulle kunna ha glassen för ögonen, så klart helt normalt betende ;) men jag tror att datan hängde sig lite.. Var inte riktigt meningen att ni skulle se nedräkningen som på bilden. Istellet ser jag ju ut som en stor vägskylt...

hmm? undra vad en sån skylt skulle betyda om den stod vid en väg?

*B&J 1kr sväng hit!*
*STOP bara 1 B&J får pasera åt gången*
*På denna väg är det olagligt att köra med B&J för ögonen*

Jag tror ju stenhårt på första alt.. Det är mer passande. glassarna är så jäkla dyra ändå. och att man itne skulle få köra bil med B&J's för ögonen är ju bara löjligt ;)


PUSSELISMASK <3

Jag får ha mig som favorit!

Dagens favorit var nära på att bli bortglömd där. Men NEHE se du! det bidde den inte ;)
Andra hjärnhalvan VAR ändå med idag även om den inte alltid fungerar när den ska!

Jag tog bannemig tillfället i akt idag när jag tittade på min träningstatestik på sportlife. det är 13e idag och jag har redan hunnit träna 10 pass :O det är alltså 1 pass ifrån vad jag gjorde på hela förra månaden!?!?!?! vad hände där då!? jag hänger inte med alls...Jag har ju bara haft kul :) blev helt chockad - SÅ vad gjorde jag då.. *Nä detta går inte.. 10 dagar av13 det är för bra* tänkte jag.. Så jag tog med mig Patric på jakt och hem kom jag med två stora byttor B&J och en daim.
Det är inte alla dagar som jag unnar mig något så där. Jag har redan ätit daimen och känner mig nöjd. MEN NEJ! jag ska frossa idag ;) för det är jag värd!

Favoriten idag är mig själv: inte för att jag tränar som en narkoman sniffar kokain utan för att jag faktiskt har en vilodag idag. Sen ska jag ha vila på fredag och lördag med.. Dock ej frivilligt ^^
Ska på Sommarfest med jobbet då vi går på ledighet dagen innan midsommar - nästa vecka :O
sen på lördag drar jag till kusin-vitamin med familj då hennes lille son Alfons ska döpas!!! Det kommer bli kanon!
Söndag börjar träningen igen! ;) så jag ska lata mig, tjocka upp mig. röra mig så lite som möjligt nu under dessa dagarna. Det är jag värd

puss på er


Osminkad och jävlig lyckades jag inte ens få med mitt hår på bild.. eller vad säger jag, hår!? jag har ju inget. kan ju vem som helst se ;)

Att SnippSnappa!?

Jag och Teres snacka nyligen om hur tråkigt det är när man är tvungen att ta sig från A till B och de där B:et ligger irriterande långt bort.
Som Teres situation till exempel. Hon måste åka till Ludvika här ifrån Göteborg nära på 1000 ggr då hon håller på att flytta hit! hon sitter i köer, fastnar i trafiken åker genom regn i 30km/h.. Ja ni andra som vart med om långa bilfärder som man inte vart så där jätte sugen på VET hur det är ;)
Men frukta icke gott folk, Framtiden är närmre än vi tror och om bara några 100 år. eller 500 år... så behöver vi bara *Snap* *snap* med fingrarna så är vi redan vid punkt B ;)
eller hur!?
Eller som Teres sa"Jaaa!! fan va vi skulle snippsnappa "


.... ah jag vet inte om det nånsin kommer gå. men tanken är i alla fall god

*Tänker* "Tja Elin ska du med ut i helgen?" ..... "Nä jag kan inte, jag ska SnippSnappa till Turiket då"

GÖÖÖÖTT! ;)



Hade man kunnat SnippSnappa hade det säkert sett ut så här! Själv hade jag nog sett ut som på sista bilden... förvånad varje gång ^^^

Puss <3

Radioaktiv favorit


Vet ni vad det bästa på mitt jobb är?
det är när jag sitter och jobbar och jag sätter på radion...
Det spelar ingen roll vad som är på, vilken kanal som helst JAG KAN ALLT utantill. Reklamer, låtar, små Jinglar osv, ALLT. Det e sjukt. Varje gång någon kollar åt mitt håll och jag inte har ett samtal så sitter jag och sjunger eller mimar, immiterar rörelser och har mig! jag har vanligtvis väldigft kul på mitt jobb. Du och jag radion...du och jag!
Han är en trogen vän!
vare sig det är en låttext: but you didn't have to cut m....riiiiiix morgon zoo!!!...Holy Diver...Rock klassiker tidernas bästa ro....Flyg resor flygresor punkt se *sjunger*..
ah ni fattar, det kvittar. Jag sitter aldrig still!

