HAHAHA!

Jag e inte riktigt kloook!
skrev i almenackan att arbetsintervjun som va idag, skulle va igår, så jag blev heeeelt förvirrad. sen hade jag skrivit att jag skulle tvätta idag men det var igentligen igår o nu finns det ingen tid förens fredag! MUTTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Detta är sjuuukt pinsamt att erkänna men jag o patric har knappt några rena kläder kvar eller underkläder för den delen. ännu värre xD så hur fan löser man detta...? jag kommer få tvätta vissa saker i badkaret. men underkläder är inte riktigt nått jag känner blir riktigt rent i badkaret.. Får sno 30 min från någon annans tvättid kanske ;)??

Så nu har jag sorterat all tvätt i onödan.. eller inte i onödan men de ligger här nu o jag vet inte vart jag ska ta vägen med det!! Mamma o jag kanske ska ta hem en vit byrå hit i helgen! den behövs verkligen. Vi har verkligen iiingen plats. o eftersom vi inte äger denna lägenheten så vill jag inte köpa en massa nya saker. När vi väl köper en lägenhet så kanske de nya sakerna man köpt inte alls passar och så vill jag INTE ha det.. så jag safar lite till. funderar på o måla 2 tavler till tvrummet. har inte hittat några som jag velat ha + att jag vill inte ha nått som alla andra har. mycket roligare o ha nått eget..!

Så var det tänkt. har vart o handlat idag med. ska försöka hinna duscha lite fort innan jag slänger maten i mickron. det blir enkelt idag. en färdig pastasås från findus eller vare va... har inte alls vart sugen på o laga mat den senaste veckan... det är bara för jag börjat jobba o mina rutiner o tider inte alls kan hållas nu när jag jobbar som jag gör. så nu får man hitta ett nytt sätt. sen ska jag försöka börja på ett vanligt jobb.. eller vad man nu vill kalla det.. Så då blir det ytterligare en förändring o nya rutiner som man får bygga upp..

Jag har två saker med mig själv som jag INTE alls tycker om. som jag inte vet vad jag ska göra för att ta bort det..

Jag klarar inte av stress. Hur mycket jag än vill klara stress så går det inte.. Eller ja, är det stress på de sättet att jag e strässad för att jag måste göra nya saker och inte riktigt hänger med är det skit jobbigt... men är det stress med nått man är van vid, där man har en rutin då är det inga problem. så hur tar man bort den där första stressen?

Sen klarar jag inte av förändrignar. jag mår rent av dåligt. allt rubbas o jag blir helt knasig! vet knappt om huvudet sitter upp eller ner och det är svårt att få ihop det så som man fick innan när man hade vant sig med hur man hade det innan. eller förendringar över huvud taget gillar jag inte...! Det vill jag med försöka ändra på. hur gör man det liksom?

Aja nu ska jag ladda ner ett Gossip girl avsnitt, duscha o sen ta en bit o käka ^^

BYEE! :D

Nu e det igång igen :D

HEEEJ!
Hoppas ni haft en bra dag. det har jag haft..
Idag började jobbet igen, äntligen! Teres o jag träffades på stationen innan jobbet, när vi väl kom fram till Canon plinga vi faktiskt på istället för o ta nyckeln bara för att ;)
Johan blev skiiiiit glad och vi med, det blev kramar till höger o vänster o många höga skratt... lite utbildning han vi med men de mästa kändes som en hel röra, de mästa hade jag hört innan och kunde egentligen till den mån jag behövde, men han som höll utbildningen denna gången gjorde allt så jäval krångligt. Han drog paraleller och exempel med bilar o kakor, middagar o ja gud vet allt vad han pyssla med.. Johan o de andra kolegorna blev väldigt överaskade över mina glasögon jag hade på mig för första gången på jobbet, johan tyckte det var väldigt fint och snubbla på tungan några gånger som han alltid gör när han ska dra nån komplimang som ingen fattar, de andra gubbarna ELTADE detta med mina glasögon i säkert en kvart! inte jätte uppskattat, tydligen var det sveriges största mysterium varför jag inte hade glasögon innan och nu helt plötsligt har det xD

hur som helst blev det inte mycket jobb för mig, teres o johan utan vi satt o snacka mer om hur sommaren vart, vi satt till o med över tiden o tjöta, tillslut börja larmet pipa o vi fick springa ut :P



