Hur långt får man gå? när folk reagerar, har man inte gått förlångt då?

Ja vet inte om ni hört, men det är har varit gansa yvigt några dagar gällande biljettkontrollanterna på västtrafiks spårvagnar!!
Det som har väckt mäst uppmärksamhet är filmen som visats på youtube när Jeanette som var på väg till jobbet blev stoppad och tillslut fasthållen osv av biljettkontrollanterna då de ansåg att hon inte stämplat på sitt kort DIREKT när hon gått på spårvagnen..! Även om hon blippa på kortet innan hon såg några kontrollanter så anser dem att de sett henne blippa på kortet när hon såg dem vid stationen..
Frågan är tycker jag : När går man för långt!?

Personligen tycker jag att det våld de använde var heeelt obefogat.. Hade kvinnan inte betalat hade det vart en helt annan sak..! filmen finns att titta på längre ner i inlägget

Även om det verkligen suger att man ska råka ut för detta på spårvagnen när man betalat är helt sinnesjuk.. så har den verkliga tvisten tagit plats mellan Biljettkontrollanterna och Västtrafiks VD Lars Backström.

Lars hade tydligen enligt Biljettkontrollanterna vart på deras sida till och med i måndags då han intervjuades i västnytt på SVT. Han hade sagt att kontrollanternas beténde var "hemsk och fullständigt oacceptabelt" han hade även sagt att sådant folk inte ska jobba med den typen av yrke.
Nu är biljettkontrollanterna ursinniga och strejkade här omdagen, då de befann sig på plats men vägrade ge böter när de väl skulle..

Kontrollanterna har fått tjänsteledigt resten av veckan med fullt betalt tills de rett ut problemet..
De väntar på svar i från Lars och Västtrafik om de ska byta arbetsätt: Ska de kasta ut dem som inte har betalat, eller tvinga dem betala eller ska de bara rycka på axlarna när någon inte betalat sin biljett!? frågorna är många..

Jag är mest nyfiken för hur det blev med Jeanette som blev utsatt.. Fick hon betala böter eller inte!?




Puss och kram <3
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?