JAG ÄLSKAR radion på jobbet!! :)
även om jag många dagar längtar efter nån ny dänga som man bara inte kan vara utan. Det kommer väl som småning om det med ;) tills dess diggar jag vidare

JAG_ÄR_IPREEEn den inteligenta verktabletten..mot verk och feber___nedsettande jag är helt enkelt inteligent.... *nynnar*


PUSSSSSS <3 ;)

Har ni aldrig undrat VARFÖR!?

Jag har alltid undrat en sak?

När man säger fraserna "det blir väl.." Eller "Det är väl med mig" så stavar man ju ordet (väl) med ett L och. eller hur?

och när man säger så här "men det är väl så..." Eller "Man får väl vad man betalar för" så stavar man också med ett L.... VARFÖR!!!?!?!?! jag menar hatt må VÄÄÄÄÄL och att säga att något är ganka bra. "det är VÄLL bra" man säger ju orden på helt olika sätt.
Detta är något som stör mig så fruktansvärt mycket. En person med dyslexi som funderar varje dag över VARFÖR vissa saker stavas så knasigt som det gör.

Sen har vi ju en annan dryg grej!
Att det tog hundra år för mig att lära mig stava Cykel och inte sykel?!!?! eller duscha och inte ducha ^^ eller shorts istället för skjorts xP... Jaa listan kan bli lång! Idagsläget har jag enorma problem med att stava till ordet KÄNDE!! jag skriver ordet minst en gång om dagen i mitt arbete och jag stavar ALLTID detta ord med 2 N!!!!!!!!!!!!! helt fel, tydligen. de sista ordet - It dont make sense to me!!!?
Varöfr stavas det som de gör? ^^

eller ordet Jämför stavar jag Gämfört!!!! va i hela friden!? vad är förklaringen till detta!? Ja, jag frågar er. jag har då ingen aning..
varför stavar jag med G och inte J? ^^


Sånna här saker kan få mig att ligga sömnlös på natten ^^

Önskelistan!

Gott folk!! Nu är det dags igen!
 
Den årliga....wait for it...wait for it.... ÖNSKELISTAN!!


och nej.. Det är inte till Julafton. Det är till min födelsedag! *I år igen* Tänker ni.. Jadå. Likt resten av befolkningen har jag födelsedag en gång om året... Eller ja, likt de flesta av befolkningen, om man nu inte e född på ett skott-år. Då kan det bli lite knivigt med den årliga önskelistan ;)

i år önskar jag faktiskt mig lite grejer i gämförelse till förra året. Tänkte punkta upp dem här för "skojskull" #Hint, Hint# .  :D
Det jag önskar mig mest är som i vanlig ordning högst upp ;)

1. Gymkort guld samma som förra året - Sportlife

2. Torkställ délux med ultra coola funktioner som man bara måste ha när man bor i en trång lägenhet! :D

3. Denna underbara fonduegryta!! Jag har ALLTID velat ha en


4. VERKLIGEN detta bordet!! herre min skapare, de ska jag ha oavsett vad ;)


5. några av dessa kuddarna. Blev helt kär :) de va jätte söta <3

6. En potatispicka så klart. Det har jag inte hittat nån än ;)

Visste ni föresten att de har sånna här roliga vagnar på Ikea!?
det visste inte jag ^^ Jag gilla dem skarpt.

På bilden: Teres och den omtalade brickvagnen :D

Här har vi sånt som jag verkligen skulle kunna tänka mig i sommar.
Det är lite kul att se vad man önskar sig från år till år också. Förra året var det ju faktiskt bara ett årskort på sportlife, Vilket jag har utnytjat som en galning under året :) BÄSTA PRESENTEN nånsin <3

Så gott folk. inga planer skall behöva smidas här har ni det, svart på vitt min önskelista ;)
det är bara att punga ut ;)

puss på er <3

Man tar vad man har

Tydligen så sitter man i stora klungor rätt på backen här på andra lång haha. så kan man ju med göra

Ung talang

Till och med den lilla flickan diggade CLNDSTN. Jag förstår henne, han va grym. Frågan är... vem var bäst han eller den lilla flickan

Skönt Band ändå

Bara en sån sak!!!