Nu e det dags för sängen, nästan tre timmar för sent än vanligt xD
Efter lite Criminal mineds och lite löjlig alfapet som jag fått dille på, JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÅKIG :P tänkte jag lägga mig.
Men jag fastnade vid en film och den var faktiskt bra, Det va la därför jag satt uppe antar jag. Jag tyckte dock den sluta lite dåligt. Men så var det me det... men nu ska jag borsta tänderna o lägga mig vid min patric.

Natti natti <3

Glass i stora lass?

Mat på stora fat ^^


Kvällen jag kom hem från orust blev det kycklingvingar, potatisallad o bröd :P vingarna ser typ sönderbrända ut på bilden men de var dem inte :) de va jätte goda :P


En annan dag blev det kycklingdubbel med pomes och massa knaprig sallad :) här är en sås vid sidan av som näst intill bara är kryddor, väldigt god faktiskt :P

Igår käkade vi en pastasås med tomat och creme fraiche :)
sjukt god faktiskt :P

Här har vi lite marinad som jag gjorde till lite kött :P detta är min och patrics favo, vi gör den jämt :)

Mata mig med kuckelimuckmedicin!

Som Karlsson på taket sa till lillebror när han hade feber. såååå söta.
Men va elak den där karlsson var igentligen, jäkligt envis och han tänkte bara på sig själv.
Han var en av mina favoriter när jag var som yngst och kolla på Astrid Lindgrens sagor.
Sen när man blev lite äldre blev man bara irriterad. Jag kan inte med och titta på programmet längre nästa. Karlsson är så dum.. Kanske är det för att jag inte förstår mig på själva karaktären....Eller?



Har vart o köpt tavlor till köket. Det blev tre tavlor på olika kryddor. Det ser riktigt tråkigt ut här, men detta tillför en hel del mys i köket som annars känns så kallt och tråkigt, nu. ska vi bara sätta upp vår HOME skylt i hallen och sen har vi bara sovrummet o vardagsrummet kvar att hitta några mysiga tavlor till. + Att i sovrummet vill jag ha en ny byrå där tjockTV,n står och på den vill både patric o jag ha en liten platteve. och eftersom vi inte kan sätta upp några tavlor på den där skitväggen så får vi la ställa två tavlor vid sidan av om byrån är tillräckligt stor :)
SEN är vi nog klara med det mesta så.. sen har vi ju småsaker som vi vill göra, men det är inget vi stör oss på varje dag så..

I söndags tog Patric, Tannt Teres, Morgan, Anton och jag Mattias bil för en roadtrip över dagen :P GALLEEEET! allt hände, folk hoppa av, vädret svek oss, bilen rassla MATTIAS HADE EN NALLE på nyckelknippan ;)
Morgan och teres bråkade om vilken väg vi skulle köra och tack och lov gick det trots alla omständigheter, Det var rikgit kul även om ingen av oss va överdrivet sugna när vi väl åkte.. Så klart har man alltid kul när man träffar Teres o Morgan :P

Tror de kallade hysset de gjorde i bilen för Poppa!?!? för att beskriva händelsen lite lätt, så såg det ut som två flycktingar från ett gruppboende sittandes i en bil med för mycket kaffe i kroppen.. VACKEEERT! :P

På hemvägen slogs de som två kärringar och folk på parkeringen flydde när de såg 2 hysteriska 34 åringar i framsätena på vår bil ^^... Man vet aldirg vad som kan hända :P

Vem som vann vetifan, här ser det dock ut som morgan fått en fet knytnäve i feja..

Teres är nöjd efter att ha sett morgan bryta ihop av garv efter att ha sett alla runt om oss fly från oss på parkeringen.

