snart åker våran egna glammbrud till det stora landet

Till den enda Malin som någonsin kommer existera i mitt liv!

Malin!!! min älskade, älskade Malin. Jag vet inte vad jag ska skriva. Det är så mycket som snurrar i huvudet. Jag läste precis vad du hade skrivit i din blogg. och trodde aldrig att någon skulle tycka så bra om mig, mer än min mamma som hade älskat mig även om jag såg ut som Quasimodo och va hjärnskadad. Men det gör du och du ska veta att så mycket fint som du har haft och säga om oss tokstållar till vänner. har vi 10 gånger mer att säga till dig!! du är bäst! och en av de bästa människorna jag någonsin kommer träffa i mitt liv. Alltid så glad och positiv! jag älskar det! du får alltid allt att låta så glammigt och bra. till o med när du viftar med dina fingrar som en fågel;-) det är som guldkorn flimrar från fingrarna ibland när du talar med dem ;-) och jag tycker det är fruktansvärt att du ska va borta så länge. MEN så underbart för din skull! jag ska leva genom dig! som jag sagt så många andra gånger när du levt ditt heftiga singelliv under hela gymnasiet och jag inte gjort det! du är så underbar att jag inte vet hur jag ska palla ett år utan att se dig på riktigt! jag är avundsjuk på dig för att du ska åka. och det är en bra sak för jag SKA komma och hälsa på dig! det går inte! och jag lovar mina andra vänner som är så underbara. Gillar er med. Men det är alltid så att: är det en förfest och det fattas en person som tex sist när Terre inte kunde komma - Det kändes. Tänk då när Malin inte ska va med på ett helt år hahahah sjukt! MEN som jag sa pinglan Malin så kommer jag med den största äran att knäppa på skype och ha med dig på varje förfest vi har som du sitter hemma på! fy faaan va kul vi ska ha!!!! :D och jag ska följa din lilla blogg som de galena fan jag är av dig och ditt sockersöta leende!

blääää det är så mycket jag vill säga och jag hade gärna vart med på flygplatsen när du drar i mon. men vänta bara! jag är med dig hela vägen till usa- i hjärtat. tänk på mig <3 och tänk på allt bra. Börja inte gråta hjärtat. Det klarar jag inte av att höra eller se!
och igår när vi sa hejdå! det va inte så farligt. kändes nästan som när vi säger hejdå som vanligt och ska ses nån dag efter ;-) kanske känns det så för att det nästan är så det kommer vara. jag har en hemlis till dig hihihih! och det är att vi faktiskt ska åka på arbetsresa till NY någon gång nästa år och då ska vi fanemig planera bruden oj oj ojjjj!
du är underbar malin och det vet du!
JAG ÄLSKAR DIG MALIN <3


allt möjligt - jobb - flytt och storhandling.

Hello alla mina pussgurkor!

Hur mås det i det? jag mår ialla fall bra trots de ruskiga vädret vi får drass med i dessa tider. MEN vi lipar inte för det!! för på lördag då jävlar smäller det. både jag och min så kallade sambo här (som för övrigt inte gör annat än sover.) ska dra oss mot mina hemtrakter och spendera lördagen där med våra kära bonnatöser o pöjkar! det ska bli så bra så bra! vi har redan bestämt att vi ska basta Patric o jag när vi anlänt till kära Timmele. vilket känns skönt för det gjorde vi sist då vi faktiskt va arbetslösa båda två o bodde på var sitt håll. så det blir lite nostalgi som det heter... kan ni tänka er det har redan gått mer än 6 månader sedan jag och Patric VILLE kalla oss ett par. dock känns det så mycket längre än 6 månader... Det måste vara för att det hänt så mycket under tiden och för att vi egentligen varit kära i varandra i typ 1 år utan att veta om det(i alla fall var det så från min sida) dock har han tydligen gillat mig ett tag. 

Men det är ju ingen big deal som de säger på burger king.. Men det är så mycket som hänt på 6 korta månader att det kanske är därför det känns som så mycket längre.
jag har tagit studenten, flyttat hemmifrån, skaffat jobb, flyttat till ny stad tillsammans med patric DESS UTOM. tro fan det känns som mycket hänt ^^. jag har öven börjat ta massa sprutor (som för övrigt dödar mig) och nu ska vi flytta igen den 1a December. japp :D vi ska FLYTTA!! och jag mår så himmlaa bra av den tanken.