Är detta nått.man brukar göra i gbg eller är det bara på andralångferren son folk sitter i en doffgrupp på en matta mitt i gatan? Jag gillar det skarpt i alla fall

AndraLångFesten

Igår var jag teres o mogge på en gatufest på andralånggatan här i gbg. det va första gången för oss och gud va kul det va.. massa olika band, DJ:s som spelade längs gatorna. loppisar ah gud vet allt.Jag har så många fklmer och det va så många bra band som spela.ska visa er alla

Träningen

HEEEEJ!!!
idag e en dag med mycket blandade kännslor. Tacka vet jag gymmet som alltid får mig att må bättre! om inte i alla fall den timmen man är där <3

Idag vart det Zumba med: Emma som vanligt ;) men även Teres och Morgan som kom och testa. De älskade det! så himla roligt!!
Nu ska jag pyssla om mig lite här i min lägenhet som ser ut som 7 svåra år efter att folk bott här uta natt fixa iordning. ;) sen blir det lite käk. Vad vet jag inte. Men gott ska det vara ;)
Vi kommer dra till andra lång och sen ikväll blir det mys med Mattias <3333333333333333333333
jag e så glad att jag har sånna fina vänner! <3
älskar er så fruktansvärt mycket

...Jag känner även att jag blir tunnare och tunnare nästan för varje dag. Helt sjukt. känner att jag verkligen fått igång kroppen. Muskelr på armarna börjar synas mer, lite kul :)
Jag tänker inte på det med "mening" eller vad man ska säga. Men jag känner det på nått vis och då blir det ju att man tänker på det ^^

Aja nu springer klockan iväg. vi hörs 

Puss <3

 

Den roligaste favoriten!

HEEEJ!!

Dagens favorit får vi ju inte glömma, även om jag gjort det nu en del..
Vi fläskar på med en rolig grej som har fått dagen på jobbet att gå fortare än vad den annars skulle gjort :)

Felsjunget.se är en sån himla rolig sida!! Det är en sida där folk slänger ut  vissa låttexter som de sjungt fel och vad de sjungt. Vi har skrattat så vi blitt blåa här på rasten. Riktigt kul! :D

kolla in sidan HÄR ;)

Dagens favorit

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!

Ni vet när våren börjar göra sig påminnd, uteserveringarna börjar fyllas, solen värmer i den annars kalla vardagen och folk som man inte trodde fanns börjar titta fram från alla möjliga håll och kanter?
DÅ finns det inget bättre än att sätta sig på ett fik, en bänk eller vad man nu än önskar och TITTA på allt underbart folk som går förbi!
Med rätt person så kan man sitta i flera timmar. Jag och Teres brukar sitta och titta på folk, Fnissa och diskutera var på dessa människor fått sina roliga uttryck från, stilar eller vad det nu må vara. Fantisera vart de e från eller bara rygga tillbaka av häpnad när vi ser nån med avkapade tår sitta och tigga vid en husvägg..

I alla fall här i gbg är det ALLTID ett alternativ när man inte har nått för sig en någolunda fin dag.


Bild hämtad från pixgallery.com

Inställsamhet är en dygd!

Idag har jag växt som person. Det ni! :D inte illa va ;) känns riktigt bra.