Att vi hade tur med vädret var väl en överdrift, men solen titta fram i slutet av resan trots allt :P

Efter resan och på väg hem till lägenheten såg patric och jag nått riktigt konstigt.. Ingen aning vad det var för nått, Patric sa att det var en man, men jag har iiiingen aning, det jag tyckte var riktigt läskigt och se var 20cm klackarna. Jag fick ingen bra bild men fy faaan asså

Fick ingen bra bild här heller, men ni kan ju se i alla fall hur höga skorna var, det va inga stövlar utan det VAR fan 20cm klack o platå och hela kittet, h*n såg ut som en riktig hora, Läbbigt hur h*n gick, helt hjulbent.
Visade sig att denna bodde ganska nära oss, så det måste vart en man som vi ser ganska ofta men som klär ut sig när han vill ;)

Orust 2011

Jepp! det var jätte längesen jag var på orust.. Så nu förrförra helgen när patric skulle ha killhelg så drog jag dit.
Det va verkligen skönt att bara komma bort från allt en stund.

Stugan såg ut som alltid annars, lite andra tavlor bara.

Väggdekorationer mamma o håkan gjort själva. Detta är vad jag älskar med stugan! såååå underbart vackert. Mamma har målat tavlan själv på porslinet. så himla fin är den!!! Man glömmer ibland hur jävla duktig o grym min mamma verkligen är, tur att man kan påminnas igen ;)

Här har vi en annan vägg i stugan med ytterligare lite hafsgrejer, det är så mamma och håkan gillar det.. :)

Mamma och jag drog till göksäter för o kika in lite skit till lägenheten :)
Kanske ska säga att hatten inte e hennes, det fanns så mycket tokiga hattar på stället att hon va tvungen o testa, då vänder sig en tant om och ser min mamma i hatten och säger "Allt klär en skönhet" när mamma sagt att hon inte alls gilla hatten. Tanten måste ju sett jävligt snett för snyggt vare inte, dess utom hade tanten glasögonen på sne ;)

Hitta skitgrymma 3Dtavlor, det syns kanske inte så på bilden här men i verkligheten ser det ut som bussen ska åka ut ur tavlan och fortsätta på väggen hahaha!

En till 3D tavla. här ser det ju nästan ut som att man står på självaste gatan. jag ville så gärna ha dem, men kom på att jag inte har nått som e rött i lägenheten och har inga planer på att köpa till nått annat rött heller så jag tog kort på dem istället.

Efter vi handlat en hel del ^^ så satte vi oss på de såkallade fiket vi fick vänta i 10 min för att en man skulle göra mackor till oss, de va slut, han hade klenat på lite smör dratt på en ostskiva o en stor jäkla paprika xD
looovar att han kalla sig själv för kock också för han ropa upp våra två skitmackor som en jäkla gorme måltid.

inte nog med att mackan var smaklös o icke mättande så hittade vi lite bubbelvatten. det var absolut inte gott och när vi läser på burken står det "smakar som förr i tiden" tyckte la det smaka lite unket ;)

Den stooora ön orust WAAAOW!

Vi åkte massa maaasssaa båt! o det va så varmt att vi satt i skuggan hahah!

Vi luncha lite med ost o keks + lite Breezer så klart ;)

En liten del av den ena av våra båtar, mycket mysig måste jag säga.

Håkan kände att han ville städa båten medans han sprang runt i vardasbrallorna ^^ sjöng lite sommaren är kort på bryggan med ;)

Just det Teres!! här är den jätte braiga vårtplåstret som du ska köpa till din dotter! hur du gör står på förpackningen :) kraaam

Jag köpte ett nytt vin. Det var gott, men ganska surt, passar ju väldigt bra till kött och så, inte riktigt okej o dricka på tom mage då fick jag ont i magen för att det var för surt, rumstempurerat, blir den kall smakar den inte alls gott.

Min FIIINA FIINA MAMMA <3 här satt vi i båten på väg över till vad det nu hette ^^ för att lyssna på ett band som spelade. det slutade med att mamma och jag satt kvar i båten och tjöta hela kvällen :P vilket var välbehövligt!