Det va så uppenbart att vi skulle ha den lägenheten när vi kom dit. den passa oss så otroligt bra. ALLT va perfekt för oss. och vi är så glada. både patric och jag är sånna som mår bättre i ljusa områden och liknande. denna lägenheten som vi ska flytta till. släpper in så otroligt mycket  ljus och den är så fräch! jah gud jag bara längtar. och snart ska jag teckna ett elavtal med som börjar lagom tills vi ska flytta in. Allt känns så bra, verkligen.
jag hade aldrig velat göra allt detta som jag gjort under dessa månaderna med någon annan än honom. Han är verkligen den jag tänker spendera resten av mitt liv med. han jag vill gifta mig med, skaffa barn med. ja allt sånt man ska göra. ^^
det kanske låter helt galet nu när man är så ung. men det känns riktigt riktigt bra.

igår var vi och storhandlade med Catrin Niclas och bebisen. och när jag säger storhandla då menar jag fan storhandla. MEN GUUUUD va jag skratta! det va så kul ^^
jag och Nicke vi gick och hämta var sitt lastbilssläp. och jag överdriver inte dessa kundvagnar va som lastbilssläp alltså. de va minst 2 meter långa hahah!! så fuuult! men vi lyckades fylla hela våran jag och patric. 11 kassar med mat och dyligt fick vi med oss hem ^^ det va ett hälvete att bära alla dem upp för de 10 trapporna som är upp till vår lägenhet!! heelt galet måste jag säga. men det är riktigt bra för nu har vi mat som faktiskt kommer räcka tills då vi flyttar. det känns tryggt. för det kommer bli mycket med flytten i sig ändå så mat kommer vi inte orka handla eller fixa om vi båda ska jobba samtidigt.

yes gott folk det va en jädra massa skit som klenades ner här idag. mäst babbel men ändå. det är kul att läsa sen när man sitter här om nått år o inte riktigt kommer ihåg ;-)
jag har gjort om min blogg lite med. den är lite mer Elin nu än innan. Det gillar jag :D

men nu ska jag krypa ner jämte min prins här och lukta lite på honom ^^ <3

avskedsfest!

ja du... det va ett tag sen man ens va inne här och kikade. det finns inte mycket tid över till det längre.. det finns inte mycket tid över för något längre om jag ska vara ärlig. jag jobbar för mycket  kanske man ska säga, men jag vet inte? ibland så känns det perfekt och att det är just det jag vill göra och ibland vill jag bara gå tillbaka till allt det jag känner till. träffa dem jag älskar så mycket varje dag. FY FAAN! JAG GRÅTER NÄSTAN AV TANKEN. och det är ingen idé att gråta. det får inte allt att bli som det va.. jag vill inte att allt ska bli som det va. dock saknar jag verkligen att träffa Lena, Malin, Terre, Sara och alla varje dag. sen finns det vissa som man är ganska besviken på. dock inte förvånad att de inte hört av sig. så vissa personer saknar jag inte lika mycket som andra, nästan inte alls faktiskt. det låter jävligt tråkigt och taskigt när man säger så. men de verkar ju inte sakna oss tillbaka. så varför ska man sakna dem då? det är som folk sagt. när det sker stora förändringar i livet eller något händer så märker man vilka som är ens kompisar och inte.. inget mer med det. sånt är livet och man går vidare. men det hade varit skönt att träffa alla så ofta som innan. nu när man inte gör det längre så tänker man tillbaka på hur jävla underbart det just va att träffa alla varje dag. att ha den platsen i livet som va så given. jag vet helt plötsligt nu vad jag ska göra som är malins avskedspressent. ALLA KOMMER GRÅTA men det kommer vara såååå värt det! nu gråter jag igen. - jävla skit hahah!!! - det är jobbigt att veta att någon man tycker så mycket om inte kommer vara tillgänglig på samma sätt som innana =( men men.. MALIN är bäst och så är det! hon kommer tillbaka en dag. inget snack om saken att den dagen kommer vara vacker! jag vet precis  vad du ska få av mig i avskedsprisent hjärtegull! vad alla ska få. vi ska få skratta, minnas, ALDRIG GLÖMMA och älska! den 22a smäller det! då jävlar! <3 oktober 2010