Jag har alltid haft svårt att acceptera att jag oftast tycker som andra människor. Jag har känt att folk missuppfattat mig många gånger och trott att jag är en "svag" männsika när det kommer till min egen åsikt... Att jag är en sån som vänder kappan efter vinden. Mest tror jag nog det för att jag känner så om folk själv, att jag drar den slutsatsen om andra. Självklart tror jag att andra gör samma sak som mig, jag är ju inte den enda.
Det är oftast så alla misstankar om saker och ting föds här i världen.
Men idag sa en mycket vis man till mig: "Elin! Inställsamhet är en dygd" *Jahaaa!* tänkte jag.
Det var min första gång jag verkligen fått bekräftat för mig att det är en bra sak att tycka som andra ibland.
Jag menar: jag är ingen person som vänder kappan efter vinden absolut inte, jag har egna åsikter. Jag har en egen syn på saker och ting. MEN, det behöver verkligen inte alltid betyda att mina idér,beslut och synsätt alltid är de bästa, roligaste eller passar för tillfället. Jag ser mig som en öppensinnad människa som kan förstå andra människors tänk. Deras avsikt och många gånger är de bra. Där av kan jag tycka att jag apelsinglass är gott även om jag precis yttrat mig om att det faktiskt inte alls är min grej. för när man tänker på det: Om det är en varm sommardag, då spelar det ingen roll vilken jäkla glass du köper, glass är glass och det är gott!! strössel eller inte vilken människa som helst vet ju att strössel är den lilla extra lyxen som får det att bli till vad det är. När nån lägger fram en argumentation på de viset efter att jag bränt av en kommentar som kanske inte var helt befogad. KLART JAG ÄNDRAR MIG!!
Jag gillade inte allt, men det finns väldigt lite som jag INTE tycker om. och alla kan ändra sig.
Alla kan va gulliga mot sina medmänniskor och yttra sig om vissa saker fast man kanske inte brukar. Tycker du nån ser lite finare ut i håret än vanligt. Jah men varför inte säga det då!?
Varför inte säga det istället för att bara tänka. Det hjälper ju ingen och det är inte att fjäska. Det är att värna om dem du tycker om.

Jag e sååå stolt över mig själv idag. Jag har äntligen insett, och jag kommer ALDRIG mer tvivla när jag ändrar min åsikt i nån annans sällskap. Så länge jag är sann mot mig själv. vet att jag faktiskt kan tycka på ett sätt och inte ändrar min åsikt för att endast vinna nån annans förtroende. Då ÄR det faktiskt heeeelt okej!!

Gott folk! jag vet att några av er som läser detta nu tänker. *Jäklar!! så här känner jag verklgien!* omfamna det och var glada för den egenskapen.

Puss på er <3

Olivers Bal 2012

 

Akta er för trollen

Anton stilar i skogen

Time lapse a la Götet

Idag drog vi med Anton upp på berget för att mysa lite. Han drog med sin telefon för han skulle köra en time lapse. Ni som undrar vad det är så förklarar Anton det i filmen

GODASTE FRUKOSTEN!

Har ni testat att käka en halv kesella med ungefär 1-2 dl hallon???
Alltså detta är nog den godaste frukosten jag någonsin tryckt i mig! SNACKA OM LYX på hög nivå. Jag längtar tills jag ska få äta det igen!! (imorgon alltså) Ska bli så gott!!!!!!! <3

Igår låg Patric och jag och prata i sängen i säkert 2 timmar innan vi somnade. Vi pratade om sånt som gör oss arga, ledsna sånt som stör oss och sånt som bara känns helrätt! Känndes riktigt bra och något som jag saknat på ett bra tag.. Att vi pratar <3l!

Idag ska jag träna och det ska bli så jääävla underbart!!
Har inte tränat på två dagar nu och det känns som en evighet :/ Jobbigt. Men idag blir det Zumba med Marlene! ska bli kanon!!

Vi hörs senare

Puss på er

Morsan o jag på Berget

En liten måndagstripp

Dagens favorit

HEEEJ!!!

idag vill jag fanemig lyfta fram "dagens favorit" som min favo!!
Jag har tittat tillbaka lite på den korta studen som jag har pysslat med detta. En dålig dag får det mig att må lite bättre och bli lite piggare. Det är de små sakerna i livet som gör det för mig :) Alltid de små sakerna som räknas! ALLTID!!

Så tummen upp för dagens favorit!!!!! :D


Förlåt för dålig uppdatering idag men har vart mycket på jobbet och dyligt. Inte alltid man har tid. En del kul grejer händer nu, skönt med lite annat att tänka på. Jag är glad så fort jag får tänka på annat än mig själv. så jävla skönt! dagarna går upp och ner. Det är ingen idé att förklara.
Jag kommer ALLTID att vara dig goa glada vän HUR jag än mår. För det är det jag vill vara. Oavsett vad i mitt liv... Jag vet inte vad folk tycker om mig men jag hoppas att de flesta i alla fall ser mig som en go och gla tjej som SOFTAST är rolig att ha runt.