Den natten kunde jag knappt sova. jag hade glömt hur mycket jag verkligen hatade gräshoppor, de är så jääääääääävla äckliga, jag ryser bara av tanken, här på orust är dem mycket större än hemma. man ser varje liten detalj o de hoppar långt som fan så man vet aldrig vart dem är, denna var i mitt rum när jag skulle sova. fjantig som jag var fick jag väcka mamma mitt i natten så hon kunde ta bort den.. kan inte minnas senast som jag väckte mamma på natten för att jag inte kunde sova haha! så det va ganska gulligt ändå ^^
när mamma la sig pratade hon i sömnen SÅ JÄVLA KUL! hon lägger sig ner och säger "JAH! vi var ju tvungna att utrymma Majämi Vajs" (som mamma uttalar det) "va?" svarade jag, "Jaaaaah! för vi var tvugna te att gå ut o leta gräshopper!" hahahah! så jävla kul

dagen där på kom kevin till ljungskile och vi satte oss på Bella mare för lite käk, Morsan tog bakpotatis

Och jag tog en pirre ;) jag vet jag veeet! jag e svin trött på pizza men när man kommer hit kan man inte missa det.. De har skit god pizza här! <3

Mamma o Ingalill sitter i båten, dricker vin o tar det lugnt ;)

Mattias kom också till orust, vilket va så jävla underbart, för jag hade trots allt ganska tråkigt sista dagen även om jag var med mamma och håkan :) Här badar Mattias o Kevin i havet :)

Hahaha! o mattias hade glömt ta med sig ett par torra kalsonger så han fick låna håkans badbrallor så han hade nått o bada i.. Han är inte blyg alls, Mattias bara slänger av sig kalsongerna mitt framför ögonen på mig, mamam kuta fram med en handuk för att skyla lite, grejen var den att hon glömde skyla där jag satt, SÅÅÅ hade jag velat hade jag nog fan kunnat se hela härligheten, MEN NEJ! jag blunda OCH höll för ögonen för att vara säker liksom ahahah! Mattias historia är liite anorlunda, enligt honom så hade jag tittat mellan fingrarna. He wish! :D

Svårt o ta kort på kevin! han var ÖVERALLLLLT! ;) glömde ta kort sen när han va på bryggan, tyyypiskt! :)

Till råga på allt så var badbrallorna inte bara förstora utan det va även ett fett jävla hål i sidan haha man får passa sig om man heter Mattias! NJUT MORGAN NJUT ;)

Dagen efter ramlade håkan när han kom in i båten, MYSIGT! bordet blev bara ännu mer snett o håkan fick ett fint skrapsår ;)

Jah! det var svårt att hitta ett bra ställe o lägga till när det blåste så mycket som det gjorde.
vi fråga rolf om han verkligen ville lägga till vid stenraset eller om de ville följa med oss till ett annat ställe, då svarar han.. "JA! för så här kan vi ju inte hålla på blir nog lite svårt o lägga till där!!" haha

Fin bild på Rolf och ingalills båt

:)

Denna dagen gade mattias o Kevin åkt hem så jag hade inget bättre för mig än o försöka lösa korsord, men eftersom jag är efterbliven och inte ens klarade svårighetsgrad 1 dyslektiker som jag är. så satte jag mig o körde sudoku istället :)

Det var en väldigt vacker solnedgång när vi åkte hem på kvällen och jag kunde inte hålla mig från o ta lite kort.

På kvällen åkte jag o mamma till Aja o höll henne sälskap när hon gjorde sittdynor ^^ fick reda  på vad äggost var med, mycket intressant! så det ska jag testa mig på nån gång :)

Tänkte att jag skulle köpa 3 vita sittdynor av henne någon dag, de är riktigt mysiga o fina. Personligen tycker jag att det är roligare med hemmagjorda sittdynor än sånna man köper på ikea.

Sjuk igeeeeen!? :O

Yes, eller sjuk o sjuk, jag e dunderförkyld, som tur ingen feber just nu.

Såg era kommentarer från inlägget på byrån! kul att ni gilla det, jag blev själv väldigt nöjd :)
och jag saknar er med Agi!!!! <3 <3

och nej malin jag kommer inte sluta lägga upp bilder på käk ;) i lööööv it! så det blir inget med det, att du blir hungrig tar jag som en komplimang ;)

och eftersom jag ligger här som en säl! förkyld och eländig så får jag nog passa på att lägga upp bilderna från orust och lite sånt jag inte hunnit med under dagarna :)


Oj! det va mycket skit som jag inte lagt upp här, inte bara orust som jag missat skriva om..

