allt möjligt - jobb - flytt och storhandling.

Hello alla mina pussgurkor!

Hur mås det i det? jag mår ialla fall bra trots de ruskiga vädret vi får drass med i dessa tider. MEN vi lipar inte för det!! för på lördag då jävlar smäller det. både jag och min så kallade sambo här (som för övrigt inte gör annat än sover.) ska dra oss mot mina hemtrakter och spendera lördagen där med våra kära bonnatöser o pöjkar! det ska bli så bra så bra! vi har redan bestämt att vi ska basta Patric o jag när vi anlänt till kära Timmele. vilket känns skönt för det gjorde vi sist då vi faktiskt va arbetslösa båda två o bodde på var sitt håll. så det blir lite nostalgi som det heter... kan ni tänka er det har redan gått mer än 6 månader sedan jag och Patric VILLE kalla oss ett par. dock känns det så mycket längre än 6 månader... Det måste vara för att det hänt så mycket under tiden och för att vi egentligen varit kära i varandra i typ 1 år utan att veta om det(i alla fall var det så från min sida) dock har han tydligen gillat mig ett tag. 

Men det är ju ingen big deal som de säger på burger king.. Men det är så mycket som hänt på 6 korta månader att det kanske är därför det känns som så mycket längre.
jag har tagit studenten, flyttat hemmifrån, skaffat jobb, flyttat till ny stad tillsammans med patric DESS UTOM. tro fan det känns som mycket hänt ^^. jag har öven börjat ta massa sprutor (som för övrigt dödar mig) och nu ska vi flytta igen den 1a December. japp :D vi ska FLYTTA!! och jag mår så himmlaa bra av den tanken.




Det va så uppenbart att vi skulle ha den lägenheten när vi kom dit. den passa oss så otroligt bra. ALLT va perfekt för oss. och vi är så glada. både patric och jag är sånna som mår bättre i ljusa områden och liknande. denna lägenheten som vi ska flytta till. släpper in så otroligt mycket  ljus och den är så fräch! jah gud jag bara längtar. och snart ska jag teckna ett elavtal med som börjar lagom tills vi ska flytta in. Allt känns så bra, verkligen.
jag hade aldrig velat göra allt detta som jag gjort under dessa månaderna med någon annan än honom. Han är verkligen den jag tänker spendera resten av mitt liv med. han jag vill gifta mig med, skaffa barn med. ja allt sånt man ska göra. ^^
det kanske låter helt galet nu när man är så ung. men det känns riktigt riktigt bra.

igår var vi och storhandlade med Catrin Niclas och bebisen. och när jag säger storhandla då menar jag fan storhandla. MEN GUUUUD va jag skratta! det va så kul ^^
jag och Nicke vi gick och hämta var sitt lastbilssläp. och jag överdriver inte dessa kundvagnar va som lastbilssläp alltså. de va minst 2 meter långa hahah!! så fuuult! men vi lyckades fylla hela våran jag och patric. 11 kassar med mat och dyligt fick vi med oss hem ^^ det va ett hälvete att bära alla dem upp för de 10 trapporna som är upp till vår lägenhet!! heelt galet måste jag säga. men det är riktigt bra för nu har vi mat som faktiskt kommer räcka tills då vi flyttar. det känns tryggt. för det kommer bli mycket med flytten i sig ändå så mat kommer vi inte orka handla eller fixa om vi båda ska jobba samtidigt.

yes gott folk det va en jädra massa skit som klenades ner här idag. mäst babbel men ändå. det är kul att läsa sen när man sitter här om nått år o inte riktigt kommer ihåg ;-)
jag har gjort om min blogg lite med. den är lite mer Elin nu än innan. Det gillar jag :D

men nu ska jag krypa ner jämte min prins här och lukta lite på honom ^^ <3

Kommentarer
Postat av: Malin

Kuuuul att patric ska vara med på lördag!! PERFEKT!

Guud, teckna elavtal? DU ÄR VUXEN NU GUMMAN! <3

2010-10-29 / 21:46:52     URL: http://glitterdream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?