PUSS <3

Terror Error

Världens bäääästa Therese som e lika snygg på morgonen kl 7 som kl nio på kvällen dan innan... MEEN vad göööör hon? hahaha

Efterfest med Outshine

Ja som ni ser va det mörkt. folk va inte så där jätte nyktra.. Men guuud så kul vi hade

My girls in action

På "förfest" hos Agnes innan utgång.... sötaste vännerna någonsin <3<3<3<3 Älskar verkligen er :-*

Galet me brudar

innan brudarna o jag drog på krogen sååååå ja. ah ni ser ju Puss hej <3

Dagens favorit 2 juni

MATLÅDER!!!

jag vet att jag är tråkig. men det är verligen en redig favo idag.

när jag lagar mat, så lagar jag ALLTID för mycket, det är sällan som det går åt och när det gör så blir jag sur haha! varför vet jag inte.. Kanske för att det inte fanns chans för folk att ta en extra gång om de velat liksom..

SÅN TUR att man har matlådor, nått som jag skulle ha som en favorit nån gång i framtiden det skulle vara om man fick en stor frys så man slapp rensa varje gång man ska in med lådorna :D



Nu är jag hos tjejerna och vi sitter här och dricker vin och inväntar kvällens rundgång!!!! :D

puss på er  <3

Nu drar jag till terre!

TJAAA drar till terre i uhamn.. så kommer va en dålig uppdatering. dagens favvo kommer senare . SÅ KLART i ett tidsinställt inlägg!
Jah, Annars hörs vi i mon!


sorry för en grynig bild :P



I form eller inte nu kommer bilder

HEJ!!

jag varnar kännsliga läsare för en hud-chock nu när jag lägger ut lite bilder. Oväsentliga delar är så klart censurerade!!!


Jag vill inte att det ska verka som något annat än att jag visar er och mig själv hur jävla grymmt det kan bli!!
Jag vet att jag inte är klar än och att jag inte just nu tänker på det så där oerhört mycket. utan vill bara må bra igen. Detta är ett av mina verktyg dit.


Förebilderna tog jag 2012-01-18
så det var ett tag sedan. Tänk även på att dessa skillnaderna ni ser här innefattar även några veckor med LCHF innan vi åkte till thailand . Dock lyckades jag gå upp alla mina kilon igen under resan!
sen även två uppehåll: ett på 10 dagar och ett på 8 dagar. Annars hare vart fullt ös med träning och, ja ingen speciell kost efter det. Har bara tänkt på tider och mängden jag stoppat i mig... Just det, Jag har druckit Gainomax med, började dock nyligen med Proteindrinkar som gjorde resultatet ännu bättre.

Efterbilderna ni kommer se är ifrån 2012-06-02

Före:









EFTER:









Så här ser det ut. så är skillnaderna och jag älskar att träna, det är det jag tycker är kul och jag känner att jag mår bra av det.
Får se om jag nån gång gör en ny formcheck. det vet jag inte.. Känner att lägga upp mig halvnaken här känns inte helt okej, men jag tycker att ni ska se sanningen och hur det verkligen går till.

Jag hoppas att detta kan vara lite insperation för vissa att man inte ska ta sååå seriöst på träning och dyligt, Gör det du tycker är kul och gör mycket av det som är roligt så blir resultatet GARANTERAT posetivt..

Ni är så fina allihopa och ni är bra som ni är

puss på er <3

HYPER!

Hej mina godingar.

hur mår ni????
idag mår jag.. ja, jag vet inte? lite konstigt. vet inte om jag mår varken bra eller dåligt.. Aja det löser sig sa kärina som sket i ljummet vatten ;O så kass ;)

Tänkte måtta upp min träning hur den ser ut fram till nästa fredag här nu :)
Det är fortfarande prelle-bokningar jag gjort så allt kan ju förändras. Jag och tjejerna ska för övrigt på bio på torsdag. äta gott och lite så. ska bli kul så jag hoppas på en dag med vila där falktiskt. vi bokade mest för att ha nått o göra falla det inte blir bio ;)

1/6 Zumba fitness KL: 17:15
2/6 MRL KL: 11:20
3/6 Zumba Fitness KL: 12:45
4/6 MRL 17:00
5/6 Zumba Fitness KL: 17:20
6/6 Bodypump KL: 12:00
7/6 MRL KL: 17:00
8/6 förhoppningsvis Zumba KL: 17:15

