Lokalsinne är för mesar

Ja du.. Det där med geografi och lokalsinne har väl då aldrig vart min starkaste sida.....NÅNSIN!!!

som sagt skulle vi på utflygt idag.. bl.a till Longe John som tydligen heter Longe Jan...? Vk trodde den skulle ligga nära Trollskogen vi skulle till men efter mycket knep och knåp insåg vi att den låg tvärs över Öland...om det ens nu va rätt. Det blev ingen Longe Jan idag. Vi drog till los Trolloskogos ialla fall. vi klampar in där med bjller och bång i kortbyxor och linne hela bunten... Va vi inte hade räknat med var truppen med myggor som gick till atack!! Vi stog ut i 40 min nära på sen sprang vi nästan tillbaka.

Tråkigt på ett sett för det fanns så mycket som vi missa. Men en del av det vi såg fick vi kort på. Älskling och jag kom överäns om ett nytt besök om nått år...med bättre utrustning vill säga.

Det blev heller inte nån minigolf i Borgholm. alla va helt slut efter lunchen vi åt och efter Alla myggor och TROLL vi fick tampas med i skogen. Vädret är heller inte som lovat. Så vi har valt åka direkt hem.

Beroende på hur vi känner när vi kommer hem ska vi bort och ta en öl med Teres. vi får se...

Hennes döttrar har vart så söta och tatt hand lm lägenheten när vi vart borta. vattnat blommorna och grejat. Får tacka såååååå sååå mycket för det. Puss på er godingar!!! <3
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?