Hämnden mot metro

TJAAAAA MALIN! :D :D

ska börja med att svara på lite inlägg!

1. jag trodde ingen kommenterade min blogg. men see där ja :D

2. vilken av bilderna i förra inlägget på dig och simon är det du vill ha? =)

3. och jag lovar dig, det kommer massa bilder på lägenheten och på saker jag kommer köpa på indiska! :D det är mitt nya mål hahaha!

Så där ja. då ska jag påbörja min första blogg för idag =D
Jag ska påbörja den med att ge mig själv en komplimang "ELIN DU ÄR GRYM!!!" ehee jag vet ;D
sån go mat jag lagade idag. oj  oj oj! det måste nog vara olagligt. så ni som läser detta får inte skvallra till någon ;-) - Det kan låta konstigt men, nee det va jätte gott :) - Ost-Torstelini. till det hade jag en skinksås med smak av kurry, vitlök och cetron - det låter kanske förjävligt. men där har du fel! :D
Det är vad min käre sambo ska få när han kommer hem!

Jag va hos läkaren tidigare idag och jag har två nya saker att berätta som jag kommit på. en bra och en dålig!

1. den dåliga! Jag satt och läste metro idag. där finns som vanligt ett korsord och en sudukoruta. jag har kommit på att jag SUGER på korsord och tydligen suduko med för jag gjorde fel!! och som många kanske vet. så är jag en dålig förlorare!!!  så när jag gick ut från sjukhuset slängde jag min gamla metro och tog en ny bara för att ta revanch på den där jädra tidningen!!  och NEJ tro fan att jag inte lyckades! -.- nu mera hatar jag metro för att de bara har en massa suduko man inte kan lösa klart och oförståliga korsord OCH ingen kul serie !!! jag ska göra uppror!

Nyhet nr 2 är för övrigt ganska tunn! jag fick som vanligt idag sitta och vänta på bussen i en timma efter mitt läkarbesök för tydligen är förbindelsen mellan Borås och Göteborg riktigt piss! hur som hälst så har jag då kommit på en ganska ful syselsättning under den tiden. Ni vet ju själva hur kul det är att sitta på ett fik på stan, när man inte har nått annat för sig och ta en kaffe och bara titta på folk som går förbi...? biland ser man någon som ser lite udda ut och som man lägger lite mer märke till. man undrar vad som hänt med den personen och liknande. samma sak om man ser någon som är jätte glad så funderar man på vad som kanske gjort den personen så glad. DET kom jag på idag, att det kan man bannemig göra. i den stora antresalen på Borås sjukhus så kommer det in både det ena.... och det andra må jag säga!! ^^ många gånger inte jätte kul saker och se, med tanke på att de flästa personenr mår ganska dåligt. Det roligaste och mysigaste är att se 1. Gamla par som ser ut att stupa när som hälst som håller varandra i handen och ser ut att va lika kära som 14åringar :D sååååå sött! och så förståss döräldrarna med sina små bebisar! <3

idag kom en av de fetaste människorna jag någonsin sett in på sjukhuset. ALLA glodde verkligen på henne! det va sjukt synd om henne tills jag såg att hon tog hissen upp till andra våningen istället för att ta trapporna som typ är 20 steg!  
fast i och för sig. jag hade nog med tagit hissen om jag var hon.. det är nog mäst smärtfritt...

_Sen har jag en sak att klaga på angående sjukhusets besökare "vissa patienter och anhöriga". Först och främst är det ett sjukhus, folk kommer dit med sina besvär för att få hjälp och det tycker jag man ska respektera. Därför står det bland annat stora feta skyltar utanför entrén att man  inte får röka inom 50 meter från entrén. Men ändå ställer sig folk till och med framför dörren/skylten och röker ändå!! det gör mig riktigt arg!  Respektera skylten och dem som INTE röker och vistas där omkring_

Snacka med farsan idag! han och maggan ska dra och jobba snart och tydligen så ska de få vistas i kungligt folks närvaro. Stenabåten de jobbar på har tydligen fått väldigt bra kretik och deras besettning ska få servera på 2 invigningar i polen där kungafamiljen ska hänga med sina polare xD hejja hejja!!

nu ska jag baka sockerkaka på min gammelmormors uråldriga recept xD den är jätte god :D
dock funderar jag på att göra typ nått knäckaktigt och hälla i när den ligger i formen :) bara för att ;-)

hör av mig senare malin palin om det blir gott. hahah nu kom jag att tänka på den nya felixreklamen som kommig. guuud de är så värdelösa.. - Den börjar med att en hel familj + farfar sitter och käkar mat. när de är klara säger farfarn "tack för maten den va platt. mitt på bordet stog en katt, katten hette John! John Evert August Magnusson" den är svin dålig!

åh just det. sen kommer pingu! antar att han käkar lite mat han med =)
pusselipuss
Kommentarer
Postat av: Malin

Tja eliN!!! det är första kortet på mig och simon jag vill ha ;) ååååh jag önskar jag kunde få smaka av den kakan :( glöm inte korten på lägenheten nu!

2010-11-08 / 22:07:58

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?