Lite overkill tänker ni. Men ne så är det faktiskt inte.
Zumban är fys och tar inte ut kroppen på samma sett som om du skulle köra ett fett Bodypump-pass.
MRL är också fys men innehåller lite mer dynamisk styrka än vad zumba gör.
Bodypump är FETT MYCKET STYRKA så sjukt jobbig haha ^^
men ja, när man varierar sig så pass så är det inte hela världen. Glöm heller inte att jag sitter ner på arslet heeela dagarna. igentligen så är 1 timmas rörelse sjukt lite emot hur mycket man ska röra sig sammanlagt på en dag. men skit samma!! jag gör detta för att det är kul och det är huvudsaken :)

PUSS <3

Tränar på Exclusive ;)

tja gott folk!!

igår var jag och Emma och tränade på Sportlife Exclusive!
oj oj OJ! Exclusive vet jag inte borde heta Sportlife Extrakrångel om ni frågar mig ;)

Detta är ett gym som e lite finare, lite bättre och lite mer exclusive helt enkelt!  det kostar även 25 kr extra att träna där.. TRODDE JAG!!

det visade sig när vi väl var där att det kostade 80kr extra. DET ÄRE VÄRT sa jag och satte i mitt svarta American Express kort ;)....haha eller mitt swedbankkort likva väl
Fick reda på att jag kom liiite taskigt till då sommarens erbjudande är att man får träna hela 3 månader gratis där. och det började den 1a juni!!!!!!! irriterande ^^
Sen fick jag även veta att jag va tvungen att ha ett så kallat (låskort) för att ens kunna lägga mina kläder i ett skåp. För att få det var jag tvungen att lämna mitt legg i pant!! OMG! bara där vart det irriterande.

Sen fick jag reda på att jag inte kunde komma in igenom grinden som de har till lokalerna (för det är ju nått man måste ha på exclusive.. eller? sortera ut skiten liksom ;) ) hopp så det va ju ett nedrans jox innan jag fick ta mig in och byta om. väl inne så fatta vi inte hur man låste då låset bestod av en liten plupp på skåpet som man tydligen skulle trycka in och hålla kortet på för att det skulle låsa sig!?!?!??!?! vrf!!! Varför inte bara ett vanligt lås? *ah just det, Exclusive* tänkte jag... så klart.
När jag skulle fylla på vattenflaskan hade de ett glashandfat som va skit snyggt det va ju bara de att spaken till själva kranen va så jäkla Exclusiv att jag knappt inte fick stopp på vattnet. då var man tvungen att parrera den där jäkla spaken så den skulle hålla sig i mittenläget av hela axeln för att vattnet skulle sluta rinna.. var av resultera i att jag stod och tjoa och gapa för att jag inte fick till det. OMG!

Resten av träningen var bra även om instruktören betedde sig som en Youga-fantast. men skit samma
bra vare och det blir fler ggr ;)

Något inte så charmigt!

Ni vet dom där gångerna när man gör någonting speciellt och man själv tror att man ser ruttinerad och säker ut och så blir det oftast tvärt om ^^?

Så var det för mig igår. Jag lovar er: jag såg ut som en vilsen flamingo där jag gick inne i nordstan med fullt av folk.. tuggade på mitt tuggummi i godan ro.. i sinom tid blev jag trött på tuggummit och tänkte att jag skulle spotta ut de i närmsta tunna.
tillslut ser jag den. den skinande korgen full me skit! jag siktar in min destination.. Gör mitt gummi redo att spotta ut.. OCH I all hast när jag precis ska spotta ut det i handen för att kasta det, var det nått som hände!?
jag spottade lite för sent och handen kom lite för fort så jag gned in hela tuggummit i kinden istället hahaha!!!
Jah, jag tyckte det va en bättre ide.. kan man spara det till senare xD
haha neee, Grasiöst vah!? ;)

Jah, som tur var så fick jag slängt tuggunmit i alla fall efter att tafatt ha försökt smita undan mitt smarta drag och hoppats att ingen sett..
Men den bjuder jag på. Inte varje dag mina briljanta drag går snett ;)


PUSSHEJ!