De bygger en ny skola vid vår bostad, när vi flytta hit var vi så glada för att det var ett dagis här innan, men en månad efter vi flyttat in så rev dem dagiset :( jätte tråkigt men vad vi fått höra så bygger dem en skola här istället från 1-6e klass om jag inte minns fel.. älskar skylten NO PROBLEMS :D

Min vanliga plats att promenera är här, jag älskar verkligen o gå här, det är så mysigt trokigt bara att de inte har några lampor uppsatta här så man kan gå på kvällen :/

Niclas o jag var o hälsa på mormor och morfar! i slutet av juli :)

Hon bakar alltid massa gott när man kommer och hälsar på! när man väl hälsar på henne så märker man hur mycket man saknar att ha en mormor som står nära en. men jag är glad ändå för vissa har inte ens det, och när vi ses, då tycker jag i alla fall om att imbilla mig att vi umgås ofta och bara suga in stunden!
Min morfar är inte min riktiga morfar, brorsan kallar honom tony och det gör de andra i min familj med.. men för mig är familj sjuuuukt viktigt och trots att han inte är min riktiga morfar så har jag ingen annan, jag har aldrig pratat med min riktiga morfar och hur speciell tony än är som person så är han mycket mycket mer min morfar än han som igentligen ska vara det. haha livet är bra krångligt ibland xD

Harry potter 7 och fuji direkt

Försst o främst så håller jag med dig mamma, att det blev skit bra med byrån och så hiiiimmllaaa skönt för nu har vi 2 äxtralådor i sovrummet att lägga annat i :D :D
och allt e tack vare dig, för utan att du kom på iden om en byrå där och utan din bil så hade vi förmodligen inte köpt nått och rummet hade vart lika tråkigt som vanligt, och det gäller allt som vi gjorde på göksäter med ;) du e bäst! än en gång <3 <3 <3 älskar dig

..........................................................

Nu så, Igår var patric o jag på bio.. vi kika på den sista harry potter filmen.. Den var ricktigt riktigt bra. ska jag vara ärlig hade jag lätt kunnat se den en gång till på bio. Det va ett väldigt bra slut och jag tyckte den var värt allt o lite till, trots att filmer brukar vara en besvikelse när man har haft höga förväntningar så var denna bara bättre än jag trott! ni som inte sett den ska se den. verkligen.


............................................................................

Sen på kvällen när vi kom hem satte jag mig vid datan för att klicka iväg lite bilder på framkallning
Fuji direkt är en riktigt bra sida som både är smidig och enkel.. första gången du skickar iväg bilder så får du 100 bilder framkallade gratis.. du behöver bara betala 29 kr i frakt om jag inte minns fel. kanon! så nu sitter jag här o längtar. det ska ta mellan 2-5 arbetsdagar tills jag får mina bilder :) kanoooon!
att jag fått tummen ut på de planet är ju bara jätte gött, då kan jag äntligen köpa lite fina ramar och veta att jag kan fylla dem med nått ;)
Det som jag tycker är så härligt med Fuji direkt är att dem levererar allt direkt hem till brevlådan om beställningen inte är allt för stor, sen att du betalar med faktura och inte med kort :)
+ att du enkelt kan ta bilder som du har på datan och du slipper allt krångel med att lägga in alla bilderna på skiva, usb och allt för att sedan gå till en framkallningstudio nån stans i stan. smidigt smidigt. :D

Patrics nya klädlåda...

...Blev ganska fin efter att jag var klar med den ändå ;)

---------------

Jag har vart på orust sen i fredags, kom hem igår, jag har massa roliga bilder på vad vi pyssla med där men just nu så får jag dra en liten bildradda med bilder från byrån eftersom mamma inte han se hur det blev innan hon åkte igår. PUSSELIPUSS <3




Och det blev förståss bättre med den lila löparen på tvbänken :)