Helgen efter min nagelknäckning!

Jahopp! jag får la blogga lite då... patric sover bara och jag väntar på att ett annat avsnitt av vapire diaries ska ladda klart.

det har hänt ganska mycket under dagarna sedan jag blogga sist. jag har bara inte haft ork att sätta mig och skriva.. det har nästan varit lite för mycket intryck xD!!!

nu ska vi se. sist blogga jag om mitt finger. aja det har blivit bättre i alla fall haha! patetiska mig OJA!

efter det blev det fredag och min första riktiga arbetsdag på jobbet satte igång. GRYM va den.. FY FAAAN va kul jag hade. och så änkelt. jag fick verkligen göra det jag gillar. prata med folk. mitt första samtal jag ringde slutade inte med ett sälj. det slutade med att jag och kunden satt och snacka viner i ungefär en kvart ^^!! vilket funkar det med haha! det bästa är väl att man säljer men hey 1a dagen, vad kan man vänta sig. dock var jag nära på att sälja till en pizza bagare som va sjuuuukt rolig hahah! jag frågade hur de marknadsförde sig. han svarar på brytande svenska "med flyers. sånna där blad du vääät!" ingen internetlänk där inte tänkte jag (har de en hemsida kan de lägga in en länk på våran sökmotor om de vill.) sen tänkte jag VA FAAAN, det känndes precis som att jag skulle kunna sälja till honom om jag hade velat eller så. så jag körde på och fråga vilka kunder han riktar sig till främst.. "aaeee deT är faMiljäär!" svara han och skratta lite lätt ^^... men jag tänkte i mitt stilla sinne. ungdommar måste ju vara sjukt viktiga för honom. man kan ju bara gå till sigsjälv. efter en galen utekväll så vill man kanske ha pizza eller om man e bakis är det ett måste näst intill. så jag började babbla på om hur bra det hade varit för honom om han slängde in ett par sökord (alltså: 5 stycken ord man kan söka på, tex om de specialiserar sig på pizza, kebab eller nått annat då så kan man skriva in det på sidan så kommer de resturanger som är länkade till de orden upp.) OCH DET TYCKTE HAN LÄT BRA!!! det märktes så han fråga va det kostade. jag drog till med 4,400:-. jag va precis på väg att läsa upp avtalet och banda in det. men hans kolega va tvungen att va med och bestämma så han skulle tänka över helgen vilket inte är jätte bra. men ändå =) det va nära ett sälj :D!!! den som gör första säljet av de nya på jobbet vinner en biobiljett vilket jag är sjuuukt sugen att göra.. love bio! :D så i mon är det jag som vinner den! punkt slut! ;) dock hade jag en sjuuukt tyken sthlmare som jag prata med. han va jätte otrevlig och heelt klart värt att berätta. men jag orkar inte det nu. får se om jag gör det någon annan dag ^^
Efter jobbet drog jag hem till Anette patrics mamma i landvetter. Patric hade redan åkt dit. vi drack lite kaffe, käka äpplepaj och tjöta. vi drog hem kl 20 nått :) patric o jag palla inte att laga mat (vi har bara skit hemma!) så vi köpte pizza och somnade gott efter det.. Dan efter drog vi in till stan för att kika lite i affärerna som har inredning o textil till lägenheten. vi hittade skiiiiit snygga kuddar som vi ska ha i soffan det kommer bli våra älsklingar!!! vi älskade de kuddarna! :D sen hittade vi lite andra småsaker vi ville ha.. men vi ska dra till jula och jysk med när vi har tid. vilket kommer bli näst nästa helg efter vi flyttat in vad jag vet. vi kommer inte ha tid förens då ^^!!!
hur som haver vare en riktig kick att springa runt där. jag och patric skrev upp vilka grejer det va vi hitta i olika affärer och vad de kostade haha! 
idag var det dop på shemat vilket var mer än välkommet!! det var ett väldigt fint dop och vi skrattade mycket åt lilla hugo som bara va sig själv!!! han har verkligen en personlighet för att vara så liten ^^ 
fikat efter va grymt... vi fick träffa alla vänner igen som vi inte träffar allt för ofta och det va sjuuukt kul tyckte jag. blir inte att man träffar dem nu för tiden... men när vi fått årdning på lägenheten ska jag minsan ta saker i egna händer och bjuda hem dem till oss oftare.. patric verkar inte ha tendens att göra det xD skit samma
det va i alla fall grymmt och jag har nog aldrig sett så mycket kakor och tårtor på en och samma plats förut (förutom på fik då) men ändå!! det kommer ha kakor till och med i mitten av nästa år hahah så mycket var det kvar när vi åkte.. Anna (våran kompis som är frissör) hade färgat Catrins (som är mammma till hugo) hår brunt vilket va skiiit snyggt :D!! hon passade verkligen i det.  =D niclas va med riktigt stilig i sin kostym. men Hugo han slog dem med längder då Catrin klätt upp honom i väst och massa snyggheter :) Bergwall och Jennie hade köpt en liten slips till honom med och den stod verkligen ut bland de andra presenterna som va smycken och nallar, glas och dylikt! xD sån där lite mer tråkigt för hugo kanske hahah!!! aja skit samma det är ju sånt man köper på dop. men det hade vart kul om folk inte var så traditionella utan köpte lite mer olika saker :) sånt man vet att de kan ha användning av.. 
slutligen hamnar vi hemma igen i lägenheten som vanligt INTE OKEJ... vi är så trötta på denna lägenheten nu när vi har våran nya att se fram emot! det ska bli skönt att komma till nått eget och något man valt själv.
6 dagar kvar nu!!! 
snart är det fasen jul :O ^^ det går fort och jag ser fram emot att göra min första egna julpyntning i mitt första riktiga EGENA hem. med Patric förståss men ni förstår vad jag menar! :D
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?